Louis Tomlinson sanoo aikovansa mennä naimisiin tyttöystävänsä Eleanorin kanssa ja saada lapsia hänen kanssaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Louis Tomlinson lupaa mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa ja sanoo, että fanien rakkaus pelasti hänet sisaren kuoleman jälkeen



Louis Tomlinson on vannonut menevänsä naimisiin tyttöystävänsä Eleanor Calderin kanssa ja jakanut vilkaisun siitä, miten hän kohteli sekä sisarensa että äitinsä traagisen menetyksen suorassa haastattelussa.



Entinen One Direction -tähti, 28, on kohdannut viime vuosina käsittämättömän tragedian, kun sekä hänen sisarensa Felicite, viime vuonna että hänen äitinsä Johannah menehtyivät vuonna 2016.



freddie mercuryn nettovarallisuus

Asiat odottavat kuitenkin Louisia, kun hän odottaa tulevaisuutta lapsuuden rakkaansa kanssa ja hänen viimeisimmän albuminsa Wallsin menestystä.

(Kuva: FilmMagic)

Louis aloitti romanssin upealla 27 -vuotiaalla mallilla ensimmäisen lapsensa Freddie Reignin syntymän jälkeen vuonna 2016.



Parin sidos on niin vahva, että nyt huhut avioliitosta ovat alkaneet pyöriä, vaikka Louis on nopeasti vaatinut niiden olevan ennenaikaisia.

Puhuminen Aurinko , hän selittää: 'Joo näin osan siitä. Se ei ole totta, mutta ylellisyyttä Eleanorin kanssa olen tuntenut hänet jo ennen ensimmäistä sinkkuamme What Makes You Beautiful, joten hän on tuntenut kaiken kasvun. ''



Louis Tomlinson ja tyttöystävä Eleanor Calder ovat tunteneet toisensa yli vuosikymmenen ajan (Kuva: WireImage)

Louis Tomlinson ja tyttöystävä Eleanor Calder (Kuva: Getty)

Onko avioliitto siis mahdollisuus? Hän lisää: 'Jonain päivänä kyllä, kuvittelisin niin. Jos kysyt minulta, menenkö hänen kanssaan naimisiin? Kyllä, luulen niin! Ja lisää lapsia, sanoisin niin. '

Luodessaan uuden perheen Eleanorin kanssa Louis on myös rohkeasti avautunut menettää kaksi jo arvokasta perheenjäsentä.

Louis Tomlinsonin poika Freddie viettää syntymäpäivänsä äiti Briana Jungwirthin kanssa harvinaisessa hetkessä

Louisilla on jo poika Freddie, joka syntyi vuonna 2016 (Kuva: Instagram)

Louis & apos; 18-vuotias sisar Félicité kuoli tapaturmaisen huumeiden yliannostuksen vuoksi viime vuonna (Kuva: Internet tuntematon)

Menetettyään 18-vuotiaan sisarensa Feliciten tahattomalle huumeiden yliannostukselle, X Factor -tuomari vaati, että rakkaus, jonka fanit osoittivat hänelle myöhemmin, pelasti hänet.

'Jotain, mitä en ollut valmis tuntemaan, oli fanieni rakkaus. En ollut valmis tuntemaan sellaista, mutta tarvitsin sitä todella silloin. '

Hän jatkoi.

cambridge sää tapasi toimiston

Menetettyään sisarensa Feliciten X -Factor -tuomari vaati, että rakkaus, jonka fanit osoittivat hänelle myöhemmin, pelasti hänet

`` Mutta itse asiassa, kun katsoin pidemmälle, lähes kaikki oli ystävällistä ja tunsin itseni rakastetuksi. ''

Hieman yli kaksi vuotta ennen Feliciten kuolemaa Louisin äiti Johannah kuoli traagisesti 43 -vuotiaana pitkän leukemiataistelun jälkeen.

Louis on myöntänyt, että se on menetys, joka muovaa hänen elämäänsä ja tulee olemaan ikuisesti.

Louisin äiti Johannah kuoli traagisesti 43 -vuotiaana (Kuva: SWNS.com)

Hän kertoi The Sunille: 'Minulta kysytään edelleen äidistäni, mutta olen ymmärtänyt sen varmaan, ja minusta tuntuu, että voin ehkä auttaa muita.'

enkeli numero 616 tarkoittaa

Louis sanoi, että hän tunsi olevansa liikuttunut fanien kanssa ja kertoi hänelle laulunsa Two Of Us, joka oli omistettu hänen myöhäiselle äidilleen, auttoi heitä surun läpi.

Lahjakas lauluntekijä jakoi myös näkemyksen suhteestaan ​​aiempiin One Direction -bändikavereihin, kun hän myönsi, ettei puhu heille niin paljon kuin haluaisi.

Louis myönsi, ettei hän puhu heille niin paljon kuin haluaisi

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän sanoi puhuneensa Liam Paynen kanssa muutama päivä sitten, mutta ei ole tavoittanut Niall Horania kuukausiin.

Louis sanoi myös, että hän ja Harry Styles puhuvat musiikkijulkaisuistaan ​​ja heillä on 'keskinäinen kunnioitus'.

Lahjakas 28-vuotias ei paljastanut suhdettaan Zayn Malikin kanssa, mikä johti spekulaatioihin, että siellä ei yksinkertaisesti enää ole ystävyyttä.

Katso Myös: