Lääkäri varoittaa oletettavasti 'tuoreiden' naisten hygieniatuotteiden vaaroista

Terveys

Horoskooppi Huomenna

A lääkäri on kehottanut naisia ​​olemaan tuntematta painostusta käyttämään naisten hygieniatuotteet , huomauttaa, että tällaisia ​​tuotteita ei markkinoida miehille.



Tohtori Karan Rajan, joka kouluttaa 4,9 miljoonaa TikTok seuraajia kaikesta lämpöhalvauksesta suoliston terveyteen, sanoo, että naiset eivät tarvitse erityisiä puhdistusaineita sukuelinten pesuun.



Sen lisäksi, että ne ovat tarpeettomia, ne voivat myös olla haitallisia, heikentää bakteeritasapainoa ja mahdollisesti johtaa 'infektioihin ja kaikenlaisiin pahoihin'.



tietokilpailukierroksia erolla

Tällaisia ​​huolenaiheita korostettiin tällaisia ​​riskejä äskettäisessä videossa, joka on sittemmin johtanut siihen, että tohtori Rajan on saanut paljon kiitosta puhuessaan asiasta aivan liian monet ihmiset tuntevat itsensä tietoisiksi.

 Tohtori Karan Rajan's viral video about vaginal health
Tohtori Rajan on varoittanut tällaisista tuotteista ( Kuva: Jam Press Vid/@dr.karanr)
 Videokaappaus - tohtori Karan Rajan's viral video about vaginal health
Lääkärin seuraajat ovat ylistäneet häntä puhumisesta ( Kuva: Jam Press Vid/@dr.karanr)

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Rekisteröidy NEWSAM-palveluun uutiskirje tässä.

Dr Rajan sanoi: 'Kuluttajayhteiskuntamme on tullut asiantuntijaksi luomaan tuotteita, joita emme tarvitse, ja saamaan meidät ajattelemaan, että tarvitsemme niitä.



'Erityisesti naisten hygieniatuotteissa ne pitävät yllä tätä myyttiä siitä, että naisten vartalot ovat likaiset ja tarvitsevat puhdistusta ja tuoretta.

'Näin tekeminen voi itse asiassa häiritä alla olevaa bakteeritasapainoa, mikä lisää hiivainfektioiden, vaginoosin ja muiden sairauksien riskiä.



'Tämä tuote yrittää hypätä ajatukseen yrittää hallita naisellista hajua, mutta et näe samaa asiaa kivespussin hajussa.'

angela rayner laihtuminen

Hän jatkoi: 'Emättimen luonnollinen PH on noin 4,5, tämä on hieman happamampaa kuin emäksinen. Tämä auttaa rajoittamaan haitallisten bakteerien kasvua ja valmistaa omia antibioottejaan estämään ulkoisten bakteerien pääsyn järjestelmään.

'Douching, naiselliset hygieniatuotteet, kaikki sellaiset tavarat pysäyttävät emättimen mikrobiomin tasapainon. Se johtaa infektioihin ja kaikenlaisiin pahoihin.'

täti sally worzel gummidge 2019

Eräs ihaileva seuraaja taputti: 'Omg sano se kovemmin! Mitä osaa itsepuhdistumisesta ihmiset eivät ymmärrä? Kehomme on paljon hienostuneempi kuin ihmiset luulevat!'

Toinen kommentoi: 'En ole koskaan ajatellut sitä ennen, mutta kyllä, en ole koskaan nähnyt vastaavaa miehille.'

Onko sinulla terveysmyytti hälventävänä? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen julia.banim@reachplc.com

Katso Myös: