Liverpool-uutiset: Jürgen Kloppin vauhti Valioliigan kaudelle, kuten Diogo Jota väitti

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Liverpool ovat valmiita tekemään kaiken uudelleen uusi Valioliigan kausi aamunkoittoa.



Punaiset saavat kampanjansa käyntiin matkalla kasvotusten Fulham lauantaina toivoen voivansa mennä paremmin kuin viime kauden toiseksi. Jürgen Klopp on jo vahvistanut joukkuettaan saapuessaan Darwin Nunez sillä mikä voisi olla a seuraennätyksen siirtomaksu, jonka arvo on 85 miljoonaa puntaa , nuorten tähtien rinnalla Fabio Carvalho ja Calvin Ramsay.



Mutta kun kaikki näyttää hyvältä paperilla , kun Craven Cottagessa viheltää, Liverpoolin on näytettävä valtakirjansa saadakseen takaisin Englannin kruunun. Manchester City ja voittaa tittelin kuten he tekivät vuonna 2020. Viime aikoina punaisia ​​on kannustanut Diogo Jota allekirjoittaa uuden viisivuotisen sopimuksen , mutta uusi tehostin voisi tulla alaspäin.



Tässä on viimeisimmät uutiset Anfieldistä.

Carragher korostaa nimikemaksun nousua

Jamie Carragher on selittänyt, että Liverpoolilla on vähemmän pelaajia matkalla Maailmancup voidaan pitää lisänä heidän mahdollisuuksiinsa saada takaisin Valioliiga otsikko.

Punaisten legenda myöntää, että Manchester City on suosikit säilyttämään kruununsa tällä kaudella , mutta kauden 2022-23 kampanja, jonka jakaa kuukauden mittainen turnaus, tarjoaa joitain Jürgen Klopp joukkueen aika tankata. Mohamed Salah ja Luis Diaz ovat niitä, jotka eivät ole matkalla Qatariin ja voivat levätä ennen kauden alkamista tapaninpäivänä.



Carragher, puhuu päällekkäisyys , yhteistyössä Sky Bet , korosti: 'En tiedä Citystä rehellisesti sanottuna; se saattaa olla sama, ei mene MM-kisoihin. Joten Luis Diaz ei ole menossa, Salah ei ole menossa. En todellakaan tunne Cityä, mutta siellä on Muutama kunnollinen pelaaja Liverpoolista, uskon, että sillä voi olla merkitystä kauden toisella puoliskolla.'

Lue koko tarina .



parhaat kannettavat tietokoneet 2019 uk
  Carrager on korostanut Liverpoolin mahdollista etua
Carrager on korostanut Liverpoolin mahdollista etua ( Kuva: Päällekkäisyys YouTube)

Tule mukaan! Saako Liverpool takaisin Valioliigan mestaruuden? Kerro meille ennustuksesi kommenttiosiossa .

Fanit voivat ryhtyä oikeustoimiin

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva asianajotoimisto tutkii mahdollisuutta aloittaa ryhmäkanne UEFA Liverpoolin fanien puolesta, jotka joutuivat kaaokseen Mestarien liiga finaali Pariisissa.

Leigh Day on ilmoittanut, että se on tutkinut mahdollisia vaatimuksia henkilöille, jotka ovat kärsineet fyysisiä tai henkisiä vammoja, koska useat kannattajat ovat ottaneet heihin yhteyttä 28. toukokuuta Stade de Francessa tapahtuneen tapauksen jälkeen. Yritys sanoi, että se uskoo, että 5 000–10 000 ihmistä voi vaikuttaa ja voisivat liittyä väitteeseen, joka väittää, että UEFA ei kyennyt varmistamaan turvallista ympäristöä ottelun osallistujille.

Lue koko tarina .

  Liverpool-fanit voivat ryhtyä oikeustoimiin Pariisin tapahtumien jälkeen
Liverpool-fanit voivat ryhtyä oikeustoimiin Pariisin tapahtumien jälkeen ( Kuva: Matthias Hangst/Getty Images)

Klopp reagoi uuteen Jota-sopimukseen

Jürgen Klopp on väittänyt, että Diogo Jota pystyy pelaamaan neljässä eri paikassa, kun hyökkääjä allekirjoitti uuden sopimuksen, joka pysyy Anfieldillä vuoteen 2027 asti.

Puhuminen Liverpoolin nettisivut Uutisten julkistamisen jälkeen Klopp selitti: 'Hänellä on tekniset taidot, hänellä on fyysiset taidot ja hän on erittäin älykäs ja voi oppia kaikki taktiset asiat melko nopeasti. Tämän lisäksi hän pystyy pelaamaan kaikki kolme paikkaa; 4:ssä -2-3-1 hän voisi pelata 10:nä. Joten se on erittäin hyödyllistä.'

Redsin pomo lisäsi: 'Se mitä Diogo on tuonut tälle joukkueelle ja tälle seuralle saapumisensa jälkeen, on siellä kaikkien nähtävillä, joten on todella hyvä uutinen, että hän on allekirjoittanut uuden sopimuksen. Loistavia, loistavia uutisia, sanoisin.'

Lue koko tarina .

Katso Myös: