Lando Norris 'pettynyt' Unkarissa, kun ystävä George Russell 'vei kunnian pois'

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Lando Norris oli iloisella tuulella ja räiskytti vitsejä vahvan suorituksen jälkeen karsinnassa Unkarin Grand Prix .



The McLaren tähti aloittaa kilpailun neljänneltä paikalta vaikuttavan kierroksen jälkeen lauantaina. Hän oli nopeampi kuin molemmat Alpine kuljettajia, mikä ilahduttaa hänen tiimiään, vaikka hän oli vain paras Charles Leclerc , Carlos Sainz ja George Russell .



Se oli sarjan ensimmäinen paalupaikka Mercedes miehen ura, koska hän tuli tyhjästä voittaakseen Ferrari parin kärkeen. Ja Norris halusi keksiä vitsejä hyvän ystävänsä kustannuksella, kun hän pohti omaa erinomaista tulostaan.



Iso-Britannian parhaat eläintarhat

'Tämä on erittäin hyvä päivä meille - olen hieman pettynyt, koska George vie osan kunniastani!' huudahti 22-vuotias. 'Mutta olen erittäin iloinen hänen puolestaan, hänen ensimmäisen paalunsa puolesta Formula 1 niin onnittelut hänelle.'

on tess Daly raskaana kolmannella lapsella

Vitsaillen edelleen, Norris otti täyden vastuun vahvasta tuloksestaan, joka 'oli vain kuljettaja'. Mutta kaiken kaikkiaan hän oli vain tyytyväinen voidessaan mennä edellä Fernando Alonso ja Esteban Ocon – McLarenin keskikentän taistelulle on tärkeää, että hän pysyy siellä itse kilpailun loppuun mennessä.

– Ennen niitä kavereita, joita haluamme olla edellä, P4 on meille erittäin vahva asema radalla, jossa ohittaminen ei ole helppoa, ja toivon, että näin on huomenna, hän lisäsi. 'Hyvä päivä, eikä kaukana napasta. Ottaen huomioon missä olimme kauden alussa, olen erittäin onnellinen.



 Lando Norris sijoittui neljänneksi Unkarin GP:hen
Lando Norris sijoittui neljänneksi Unkarin GP:hen ( Kuva: Sky Sports F1)

'Jos katsoi viime viikkoa, Alpine oli ehdottomasti nopeampi auto edelleen, ja uskon, että tänä viikonloppuna autoni toimi erittäin hyvin alusta alkaen ja on vahvalla paikalla. Uskon, että se on antanut meille mahdollisuuden ymmärtää entistä enemmän, kuinka ja missä se toimii erittäin hyvin, ja missä se ei toimi niin hyvin. Uskon, että se on meille nyt selvää.'

Kaikista myönteisistä merkeistä huolimatta Norris antoi silti käsityksen siitä, kuinka vaikeaa McLarenilla on tänä vuonna ajaa – tärkein syy miksi Daniel Ricciardo jatkaa kamppailua. 'Auto ei vieläkään tee mitä haluan, minusta tuntuu edelleen, että minun täytyy ajaa autolla, joka on epäjohdonmukainen ja vaikeasti toistettavissa kierroksella. Mutta se on selvästi tarpeeksi hyvä P4:lle tänään viime viikon vahvan tuloksen jälkeen.



'Se on nopea, mutta ei vain kovin helppo ajaa. Joudun edelleen mukauttamaan ajotyyliäni tavalla, jota en halua ja johon en ole itsevarma, mutta siihen mennessä, kun pääsen aika-ajoon, olen yleensä Minusta tuntuu, että jos saan auton, joka antaa minulle entistä enemmän itseluottamusta ja voin ajaa miten haluan, George ei olisi paalulla.'

ggg vs canelo 2 undercard

Katso Myös: