Kuinka paljon Google Pixel ja Pixel XL maksavat? Kuinka saada uudet puhelimet Isossa-Britanniassa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Googlella on valittavana kaksi upouusia puhelinta - the Pixel ja Pixel XL . Jos olet kyllästynyt ajatukseen toisesta iPhonesta, nämä ovat arvokas vaihtoehto.



kuinka vanha anne kirkbride on

Uuden saa kolmessa eri paikassa Google Pixel -puhelin : Yrityksestä itsestään, pääkatuketjusta Carphone Warehouse ja EE-verkon kautta.



Kun ostat suoraan Googlesta tai Carphone Warehousesta, voit noutaa puhelimen SIM-kortilla ilman lukitusta 599 £ 5-tuumaisen version ja 719 £ 5,5-tuumaisen mallin kertahintaan.



Jos päätät valita 32 Gt tallennustilaa. Jos valitset 128 Gt:n, Pixelin hinta on 699 puntaa ja Pixel XL:n 819 puntaa.

Carphone Warehousen vuotaneet Google Pixel -puhelinkuvat

Nämä hinnat asettavat ne täsmälleen samalle alueelle kuin Applen iPhone-mallit.

Jos haluat mieluummin ostaa sen sopimuksella, sinun on joko oltava EE-asiakas tai oltava valmis vaihtamaan operaattoria. Itse puhelimet tulevat saataville 20. lokakuuta, kun taas Daydream View VR -kuulokkeet, jotka Google myös ilmoitti, ovat saatavilla marraskuun alussa.



EE:n kanssa Pixel on ilmainen 50,99 punnan kuukausihinnalla, 24 kuukauden 4GEE-sopimuksella, joka sisältää rajattomasti minuutteja, rajoittamattoman tekstiviestimäärän ja 10 Gt mobiilidataa kuukaudessa nykyisille asiakkaille.

Carphone Warehousen vuotaneet Google Pixel -puhelinkuvat

Pixel XL on myös saatavilla ilmaiseksi 55,99 punnan kuukausimaksulla, 24 kuukauden sopimuksella, ja sen mukana tulee rajoittamattomat minuutit, rajattomasti tekstiviestejä ja 10 Gt mobiilidataa kuukaudessa nykyisille asiakkaille.



4GEE Plan -asiakkaat saavat rajattomasti minuutteja, tekstiviestejä ja 500 Mt dataa kuukaudessa käytettäväksi ulkomailla EU:n alueella. Vaihtoehtoisesti voit ostaa Pixel- ja Pixel XL:n 4GEE Max -sopimuksilla vain 5 puntaa kuukaudessa, jolloin saat pääsyn Ison-Britannian nopeimpiin 4G-nopeuksiin ja BT Sport -sovellukseen suunnitelman ajaksi.

Ylimääräisenä makeutusaineena ennen 20. lokakuuta ennakkotilaavat asiakkaat saavat 50 punnan Google Play -kupongin, jolla he voivat ostaa sisältöä Google Play -kaupasta.

Google Pixel -julkaisu
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: