Line Of Duty -katsojat jättivät `` täydelliseen shokkiin '' dramaattisella paljastuksella ja odottamattomalla kuolemalla tarttuvassa sarjan finaalissa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Line Of Duty -katsojat olivat hämmästyneitä Balaclava Manin dramaattisesta paljastamisesta. ja avainhahmon järkyttävä kuolema illan mukaansatempaavan sarjan finaalissa.



paras jalkakylpylä uk

Show-pomoja kehuttiin tappavan ampumakierroksen järjestämisestä jännittyneessä huipentumassa, kun AC-12: n Ted Hastings tappoi salahyökkäyksen, jonka henkilöllisyys on jättänyt katsojat epävarmaksi viikkoja.



& apos; Balaclava Man & apos; vihdoin paljastettiin tämän illan jännittävä päätösjakso useina ihmisinä, jotka ovat osa varjoisaa rikollista verkostoa, eikä yksittäisenä hyökkääjänä.



Vääntö järkytti faneja odotetusti 'Balaclava Man'. paljastetaan tutuksi hahmoksi, mutta se osoittautui tuntemattomaksi gangland -hahmoksi.

(Kuva: BBC)

AC-12 onnistui laittamaan palaset yhteen (Kuva: BBC)



(Kuva: BBC)

Katsojat ottivat Twitterissä kantaakseen reaktionsa suosittuun rikosdraamaan neljännen sarjan järkyttävään loppuun.



Yksi fani sanoi: 'Omg #LineofDuty on niin jännittynyttä, että minusta tuntuu, että olen juuri menettänyt 5 vuotta elämästäni! ''

Toinen lisäsi: 'Minulla oli juuri yskäkouristus täydellisessä shokissa #linjanvelvollisuus ''

Kolmas sanoi: 'Se oli hämmästyttävää. Aloita seuraava kausi. #LineofDuty ''

(Kuva: BBC)

(Kuva: BBC)

ranskalainen rakkauden rock

Poliisin korruptiotrilleri piti fanit istuimiensa reunalla sarjan tunnin huipentuman aikana, joka alkoi tulen alla Roz (Thandie Newton) vetämällä lapsensa hotelliin, kun poliisit etsivät todisteita hänen talostaan.

Aseman upseerit, mukaan lukien DS Sam Railston (Aiysha Hart), grillasivat virkamiehiä Nick Huntleylle (Lee Ingleby), jota ei ole nähty sen jälkeen, kun hän jätti Steven (Martin Compston) viimeisessä sarjassa.

Sankarimme AC-12: sta seurasivat sitten Rozin ja Nickin liikkeitä Supt Ted Hastingsin (Adrian Dunbar) valvovan silmän alla.

(Kuva: BBC)

(Kuva: BBC)

Nick paljasti, että hänen vaimonsa joutui amputoimaan kätensä, koska hänellä oli MRSA, mikä sai joukkueen vihdoin selvittämään, että hän oli osallisena Tim Ifieldin murhaan.

Löydettyään leikatut sormet ja veriset vaatteet Roz vietiin asemalle ja tunnusti kaikki rikoksensa saadakseen miehensä selväksi.

Hän sanoi: 'Myönnän tappaneeni vahingossa Timothy Ifieldin. Hänen verensä on kaikkialla vaatteissani, hänen DNA: nsa sormen kynsissä. '

Peter tobin muita nimiä

(Kuva: BBC)

Hänen miehensä Nick oli syytön (Kuva: BBC)

En ole paha ihminen, Roz lisäsi. Ehkä olisit tehnyt samoin, jos olisit tilanteessani?

Steve vastasi: 'Olen lopettanut nopeammin. Pystyn kävelemään ja sinulla on kaksi kättä. '

AC-12 kääntyi sitten huomionsa väärennettyyn Jimmyyn, joka teki järkyttävän tunnustuksen Balaclava-miehen henkilöllisyydestä.

(Kuva: BBC)

(Kuva: BBC)

Uusi värvätty Jamie yritti paeta Jimmyn kanssa, kun AC-12 havaitsi työskentelevänsä ACC Derek Hiltonin (Paul Higgins) kanssa koko ajan.

millie mackintosh hääpuku

Nopeasti seurasi jännittynyt ammuskelu, jossa Ted ampui yhden Balaclava -miehen, ennen kuin Hilton löydettiin kuolleena salaperäisissä olosuhteissa.

Lopulliset luotot vahvistivat, että Michael Farmer vapautettiin vankilasta, Jimmy ja Roz vangittiin, eikä Hastingsia enää epäilty korruptiosta ja hän oli jälleen AC-12: n komentaja.

Katsojien on odotettava seuraavaan sarjaan nähdäkseen, mitä Balaclava Menistä tulee ja ketä AC-12 jatkaa seuraavaksi.

Katso Myös: