Liverpoolin valmennustiimi uskoo, että uusi Valioliigan sääntö on 'pelastanut jalkapallon'

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Liverpool apulaispomo Pep Lijnders uskoo, että uudelleen Valioliigan viiden vaihtopelaajan sääntö on 'pelastanut jalkapallon' otteluiden ruuhkautumiseen liittyvien lisääntyvien huolenaiheiden keskellä.



Sääntö on otettu käyttöön kauden 2022-23 kampanjaa varten, ja se on kiistanalainen hylätty vuonna 2020 huolimatta siitä, että se on laajalti käytössä cup-kilpailuissa ja muiden maiden huippuliigassa.



Redsin pomo Jurgen Klopp on usein kannattanut viiden vaihtopelaajan sääntöä suojellakseen pelaajien hyvinvointia, ja Lijnders uskoo, että se on ratkaisevan tärkeää parhaiden pelaajien kasvavien vaatimusten vuoksi.



'Tämän kauden iso asia ja mielestäni tämän kauden ratkaisevin näkökohta on se, kuinka joukkueet käyttävät viittä subia, koska se muuttaa merkittävästi Valioliiga ”, Lijnders kertoi PA-uutistoimistolle.

'Olemme todella tyytyväisiä siihen, koska se tarkoittaa, että voimme pelata intensiivisesti minuutista ykkösminuutille minuuttiin 95 - [sitten] pelaamme joka kolmas päivä, kuinka joukkuetta käytetään, kuinka käsitellä.

”Uskon, että sääntö pelasti jalkapallon, koska jos haluat pelata kolmen päivän välein, tämä oli yksi pakollisista asioista.



halpa vaihtoehto asuminen uk

'Olen todella iloinen siitä, että Valioliiga huomasin sen, että seurat näkivät sen, mutta mielestäni se on myös ase.'

  Pep Lijnders sanoo, että uusi sääntö oli ratkaiseva, koska otteluiden ruuhkat vaikuttivat pelaajiin
Pep Lijnders sanoo, että uusi sääntö oli ratkaiseva, koska otteluiden ruuhkat vaikuttivat pelaajiin ( Kuva: PA)

Yksi vasta-argumenteista viiden alasäännön sääntöä vastaan ​​oli, että sen katsottiin hyödyttävän seuroja, joilla on suurempi joukkue, ja managerit keskustelivat asiasta säännöllisesti.



Suorapuheisimpana Klopp joutui usein mediariitoihin Sean Dychen ja Chris Wilderin kanssa, jotka ovat nyt entisiä pomoja. Burnley ja Sheffield United.

Puhuessani helmikuussa a. jälkeen Mestarien liiga matka Inter Milaniin, jossa Jordan Henderson, Luis Diaz, Naby Keita ja Roberto Firmino tulivat kaikki penkiltä ennen tuntimerkkiä, Firmino teki maalin 2-0-voitossa , Klopp hylkäsi väitteen, että sääntö suosi hänen kaltaisiaan puolia.

'Rehellisesti sanottuna sillä, että ihmiset väittävät sen olevan etu taktisesti, ei ole mitään tekemistä sen kanssa [hänen argumenttinsa]', hän sanoi.

  Seurat voivat tehdä tällä kaudella viisi vaihtoa Valioliigassa
Seurat voivat tehdä tällä kaudella viisi vaihtoa Valioliigassa ( Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

'Ei yhtään mitään. Ei todellakaan ole totta, että se antaa meille etua. En voi uskoa, että siitä keskustellaan edelleen näin. Tämä on syy siihen, miksi tässä maassa ei vieläkään ole viittä substanssia. Melkein kaikissa muissa maissa näin on.

'Se ei tee Bayernistä 20 pistettä muiden joukkueiden edellä tai Italiassa yhtäkkiä paremmat joukkueet pakenevat sitä. He eivät ole. Se on erittäin tiukka kilpailu. Tässä maassa piiloudumme sen tosiasian taakse, että: 'Se auttaa heitä, en ymmärrä kuinka se auttaa meitä.'

Reach Sportin julkaisema Pep Lijnders Intensity: Inside Liverpool FC - Our Identity on myynnissä 4. elokuuta alkaen Amazon

111 tarkoittaa enkelinumeroa

Katso Myös: