Les Dawsonin tytär vetosi perhevihan lopettamiseen koomikon kuoleman 20 -vuotispäivän johdosta

Tosielämän Tarinoita

Horoskooppi Huomenna

Charlotte Dawson

(Kuva: Sunday NEWSAM)



Sarjakuvalegendan Les Dawsonin nuorin tytär on pyytänyt emotionaalisesti veliään ja sisariaan lopettamaan pitkäaikaisen perhe-eron.



Charlotte, 20, on puhunut Stuartin, Julien ja Pamin kanssa vain harvoin sen jälkeen, kun heidän isänsä kuoli kesäkuussa 1993.



Hän sanoo, että Les olisi järkyttynyt lastensa välisestä etäisyydestä, ja hän kehottaa nyt 40 -vuotiaita veljiään ja sisariaan hautaamaan kirvesmiehen hänen kuolemansa 20. vuosipäivänä.

Ensimmäisen perheen ja Charlotten äidin Tracyn väliset ongelmat alkoivat ennen kuin Charlotte edes syntyi.

Heitä pahensi erimielisyys siitä, kuka maksaa Lesin hautajaiset.



Kaikki tämä tarkoitti sitä, että malli ja näyttelijä Charlotte eivät koskaan oppineet tuntemaan velipuolensa ja sisarensa.

Yrittäessään rakentaa siltoja hän kutsui heidät ITV1: n juhla -esitykseen Les Dawson: An Audience With ... That Never Was, jossa koomikko esiintyy hologrammimuodossa. Mutta valitettavasti he eivät ole siellä.



Tiedän, että heillä on syyt olla tulematta, mutta se tekee minut erittäin surulliseksi, hän sanoo.

Olen kasvanut, kun perheeni on hylännyt minut, mutta tiedän, että minäkin olisin voinut tehdä enemmän.

Tiedän, että isä rakasti meitä kaikkia ja haluaisi meidän olevan toisiamme, ei vieraita.

katya jones ja vanha walsh

Nyt on täydellinen aika jatkaa hänen muistoaan. Toivon vain, että yhden yön voisimme olla yhdessä juhliaksemme isämme elämää ja uraa.

Hän ansaitsee, että kaikki rakastamansa ihmiset ovat yhdessä huoneessa muistaakseen hänet.

Otin heihin yhteyttä ja sain Kanadassa asuvalta Stuartilta mukavan sähköpostiviestin, jossa hän selitti, ettei voinut tulla, mutta toivottaa meille hyvää.

- Julie ei myöskään voinut, vaikka hän toivotti minulle onnea ja käski minun halata isää. Pam ei myöskään voinut tulla.

Emotionaalisessa vuodatuksessaan Charlotte myöntää myös turhautumisensa isäänsä siitä, että hän oli johtanut epäterveelliseen elämään, joka tappoi hänet, kun hän oli vain vauva.

Ja hän paljastaa ensimmäistä kertaa, kuinka Les teki kotivideon ja kokosi valokuva -albumit hänelle kuukausina ennen hänen kuolemaansa.

Huijaava isä: Les uuden lapsensa kanssa (Kuva: Sunday NEWSAM)

Jos voisin mennä takaisin ja sanoa hänelle yhden asian, olisi lopettaa tupakointi, syödä terveellisesti ja lopettaa työskentely niin kovasti, hän sanoo.

Nyt arvostan vain valokuvia ja elokuvia, jotka osoittavat, kuinka paljon hän rakasti minua.

Charlotte oli vain kahdeksan kuukauden ikäinen, kun Les sai kuolemaan johtavan sydänkohtauksen.

Kortteja ja lahjoja tuli yleisöltä pienelle tytölle, joka ei koskaan tuntisi komedia-kuningas-isäänsä.

Mutta Lesin muut lapset, jotka olivat silloin 20 -vuotiaita, olivat äskettäin menettäneet äitinsä Megin syöpään ja kamppailleet hyväksyäkseen Charlotten äidin Tracyn, joka oli 18 vuotta Les -nuorempi.

Heidän suruaan lisäävät tuolloin raportit ehdottivat, että Lesin ja Tracyn suhde oli alkanut ennen Megin kuolemaa.

Charlotte väittää, että näin ei ollut.

Tiedän, että heidän täytyi tuntea olonsa kamalaksi äitinsä menettämisen jälkeen, hän sanoo. He luultavasti pahastuivat meistä ja tunsivat, että heidän äitinsä petettiin.

Lesin kuoleman jälkeen hänen vanhemmat lapsensa menettivät yhteytensä Tracyen ja Charlotteen talouskiistan jälkeen siitä, kuka maksaa hautajaiset.

Leijonaosa Dawsonin kartanosta jätettiin Tracylle ja Charlotteille, kun taas erillinen rahasto perustettiin Stuartille, Julielle ja Pamille.

Mutta testamentissa ei täsmennetty, kuka maksaa polttohautauksen ja palvelun, mikä aiheutti kahden vuoden oikeudellisen taistelun, joka päättyi Tracyn hyväksi.

Mutta Charlotte haluaa vain, että hänen perheensä antaa hänelle mahdollisuuden.

Onnellinen perhe: Les Dawson Tracyn ja Charlotten kanssa vähän ennen kuolemaansa (Kuva: Sunday NEWSAM)

Ymmärrän, että heillä oli hyvin vaikeita aikoja, ja ollakseni rehellinen, äiti ei luultavasti ollut paras pitämään suhdetta kunnossa.

'Haluaisin kuulla heidän muistojaan isästä, se saisi minut tuntemaan oloni lähemmäksi häntä.

Tapasin Julien ja Pamin kerran 12 -vuotiaana brittiläisten tähtien kävelytien paljastamisessa Lontoossa. Olin todella innoissani ja kysyin heiltä, ​​haluavatko he syödä ruokaa kanssamme, mutta he sanoivat ei.

Kortteja on silloin tällöin vaihdettu, mutta luulen, ettei kukaan meistä ole todella ponnistellut.

Otin heihin yhteyttä kutsuakseni heidät ITV -esitykseen, mutta kukaan heistä ei päässyt. Se on sääli, koska he ovat ainoita ihmisiä maailmassa, jotka voivat kertoa minulle, millainen isä oli isänä.

Sunday NEWSAM sai ennennäkemättömän pääsyn Dawsonin arkistoihin, joita Charlotte arvostaa ennen kuolemansa 20 -vuotispäivää.

Kuvat ja videot ovat saaneet minut monien vaikeiden aikojen yli, hän sanoo.

Hän säilytti kaiken skannatuista kuvista kuviin synnyttävästä äidistä, synnytyksestä ja meistä yhdessä koko hänen kuolemansa ajan.

- Joka kerta kun minua järkytti, ettei hän ollut paikalla urheilupäivänä tai vanhempien illalla, he saivat minut selville.

-Olen onnekas, koska näen omakohtaisesti kuinka paljon hän rakasti minua. Olen varma, että hän teki tuon videon, koska hän syvällä sisimmässään tiesi, ettei hän tule näkemään minua kasvamaan.

Lainaus, joka vilkkuu näytöllä, kun elokuva alkaa rullata, on sydäntäsärkevä: Jokainen syntynyt lapsi on Jumalan luomakunnan ihme.

'Nämä pienet elämät annetaan meidän säilyttämistämme varten, opastamaan, opettamaan, kasvattamaan aikuisuuteen, mutta ennen kaikkea rakastamaan.

Valitettavasti nämä olivat tietysti kaikki asiat, joita Les ei koskaan saisi tehdä Charlotten hyväksi.

”Värisevän kuvamateriaalin alussa näkyy heidän kodinsa ulkopuolella Lytham St Anne'sissa, vaaleanpunaiset nauhat porttien ympärillä juhlimaan Charlotten saapumista kotiin sairaalasta.

Les avaa oven ja katselee ympärilleen nauraen ulos hakevista ulosottomiehistä ja puhuu sitten kameran kanssa.

Ai hei. Tämä on sinulle, Charlotte. Tämä on pieni ennätys, joka näyttää sinulle kaikki vaivat, jotka aiheutit, kun tulit ensimmäisen kerran ja elämämme kääntyi ylösalaisin .... muuten olen isäsi.

Sitten hän kävelee talon läpi ja antaa tyttärelleen This Is Your Life -tyylisen intron.

Charlotte Emily Dawson, tulit maailmaan 13. lokakuuta 1992, painoit 5 kiloa 6 unssia ja sinä aiheutit kaiken tämän ...

Kamera näyttää satoja kortteja hyväntahtoisilta.

Elokuva kestää puoli tuntia ja esittelee Charlotten ensimmäisen kylpyammeen, ensimmäisen pullon kotona ja muita kohtauksia elämänsä kuuden ensimmäisen kuukauden ajalta.

Utellessaan uutta tytärtään hän ei koskaan menettänyt huumorintajuaan.

Tämä olit sinä, Charlotte, hän sanoi. Olet tuonut iloa elämäämme. Siellä on pieni sängynne.

- Kiipesin siihen ja vedin tankoja ylös rauhan ja hiljaisuuden vuoksi ... vain vitsi!

Charlotte sanoo katsoneensa videon kerta toisensa jälkeen, ja se saa hänet silti itkemään.

Treasured: skannattu kuva (Kuva: Sunday NEWSAM Collect)

Siitä hetkestä lähtien, kun hän sanoo nimeni, se tappaa minut, hän myöntää.

Minusta kasvoi tunne, että jotain puuttui, koska minulla ei ollut isää, mutta juuri se video ja kuvat opettivat minulle, kuka hän oli.

Leikkasin hänet pahvistani pahvista ja heti kun olin tarpeeksi vanha, katselisin myös vanhoja videoita hänestä televisiosta.

'Suosikkini oli Yllätys, Yllätys Cilla Blackin kanssa. Se oli hänen viimeinen julkinen esiintymisensä ja katselisin sitä yhä uudelleen tunteakseni olevani lähellä häntä.

Mutta pimeimpinä hetkinään Charlotte myöntää olevansa surullinen siitä, että hän jätti huomiotta huonon terveyden merkit.

Hänellä oli jo kaksi sydänpelkoa ennen kuolemaansa, mutta hän eli edelleen samaa elämäntapaa, hän sanoo.

Hänellä oli tapana piilottaa savukkeet katokseen ja mennä sinne salaa tupakoimaan. Hän rakasti syömistä sirpaleelta, ja tiedän, että hän piti myös juomasta.

Tietenkin minulla on hetkiä miettiä, 'entä jos?', Ja ihmettelen, miten asiat olisivat voineet olla toisin, jos hän olisi ottanut kaiken vakavammin.

Ehkä hän olisi edelleen täällä ja ehkä hän voisi auttaa minua luomaan suhteen sisareni ja veljeni kanssa.

Mutta se ei ollut isäni. Hän ei ollut tosissaan, enkä minäkään. Jos minulla olisi yksi päivä hänen kanssaan nyt, haluaisin luultavasti mennä nauramaan hänen kanssaan. Se kulkee suvussa.

Charlotte ei koskaan luovuta yrittäessään saada suhdetta veljensä ja sisarensa kanssa. Mutta toistaiseksi hän keskittyy ITV1: n ainutlaatuiseen kunnianosoitusohjelmaan isälleen.

Olen nähnyt hologrammin ja se oli niin tunteellinen, että purskahdin itkuun heti, hän sanoo.

Halusin mennä hänen luokseen ja halata häntä ja puristaa hänen poskiaan. Minua ei sallittu, mutta he antoivat minun nousta lavalle ja pitää hänen kädestään. Se oli todella maagista.

Toivon todella, että myös kaikki hänen faninsa ja ihmiset, joiden kanssa hän työskenteli, nauttivat siitä.

Saanpa suhteen sisareni ja veljeni kanssa tai ei, meillä kaikilla on isän legenda, eikä kukaan voi ottaa sitä meiltä pois.

* Les Dawson: Audience With ... That Never Was, ITV1, lauantai 1. kesäkuuta.

* Huomenna lukee näkymättömät käsikirjoitukset, päiväkirjat ja Lesin jäljellä olevat kirjeet.

Katso Myös: