Pikku muurahainen ja joulu 'LOPETA lauantai -illan takeaway ja sitä ei korvata'

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pikku Ant ja Dec ovat sensaatiomaisesti lopettaneet ITV -ohjelman lauantai -illan takeawayn.



kuinka paljon kaloreita isossa macissa

Ant McPartlinin ja Declan Donnellyn viimeisin pieni kunnianosoitus on ollut esillä viisi vuotta - mutta idea on ollut vuodesta 2003.



Lapset Neil Overend ja Haydn Reid ottivat haltuunsa pitkäaikaiselta parilta James Pallister ja Dylan McKenna-Redshaw, jotka työskentelivät sarjassa vuosikymmenen ajan.



Nöyrä duo haastatteli tähtiä parin puolesta, mukaan lukien Jennifer Lawrence, David Beckham ja Wayne Rooney. He jopa kyseenalaistivat Tony Blairin.

Pikku muurahainen ja joulukuu (Neil Overend ja Haydn Reid)

Pojilla oli päärooli lauantai -illan esityksessä (Kuva: ITV)

Jennifer Lawrence ja Little Ant & Dec

He työskentelivät A -listalle, mukaan lukien Jennifer Lawrence (Kuva: ITV)



He tapasivat myös Boris Johnsonin (Kuva: ITV)

Samuel L Jackson ja Scarlett Johansson tapasivat myös miniduo

Pikku Ant ja Dec menivät tapaamaan Samuel L Jacksonin ja Scarlett Johanssonin. Hollywood -näyttelijät esiintyvät Captain America: The Winter Soldier -elokuvassa, joten Pikku Ant ja Dec tunsivat sopivan kutsua Samuelin ja Scarlettin supersankari -teekutsuun. Pikku TV -tähdet olivat molemmat pukeutuneet kapteeni Geordieksi (Kuva: ITV)



Pikku Ant & Dec herra Selfridgen sarjassa

Poikia ei korvata uudessa sarjassa (Kuva: ITV)

Lähde kertoi Digitaalinen vakooja : 'Kaksikko on' kasvanut roolistaan ​​'ja keskittyy nyt opintoihinsa. Neil siirtyy lukioon ja Haydn valmistautuu SATS -ohjelmaansa, joten he päättivät lähteä esityksestä. '

Uskotaan, että niitä ei korvata.

Heidän eroamisensa tulee Antille vaikean vuoden jälkeen, vaikka duo voitti NTA -kilpailun.

arsenal uusi kit puma

Lue lisää

Ant & Decin lauantai -illan takeaway
Kuinka katsella uutta sarjaa Muurahaisen vaimo Lisa Armstrong kiristyi Miksi Pikku Ant ja Dec joutuvat lähtemään Useimmat järkyttävät hetket

TV -suosikit saivat illalla kolme palkintoa, mukaan lukien Bruce Forsyth -palkinnon lauantai -iltana takeawayksi, haastesarjan I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here -tapahtumasta ja parhaan juontajan gongin 17. vuotta peräkkäin.

Seremonian jälkeen heidän palkintojaan tarttunut säteilevä pari jaettiin heidän sosiaalisen median kanavillaan.

'Kiitos! #parhaat ystävät #overthemoon, kuvateksti luki.

(Kuva: REX/Shutterstock)

Muurahainen ja joulukuu

Ant ja Dec ja niiden alkuperäiset mini -mesit (Kuva: PA)

marilyn monroen näköinen

Puhuessaan kulissien takana aiemmin illalla tunteellinen Ant näytti siltä, ​​että hän olisi voinut vuodattaa kyyneleen ja sanoi: Se merkitsee todella paljon tänä yönä, se on ollut minulle varsin hankala vuosi. Melko emotionaalinen yö, joten sen päätteeksi kolme palkintoa, jonka olen, 'voinko maata nyt?'

Hän jatkoi: Rakastan työskennellä hänen kanssaan [joulukuu]. Minulla oli erittäin kova kesä viime kesänä, jouduin kohtaamaan monia asioita, ja yksi asiani oli juuri palaaminen töihin parhaan kaverini kanssa.

- Olemme tehneet sen ja rakastin I & m A Celebrity -sarjaa ja töihin palaamista. Teimme tänään lauantai -illan takeawayn, tarvitsen makuulle tai jäykän juoman tai jotain.

Olen tuntenut rakkautta ja tukea viime vuoden aikana, ja tämä on ylittänyt sen tänä iltana.

(Kuva: ITV)

Dec lisäsi: Se on ollut hämmästyttävää ja ihanaa. Tämä on meidän 17. peräkkäin, mutta joka kerta kun istumme siellä ja he alkavat lukea nimiä, on sama tunne, kämmenet hikoilevat, suu kuivuu. Se on kuin ensimmäinen kerta, kun sinut nimitetään uudelleen.

Olet varma, että kun he pelaavat VT: tä, jokainen on saanut enemmän hurraa kuin sinä, ja olet varma, että tämä on vuosi, jolloin et saa sitä.

Onneksi se ei ole tänä iltana, ja olemme lykänneet sitä vielä 12 kuukaudeksi. Meillä on se laukussa. Olemme yli innoissamme.

Katso Myös: