Lenovon Yoga Book on kannettava tietokone, jossa on näppäimistö, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kiinalainen tietokonevalmistaja Lenovo on lisännyt siihen melko ainutlaatuisen mutta näppärän vempaimen sen Jooga-sarjan kokoonpano IFA-konferenssissa Berliinissä.



'Joogakirjaksi' kutsuttu kannettava kannettava tietokone väittää olevansa markkinoiden ohuin ja kevyin 2-in-1 -käyttöjärjestelmä ja se käyttää joko Windows 10:tä tai Androidia käyttäjän mieltymyksen mukaan.



Yoga Bookista ainutlaatuisen tekee kuitenkin sen 'nollamatka'-näppäimistö - joka on näkymätön, kun avaat laitteen ensimmäisen kerran.



Yoga Book on nimensä mukainen, kun se suljetaan, ja näyttää aivan kuin kirja (Kuva: Lee Bell)

Ensimmäisellä tarkastuksella Joogakirja on nimensä mukainen. Se näyttää ja tuntuu aivan kirjalta – muotokuvasuunnittelun, ohuen sileän metallirungon ja 360 asteen 'kellohihnan' saranan ansiosta.

Kun se avataan, se näyttää ohuelta kannettavalta tietokoneelta, jossa näppäimistön pitäisi olla tavallinen muovilevy. Kuitenkin napin painalluksella retronäköinen LED-näppäimistö ja ohjauslevy ilmestyvät kuin taianomaisesti.



Näppäimistö on täysin litteä ilman kohotettuja näppäimiä, ja se toimii kuten älypuhelimesi näppäimistö - kosketuksen kautta.

joulun krakkausvitsit 2019

Se tunnistaa näppäinpainallukset värinäpalautteen ja näppäimistön kaltaisten äänitehosteiden avulla.



YogaBookin näppäimistö toimii samalla tavalla kuin älypuhelimesi kosketusnäppäimistö (Kuva: Lee Bell)

Näppäimistö toimii itse asiassa Wacomin digitointitekniikalla - eli kun näppäimet eivät pala, sitä voidaan käyttää paineherkällä kynällä piirtämään useita esineitä suoraan alustalle. Kaikki mitä piirrät, siirretään sitten suoraan näytölle.

Siinä ei ole kaikki mitä hieno laite voi tehdä - Yoga Bookissa on toinen melko siisti ominaisuus piilotettuna sen hihassa.

Jos voit laittaa fyysisen paperin laitteen päälle ja tehdä käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, nämä muistiinpanot siirretään välittömästi digitaalisesti laitteeseen, mikä tarkoittaa, että voit varmuuskopioida doodlesi sähköisesti ilman, että sinun tarvitsee tallentaa fyysisiä paperikansioita.

Tämä toimii erityisesti suunnitellulla mustekynällä, jonka avulla kannettava tietokone seuraa liikkeitään, kun kirjoitat paperille.

ranskalainen rakkauden rock

YogaBookin näppärä digitoija ei ole vain näppäimistö. Voit kirjoittaa siihen myös muistiinpanosi, ja ne siirretään digitaalisesti laitteeseen (Kuva: Lee Bell)

Yoga Bookin sisäpuolella on Intel Atom -prosessori, 8 Gt RAM-muisti ja 64 Gt tallennustilaa. Siinä on myös 10,1 tuuman Full-HD-näyttö, joka takaa katselun nautinnon.

Kun Joogakirja julkaistaan, se on saatavana mustana Windows 10 -versiossa ja pronssin ja hopean värisenä Android-versiossa. Molemmat Yogabook-lajikkeet tulevat saataville myöhemmin tänä vuonna.

Lenovo sanoi, että Android Yoga Bookin jälleenmyyntihinta Isossa-Britanniassa on 449 puntaa ja Windows 10 Yoga Bookin jälleenmyyntihinta 549 puntaa. Tämä sisältää myös muistikirjan ja erikoiskynän.

kyselyn lataus

Pidätkö YogaBookin ulkonäöstä?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: