Liam Byrnen surullisen 'ei rahaa' -merkinnän julkaisi häpeällinen Lib Dem -kansanedustaja David Laws

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Liam Byrne

Paljastettu; Liam Byrnen huomautus(Kuva: ITV West Country)



millie ja professori green

Häpeällinen Lib Dem -kansanedustaja David Laws hyökkäsi eilen illalla, kun hän julkaisi surullisen kirjeen, jossa sanottiin, että pelkään, ettei rahaa ole päiviä ennen menojen leikkaamista.



Entinen valtiovarainministeriön pääsihteeri julkaisi kuvan edeltäjänsä Liam Byrnen vuonna 2010 kirjoittamasta yksityiskirjeestä, jonka tarkoituksena oli hämmentää työväenpuolueita.



Torit ovat käyttäneet kirjainta hyökätäkseen työvoiman ennätykseen hallituksessa. Valokuvassa näkyy kuitenkin, että herra Byrnen kirje oli lainattu väärin.

Kokoomus oli aina väittänyt lukeneensa: Pelkään, ettei rahaa ole jäljellä.

Uusi kuva syntyi ennen huomista kulutuskierrosta - kun George Osborne julkistaa 11,5 miljardin punnan leikkaukset vuonna 2015.



Southgate-liivi se tulee kotiin

Työväenpuolueen Tom Harris sanoi eilen illalla: Liam Byrnen muistiinpanoa paljastavat lait ovat kuin luokan swot, joka kertoo opettajalle, että luokkatoveri syö makeisia.

Laws joutui eroamaan hallituksesta vain 17 päivän kuluttua, kun hän paljasti, että hän oli vaatinut 40 000 puntaa kuluja poikaystävänsä vuokran maksamiseksi.



Herra Byrne on aiemmin hyökännyt päätökseen luovuttaa luovutusasiakirja.

kuinka paljon rahaa ksi tienaa

Hän sanoi: Näillä muistiinpanoilla on hyvin vanha perinne, joka ulottuu 1930 -luvulle.

Olin pettynyt siihen, että joitakin hyvin vanhoja yleissopimuksia oli hylätty poliittisen edun vuoksi.

Herra Laws on väittänyt: En aikonut hämmentää Liamaa, mutta hän jätti muistiinpanon, joka suoraan sanottuna kiteyttää tarkasti valtionkassan tilan, kun hän jätti sen, ja se oli täysin tyhjä.

Katso Myös: