Logan Paul saa veli Jaken siunauksen taistellakseen Andrew Tatea vastaan

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

YouTube-tähti Logan Paul on saanut veljensä Jaken lupa 'päihittää perse' kiistanalaisesta potkunyrkkeilijästä Andrew Tate .



Entinen maailmanmestari potkunyrkkeilijä Tate on saanut viime kuukausina ennennäkemätöntä mainetta sosiaalisessa mediassa ja on kutsunut Jakea nyrkkeilyotteluun useaan otteeseen. 'The Problem Child' paljasti jopa, että Tate lähetti hänelle äskettäin 'salaisen viestin' keskellä ' hienostunut 'neuvottelut siitä, että parin välinen taistelu on käynnissä.



Samalla kun keskusteltiin sosiaalisen median sensaatiosta podcastissaan Impulsiivinen , Logan kysyi veljeltään: 'Mitä tarkoitat sinä vastaan ​​Andrew Tate?' johon Jake vastasi: 'En tarkoita tappelua, sanon meidän edestakaisin. Hän puhuu paskaa minusta ja sanoo haluavansa päihittää minun ja kaiken tämän. Toinen podcast-isäntä Mike Majlak muistutti sitten Jakea, että hän on tosissaan nyrkkeilyuransa suhteen, ja kehotti olemaan taistelematta kiistanalaista potkunyrkkeilijää vastaan.



Haluatko nähdä Logan Paulin taistelevan Andrew Taten kanssa? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosio alla

Logan sanoi sitten: 'Jake, tiedän, että hän on puhunut paskaa sinusta veli, mutta voinko siunauksellasi voittaa Andrew vitun Taten paskan?'. Jake antoi veljelleen hyväksynnän ja vastasi: '100 prosenttia, mutta en usko, että hän taistelee meitä vastaan. Minusta se on liian suuri riski hänelle, koska hän on alfauros, se on hänen asiansa. Kun hän häviää, hänen koko iskunsa menee ulos ikkunasta.'

Logan ei ole taistellut sen jälkeen, kun hän on käynyt kahdeksan kierrosta nyrkkeilylegendan kanssa Floyd Mayweather viime kesäkuussa. 'The Maverick' ilmoitti äskettäin tekevänsä omansa nyrkkeilypaluu tänä joulukuussa , mutta hänellä ei ole vastustajaa järjestäytyneenä kehään paluuta varten. Samaan aikaan Tate väittää, että hän on pelannut 87 ottelua potkunyrkkeilijänä, ja hän on myös kerännyt kolme voittoa kolmessa ammattimaisessa MMA-ottelussa, joista yksi nappasi entisen UFC-keskisarjan Luke Barnattin.



 Logan Paul palaa nyrkkeilyyn joulukuussa
Logan Paul palaa nyrkkeilyyn joulukuussa ( Kuva: GETTY)

Tate on aiemmin ehdottanut, ettei hänellä ole vihamielisyyttä Jakea kohtaan, mutta olisi valmis astumaan kehään lopettaakseen taisteluuransa. 'En pidä hänestä, ymmärrän häntä, mutta haluan tehdä jotain selväksi, potkaisin silti elävän vitun ulos Jake Paul ,' Hän kertoi Kaverit podcast. 'En ole mikään huuhtoutunut UFC-taistelija enkä häntä pienempi, lyöisin hänestä elävät paskat ja jos hän haluaa taistella, taistelen häntä vastaan ​​minä päivänä tahansa. **ng viikolla. Hän on vain erittäin älykäs 'Olen vain YouTuber' -kulmassaan.'



Katso Myös: