LIV syytti Tiger Woodsia PGA Tourin 'tarjoamisesta' ja 'nuorempien golfaajien kritisoimisesta'

Golf

Horoskooppi Huomenna

LIV Golf on syyttänyt Tiger Woodsia nuorempien pelaajien julkisesta kritisoinnista liittymisestä kiistanalaiseen Saudi-Arabian tukemaan eroon.



Tuottoisaa LIV Golf -sarjaa rahoittaa Saudi-Arabian valtiollinen sijoitusrahasto, ja se on jakanut golfin, jättäen PGA:n ja DP World Toursin murtuman sen jälkeen, kun uusi sarja salametsäsi joitakin urheilun suurimpia nimiä. Useat niistä maailman merkittävimmät pelaajat ovat päättäneet vaihtaa LIV Golfiin, mukaan lukien Phil Mickelsonin, Brooks Koepkan ja Dustin Johnsonin kaltaiset.



Syytökset Woodsia kohtaan esitettiin oikeuden asiakirjoissa, jotka alun perin toimitti 11 LIV Golf -tähteä, vaikka Carlos Ortiz on sittemmin perunut nimensä. Asiakirjat olivat osa an kartellioikeudenkäynti nostettu PGA Touria vastaan ​​viime viikolla.



Kymmenen jäljellä olevaa pelaajaa, mukaan lukien Mickelson, Bryson DeChambeau ja Ian Poulter, määrättiin PGA Tourilta pelikieltoon liittymisen vuoksi kiistanalaiseen LIV Golf Series -sarjaan ja uskovat, että heitä rangaistaan ​​irtautuneen pelaajan turnauksissa pelaamisesta. Pelaajat, jotka ovat liittyneet LIV Golf -sarjaan - jota Saudi-Arabian hallinto on ansainnut ihmisoikeusloukkauksistaan ​​- sai välittömän ja toistaiseksi voimassa olevan pelikiellon PGA Tourilta.

Oikeudenkäynnissä, joka jätettiin 3. elokuuta, kantajat syyttivät PGA Touria siitä, että se sai 15-kertaisen mestarin 'toimimaan' hyökkäämällä ja arvostelemalla ammattikollegoitaan. Siinä luki: 'Kiertue sai myös Tiger Woodsin tekemään tarjouksensa ja arvostelemaan julkisesti golfaajia – etenkin nuorempia golfaajia – LIV Golfiin liittymisestä ehdottamalla, että he eivät koskaan pelaisi The Mastersissa, The Openissa tai muissa Majoreissa eivätkä ansaitsisi OWGR-pisteitä. ”

Ennen heinäkuussa pidettyä 150. Open St Andrews Old Course -tapahtumaa Woods ilmaisi turhautumisensa kollegoihinsa rahan ottamisesta. Hän lisäsi: 'Olisi surullista nähdä, että jotkut näistä nuorista lapsista eivät koskaan saa mahdollisuutta kävellä näillä pyhitetyillä kentillä ja pelata näillä pääsarjoilla.'



  Tiger Woods on ilmaissut pettymyksensä pelaajiin, jotka vaihtoivat LIV Golfiin useaan otteeseen
Tiger Woods on ilmaissut pettymyksensä pelaajiin, jotka vaihtoivat LIV Golfiin useaan otteeseen ( Kuva: Getty Images)

LIV Golf -pelaajien oikeusjuttu väitti, että Woodsin kommentit 'kaikuivat aiempia todisteita, jotka osoittavat, että Tour painosti edelleen Majoria liittymään Tourin laittomaan ryhmäboikottiin, jotta LIV Golf suljettaisiin pois ja rankaisettaisiin kaikkia LIV-tapahtumissa pelanneita pelaajia'. Augusta Nationalia, Mastersin promoottoria ja järjestäjää, syytettiin PGA Tourin rinnalle asettumisesta, mikä ehdotti, että he kieltäisivät pelaajia osallistumasta tuleviin turnauksiin, jos he liittyisivät kiistanalaiseen sarjaan.

LIV Golfin toimitusjohtaja Greg Norman paljasti, että hänen kiertueensa, joka on Saudi-Arabian hallinnon rahoittama, yritti vietellä Woodsia tuskin uskottavalla tarjouksella. Kun Fox Newsin Tucker Carlson kysyi Normanilta, oliko Woodsille ilmoitettu 700–800 miljoonan dollarin tarjous oikea, australialainen vahvisti, että se oli 'jossain tuossa naapurustossa'.



'Se numero oli olemassa ennen kuin minusta tuli toimitusjohtaja', Norman myönsi. 'Se numero on ollut siellä, kyllä. Tiger on neulan liikuttaja. Joten tietysti sinun on katsottava parhaista parhaita. Alun perin tämä tiikeri lähestyi ennen kuin minusta tuli toimitusjohtaja, joten kyllä, se numero on jossain tuossa naapurustossa.

  LIV Golfin toimitusjohtaja Greg Norman myönsi, että irtautuneiden sarja oli tehnyt valtavan yrityksen houkutella Tiger Woods pois PGA Tourilta.
LIV Golfin toimitusjohtaja Greg Norman myönsi, että irtautuneiden sarja oli tehnyt valtavan yrityksen houkutella Tiger Woods pois PGA Tourilta. ( Kuva: Getty Images)

Pitäisikö LIV Golfin pelaajien mielestäsi olla ilmaisia ​​PGA- ja DP World Tour -tapahtumissa? Kerro meille

Woods ei kuitenkaan houkutellut menestystarinan tarjoukseen ja pysyi uskollisena PGA Tourille. Hän kritisoi Normania terävästi ja julisti: 'Tiedän, mitä PGA Tour edustaa, mitä se on antanut meille: kyvyn jahdata uraamme, palkintoja, joista pelaamme ja ansaita mitä saamme, ja historian, on ollut osa tätä peliä.

”Tiedän, että Greg yritti tehdä sitä, mitä hän tekee nyt 1990-luvun alussa. Se ei toiminut silloin ja hän yrittää saada sen toimimaan nyt. En vieläkään ymmärrä, miten se on pelin edun mukaista.

'Kaikki hallintoelimet, PGA Tour, European Tour, kaikki suuret yhtiöt - me kaikki näemme sen eri tavalla kuin Greg.'

Katso Myös: