Liverpool kärsi kaksinkertaisen loukkaantumisen, kun nuori kaksikko sulki pois avausottelun Fulhamissa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Liverpoolista puuttuu kaksi nousevaa nuorta tähteään, kun he aloittavat pyrkimyksensä voittaa Valioliiga klo Fulham lauantaina.



Pomo Jürgen Klopp on kärsinyt kaksinkertaisesta loukkaantumisiskusta kauden aattona, koska kaksi nuorta pelaajaa, jotka hän on valinnut suuriin rooleihin kampanjan aikana, suljettiin pois.



Ibrahima Konate - joka pelasi tiensä Mestarien liiga viimeinen lähtö XI vastaan todellinen Madrid toukokuussa ja myös Ranskan seniorijoukkueeseen, voittaen ensimmäiset maaottelunsa - nappautui ystävyysottelussa Strasbourgia vastaan.



Konate itse asiassa kaatui kahdesti pitkiksi ajanjaksoiksi kahdella eri loukkaantumisella Anfieldin lämmittelyn aikana sunnuntaina, ja Jürgen Klopp paljasti, ettei hänen mielestään ongelma ollut liian vakava.

Mutta se on osoittautunut tarpeeksi huolestuttavaksi Liverpool lääkärit sulkevat hänet pois kauden avausottelusta, ja Joel Matip on nyt varma, että hän esiintyy Virgil van Dijkin rinnalla Community Shield -voitossa. Manchester City .

OTA KANTAA! Voiko Liverpool voittaa Valioliigan tällä kaudella? Kerro meille kommenttiosiossa



mitä 1111 tarkoittaa enkelit
 Liverpoolin pomo Jurgen Klopp valmistaa joukkuettaan otteluun Craven Cottagella lauantaina lounasaikaan
Liverpoolin pomo Jurgen Klopp valmistaa joukkuettaan otteluun Craven Cottagella lauantaina lounasaikaan ( Kuva: PA)

Ja Curtis Jones liittyy häneen sivussa, mikä lisää jälleen turhautumista Englannin U21-keskikenttäpelaajalle, joka kärsi viime kaudella joukosta närästysongelmia, mukaan lukien silmävamman, joka piti hänet poissa jonkin aikaa.

Jones esiintyi Cityä vastaan ​​pelatun pelin lopussa lauantaina, ja hänen oli määrä saapua Strasbourgia vastaan ​​seuraavana päivänä, mutta hän tunsi lihasongelman, ja lääkäritiimi päätti managerin mukaan tutkia asiaa tarkemmin.



Tämän vuoksi punaiset estivät Jonesin vierailusta Fulhamiin lisätestien jälkeen, ja Klopp ehdotti: 'Hän halusi pelata epätoivoisesti, mutta sitten lääketieteellinen osasto sanoi ei ja meidän piti tehdä lisätestejä.'

Naby Keita kuuluu Lontoon-vierailun joukkueeseen toiputtuaan sairaudesta, joka syrjäytti hänet viime viikonloppuna, ja Klopp ehdotti viime viikonloppuna, että maalivahti Alisson olisi varannut riittävästi harjoitusaikaa Valioliiga-kauden aloittamiseen poissaolon jälkeen. Community Shield.

Katso Myös: