Laila Rouass melkein hylkäsi villi Ronnie O'Sullivanin, koska hän ei ollut 'isäpuumateriaali'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän nousi kuuluisuuteen jalkapalloilijoiden vaimoissa, noughties -draamassa, jonka tarinat olivat niin naurettavia, että siitä tuli kulttihitti.



Laila Rouass näytteli lumoavaa biseksuaalia Amber Gatesia, jonka vauvan vaihtoi syntyessään kätilö, jonka kilpailija oli lahjoittanut, ja sai tietää, että aviomies Conrad oli huijannut häntä, kun hän löysi T -kirjaimen naarmuuntuneena pakaroihinsa ja väärensi oman sieppauksensa palaa hänen kanssaan.



Mutta näyttelijä uskoo, että sen sijaan, että se olisi hilpeästi kaukaa haettu, näyttely, jossa hän näytteli kaksi vuotta, oli itse asiassa aikaansa edellä.



Laila, joka liittyi ohjelmaan vuonna 2004, sanoo: Jotkut sanoivat, että se oli törkeää, mutta kun luet nyt, mitä jalkapalloilijat ovat tehneet, huomaat, että olimme kesyjä. Kissani tappelee? Katso Rebecca Vardy ja Coleen Rooney!

black friday uk 2018 -tarjoukset

Sarja tunnettiin räikeistä seksikohtauksistaan, mutta Laila oli vaatinut sopimuksessaan alastomuutta koskevaa lauseketta.

Laila Rouass

Laila muisteli kulttiesityksessä oltuaan aikaa (Kuva: Roland Leon/)



Hän sanoo: En aio näyttää haukkumistani, mutta minulla oli silti paljon kiusallisia kohtauksia. Kerran otin esiin tämän massiivisen dildon ja sanoin miehelleni: 'Olet ollut todella tuhma poika ...'

Sarjan menestys, jota seurasi neljäs sija Strictly Come Dancing -tapahtumassa Anton Du Beken rinnalla vuonna 2009, johti siihen, että Laila laskeutui tähän mennessä suurimpaan osaansa sassy -rekisterinpitäjänä Sahira Shahina Holby Cityssä.



Hänestä tuli jälleen nopeasti fanien suosikki, mutta vain vuotta myöhemmin, vuonna 2012, Laila katosi näytöiltämme.

Hän oli kamppaillut houkuttelevan sairaan draaman näyttelemisen vaatimusten kanssa, kun hän oli yksinhuoltajaäiti nelivuotiaalle tyttärelleen Inezille.

Jalkapalloilijat & apos; Vaimoja

Jalkapalloilijat & apos; Vaimot oli kultti -klassikko Noughtiesissa (Kuva: ITV)

Laila, 49, palasi BBC-draamaan aiemmin tässä kuussa ja lupaa paluunsa osittain miehelle, jonka hän aluksi epäili olevan isäpuolen materiaalia-snooker-legenda Ronnie O'Sullivan.

Hän tapasi kuusinkertaisen maailmanmestarin vuonna 2012 käydessään katsomassa hänen Essex-taloaan kiinteistönvälittäjän katselussa.

Laila myöntää, että kahden perheen yhdistäminen ei ole ollut helppoa.

Vaikka Ronnie, 45, on isäpuoli tyttärelleen Inezille, joka on nyt 13-vuotias, hänellä on kolme omaa lasta, Taylor-Ann, 24, Lily, 14 ja Ronnie, 13.

Laila sanoo: On valhetta, jos ihmiset sanovat, että sekaperheet ovat helppoja. Hän on kamppaillut sen kanssa, minä olen kamppaillut sen kanssa ja Inez on kamppaillut sen kanssa. Se vaatii kovaa työtä ja sinun on oltava rehellinen itsellesi ja toisillesi.

Laila Rouass Holby Cityssä

Laila sai roolin Holby Cityssä (Kuva: BBC)

Sitä meidän on täytynyt tehdä viimeisten yhdeksän vuoden aikana. Meidän on täytynyt käsitellä asioita ja nyt se on paljon sujuvampaa.

Aluksi ajattelin: 'Tämä kaveri ei ole isämateriaalia.' Hän on fantastinen isä lapsilleen, mutta hän kamppaili omien suhteidensa kanssa perheeseensä. Luulin, että hänellä oli liikaa lautasella, mutta nyt hänellä ja Inezillä on paras suhde.

Ja hän sanoo, että Ronnie ei ole kuin hänen helvetin kohottava maineensa.

Hän tulee kotiin, juo kupin teetä, laittaa television päälle, katsoo uutisia ja nukahtaa sohvalle. Se on yhtä lumoavaa kuin elämämme!

Hänen shokki palaa Sahira on innoittanut fanit BBC draama Holby.

onko Peter kaylla leukemia
Laila Rouass ja Ronnie O'Sullivan

Laila ja Ronnie johtavat sekaperhettä (Kuva: Getty)

Holbyn näyttelijöiden monimuotoisuus oli suuri tekijä hänen paluussaan. Hän selittää: Yksi asia, jota rakastan, on se, että Sahiran etnistä alkuperää ei koskaan mainita, vaikka en ole varma, mikä se on.

Intialaisesta äidistä ja marokkolaisesta isästä syntynyt Laila kohtasi lapsen rotuun kohdistuvaa hyväksikäyttöä Stepneyssä Lontoon East Endissä.

Minua heitetään p *** joka päivä, hän paljastaa.

Vain muutama kuukausi sitten joku kaveri katkaisi minut autossaan ja huusi: 'F *** off, you f ***** g P ***.'

Se on kamalaa. Jos kerrot ihmisille, etteivät he usko sitä tapahtuvan niin usein.

Vuonna 2017 Laila tytär Inezin kanssa joutui Barcelonan terrori -iskuun, jossa 13 ihmistä kuoli ja ainakin 130 loukkaantui.

Kivettynyt näyttelijä, joka oli ravintolassa, piilotti tyttärensä pakastimeen ja kirjoitti sitten muistiinpanon, jossa hän ilmoitti, missä hän oli, jos Laila itse sitten tapettaisiin.

Coleen Rooney

Tosielämän jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney (Kuva: Getty)

Se oli kauhistuttavaa, Laila muistelee.

Yhtäkkiä kuulin laukauksia ja ihmisten huutavan ja huutavan.

Laila tunsi hyökkäyksen vaikutukset vielä vuoden kuluttua. Jos menisin ravintolaan, minun olisi istuttava uloskäynnin vieressä ja olisin huolissani kovista äänistä tai kaikesta epätavallisesta, hän sanoo.

Muistan, että vein Inezin elokuvateatteriin.

Se oli lasten elokuva ja takana oli kaveri. Ajattelin: ”Miksi 18-vuotias katsoisi sarjakuvaa yksin?” Sanoin Inezille: ”Me menemme”.

Uskomatonta, että se oli toinen kerta, kun Laila joutui terrori -iskun kohteeksi. Vuonna 1993, 21-vuotiaana, hän oli Luoteis-Lontoossa Camdenissa, kun IRA laukaisi pommin ja loukkasi 18 ihmistä.

Rebekah Vardy

Rebekah Vardy (Kuva: Getty)

piilotettu kamera kylpyhuoneessa

Hän sanoo: Jätin pikkusiskoni ja tätini McDonald'siin ja menin ostoksille ja yhtäkkiä tuli pandemia. Hän löysi suojan väkijoukolta, joka loukkaantui räjähdykseltä pankin seinän alkovissa selittäen: Työnsin pikkusiskoni sinne ja seisoin selkäni kaikille, muuten olisimme poljettu.

Koska hän on taistellut kovasti löytääkseen oman rauhan tunteensa, hän on myös juuri perustanut oman hyvinvointialustansa -
@wholeandthensomeuk - opittuani hyvinvoinnin ja onnen kurssin Amerikan Yalen yliopistossa, joka sijaitsee Connecticutissa.

Hän sanoo: Asensin sen, koska tunsin jahtaavan omaa häntäni. Kyse on onnen rakentamisesta tieteellisestä näkökulmasta.

Olen puhunut filosofeista ja haluaisin lopulta aloittaa seminaareja ja työpajoja. Haluaisin antaa ihmisille työkalut löytää onnellisuus, rauha ja myötätunto itse.

*Holby City esitetään tiistaisin klo 19.50 BBC Onessa.

Katso Myös: