Liverpool vs Man Utd kaikkien aikojen palkintoluettelo sen jälkeen, kun Reds voitti Valioliigan

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1990 Liverpool voi juhlia Englannin liigan mestareita.



Jurgen Klopp on ohjannut hallitsevat punaiset historiansa 19. mestaruuteen, mutta ratkaisevasti ensimmäinen Valioliigan aikakaudella 30 vuoden ajan - ja muutama koronaviruksen täyttämä kuukausi - odotus vihdoin päättyi.



Punaiset ovat jälleen palanneet & apos; ahven & apos; että Sir Alex Fergusonin Manchester United kaatoi heidät melko juhlattomasti takaisin 1990 -luvun alussa, mutta mihin tämä menestys asettaa heidät heidän jatkuvassa taistelussaan ylivallasta heidän lähellä olevien ja ei niin rakkaiden kilpailijoidensa kanssa M62 -tiellä?



Kaikki riippuu siitä, ketä haluat kuunnella, ja yhteisön kilven melko ongelmallisesta olemassaolosta.

Pitäisikö yhteisön kilpi laskea? (Kuva: Leicester City FC)

Koska jos vähennät kauden perinteisen verhonkorottajan tarjoamaa palkintoa, Liverpoolin suurin palkintokierros on 48, kun he ovat saavuttaneet 19. liigan mestaruuden, mikä lisätään heidän joulukuussa voittoonsa.



Tämä asettaa heidät Unitedin edellä, jolla on 45 suurta pokaalia, mukaan lukien ennätykselliset 20 liigamestaruutta.

Mutta jos lisäät yhteisökilven - joka sisältyi, kun se jaettiin tasapelin jälkeen (United on tehnyt tämän neljä kertaa, Liverpool viisi) - omiin vetoihinsa, niin United johtaa kilpailua Englannin parhaaksi klubiksi.



Heidän 21 kilpäänsä sijoittavat heidät 66 suurelle palkinnolle Liverpoolin (15 kilvet) edellä 63.

Lasketaanko yhteisön kilpi suureksi kunniaksi?

Manchester Unitedin fanit varmasti, sillä se pitää heidät kilpailijoidensa edellä jatkuvassa ylivallan etsimisessä, mutta Liverpoolin fanit eivät luultavasti ole niin varmoja.

Katso Myös: