Lily Allen väittää, että isä Keith 'pahastui menestyksestään' sen jälkeen, kun hän 'onnistui paremmin kuin hän'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lily Allen on lyönyt vanhempiaan sanoen, että he pahastuivat hänen menestyksestään ja nousustaan ​​tähtiin.



35-vuotias laulaja on näyttelijä Keith Allenin tytär, joka näytteli hiljattain ITV-draamassa Pembrokeshiren murhat, ja hän sanoi, ettei hän ollut iloinen siitä, että hänellä oli enemmän menestystä kuin hänellä.



Lily on sanonut tietävänsä, että hänestä tulee kuuluisa 'mitä tahansa', vaikka hän ei olisi kasvanut isän kanssa julkisuudessa.



Puhuminen Palautuminen podcast, Lily paljasti: 'Minun piti tulla nähdyksi. Olin viettänyt koko elämäni osana tätä todella vaikuttavien ihmisten kohtausta ja kaikki muut olivat etusijalla minuun nähden. ''

Lily väitti, että hänen näyttelijä isänsä ja äitinsä Alison Owen, joka on elokuvatuottaja, 'pahastuivat menestyksestäni' ja he
'uhrasi todella ollakseen vanhempia, koska heillä oli tärkeitä asioita maailmassa'.

Lily Allen

Lily Allen on puhunut menestyksestään ja taistelusta aineiden kanssa (Kuva: Instagram)



Hän jatkoi: '' Lapsena - tiedätte - oli todella vaikea dynaaminen saada pääni pyörimään.

'Luulen, että myös vanhempani, ei äitini, mutta ehkä isäni ... oli kuin ... p *** ärtynyt siitä, että he tavallaan antoivat minulle lyhyen oljen lapsena ja sitten kaikella todennäköisyydellä samankaltaisia ​​mennyt & f ap off; ja teki jopa paremmin kuin he. '



Laulaja analysoi tilanteen ja uskoo, että hänen vanhempansa ajattelivat, 'tämä ei ole reilua. Emme antaneet sinulle ansaitsemasi lapsuuden ja odotimme sinun epäonnistuvan, mutta olet ylittänyt kaikki odotuksemme.

Lily lisäsi: ”Halusin vain vahvistusta ja kiitosta, enkä edes saanut sitä silloin.

- Sain sen vierailta, mutta en ihmisiltä, ​​joilta halusin. Itse asiassa noiden ihmisten keskuudessa sain hieman katkeruutta. '

Lily Allen isänsä, näyttelijä Keith Allenin kanssa

Lily Allen isänsä, näyttelijä Keith Allenin kanssa (Kuva: Richard Lewis/WireImage.com)

Kun Lily ei saanut vahvistusta vanhemmiltaan, hän kääntyi sitten muiden piristeiden puoleen sanoen, että hän 'hautasi pääni huumeisiin ja alkoholiin, mutta olin vain todella surullinen'.

Hän jatkoi: 'Rakastan isääni kovasti, enkä halua pahoittaa hänen mieltään ja sanoa' haha, tein paremmin kuin sinä '.'

Paljastavassa haastattelussa Lily myönsi myös olevansa riippuvainen reseptilääkkeestä Adderallista tukiessaan Miley Cyrusia kiertueella, koska hän tunsi olonsa epävarmaksi tukiessaan ja väitti, että päälaulaja oli 'nuorempi ja houkuttelevampi'.

Lily sanoi: Menin naimisiin 24 -vuotiaana ja sain lapsen ja vauvan, joka kuoli kymmenen vuotta sitten tässä kuussa ja sai kaksi lasta.

Kuusi kuukautta nuorin syntymän jälkeen rahat loppuivat ja jouduimme lähtemään jälleen tielle, ja olin 14 -kiveinen enkä tuntenut itseäni poptähdeksi.

Aloin käyttää tätä lääkettä nimeltä adderall, joka on kuin nopeus laihtua ja sitten olen riippuvainen tästä lääkkeestä, koska se sai minut tuntemaan itseni voittamattomaksi ja voisin työskennellä pitkiä päiviä. '

Lily lisäsi: ”Sitten päädyin Amerikan kiertueelle tukemaan Miley Cyrusta ja se oli erittäin seksuaalinen kiertue, ja olin viettänyt viimeiset kolme vuotta vauvojen työntämisessä.

Tuin tätä tyttöä, joka oli paljon nuorempi ja houkuttelevampi kuin minusta tuntui, ja aloin vain esiintyä kaikin tavoin.