Lontoon ruuhkamaksut nousevat 30% ensi kuussa valtavan TfL -avun jälkeen

Julkinen Liikenne

Horoskooppi Huomenna

Ajokustannukset pääkaupungissa nousevat(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Ajaminen Lontoossa maksaa 30% enemmän ensi kuusta alkaen hallituksen 1,6 miljardin punnan London Transport -pakon mukaan.



Matkustajien hinnat laskivat 90%, kun londonilaiset jäivät kotiin ja turistit pysyivät poissa koronaviruksen sulkemisen aikana, TfL joutui menemään hallitukseen pelastuspalvelua varten.



Mutta sopimuksen ehdot tarkoittavat, että jokainen, joka ajaa Lontooseen - tai sen kautta - näkee niiden kustannukset nousevan.

Ruuhkamaksut nousevat 11,50 puntaa päivässä 15 puntaan 22. kesäkuuta alkaen, kaupungintalo sanoi. Se toimii myös klo 7–22 seitsemänä päivänä viikossa vain arkipäivien sijasta.

Pormestari Sadiq Khan syytti liikenneministeriötä (DfT) siitä, että 'pakotti tavalliset lontoolaiset maksamaan kustannukset oikean asian tekemisestä Covid-19-taudissa'.



Lontooseen ajaminen tulee kalliimmaksi (Kuva: PA)

Ruuhkamaksua vapautettiin sulkuhetkellä, ja suurin osa Lontoossa tai sen ympäristössä asuvista ihmisistä matkustaa vain olennaisista syistä.



Mutta 11,50 punnan maksu palautetaan maanantaina 18. toukokuuta yhdessä erittäin vähäpäästöisen alueen kanssa, joka maksaa 12,50 puntaa useimmille ajoneuvoille ja 100 puntaa raskaille kuorma -autoille tai linja -autoille.

TfL sanoi, että se jatkaa NHS: n ja hoitokodin työntekijöiden ruuhkamaksujen korvausjärjestelmää väliaikaisesti.

Uudet toimenpiteet maksavat kuljettajille enemmän (Kuva: PA)

Apuraha koostuu 1,1 miljardin punnan avustuksesta ja 505 miljoonan punnan lainasta.

Khan sanoi, että se ei ollut sopimus, jonka halusin, mutta se oli ainoa sopimus, jonka hallitus esitti.

Hän jatkoi: 'Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä se, jotta putket ja bussit pysyisivät käynnissä.

'Hintatulot ovat laskeneet 90% kahden viime kuukauden aikana, koska londonilaiset ovat tehneet oikein ja pysyneet kotona - joten ei yksinkertaisesti tule tarpeeksi rahaa palveluidemme maksamiseen.' '

jennifer rakastaa hewittin pilkkomista

TfL: n on kerrottu ruuhkamaksun korottamisen lisäksi ottavan käyttöön inflaatiota korkeammat hinnankorotukset ensi vuodesta alkaen. Hinnat nousevat RPI+1%.

Bussien hinnat - romutettuna kuljettajien suojaamiseksi Covid -19: ltä - otetaan uudelleen käyttöön, lasten ilmainen matkustaminen lopetetaan väliaikaisesti ja vain yli 60 -vuotiaat tai vammaiset saavat matkustaa ilmaiseksi ruuhka -aikojen ulkopuolella.

DfT: n mukaan sopimus tarkoittaa sitä, että TfL nostaa palvelutasoa 'mahdollisimman pian varmistaakseen, että ihmiset voivat noudattaa sosiaalisen etäisyyden ohjeita verkossa ollessaan'.

Osasto sanoi sisällyttäneensä joukon varoituksia osana rahoituspakettia 'palvelujen turvaamiseksi tulevaisuudessa'.

Lontoon Covid -19 -työryhmä - jossa on hallituksen ja TfL: n edustajia - on perustettu valvomaan operatiivisia päätöksiä pandemian aikana.

Liikenneministeri Grant Shapps sanoi, että palveluita on lisättävä 'sosiaalisen etäisyyden tukemiseksi ja pääomamme liikkumisen varmistamiseksi'.

Hän jatkoi: 'Tämä sopimus kannustaa todelliseen siirtymiseen kohti vihreämpiä ja terveellisempiä kävely- ja pyöräilymahdollisuuksia, lievittää julkisen liikenteen paineita ja tarjoaa varmuutta ja vakautta Lontoon kuljetuspalveluille tulevaisuudessa.'

Katso Myös: