Love Island 2005: Missä ovat haalistuneet tähdet ensimmäisestä sarjasta?

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Love Island 2005 -kilpailijat: Muistatko heidät?



Love Islandin povekkaiden tyttöjen ja harrastajapoikien täytyy hieroa kättään tähtihetkelle, kun vuoden 2017 esitys on ohi.



Mutta ITV: n höyryfestivaalin wannabien pitäisi muistaa, mitä tapahtui ensimmäiselle sarjalle & apos; julkkisjoukko ... jos he voivat muistaa heidät ollenkaan.



Kaukana siirtymisestä suurempiin asioihin monet alkuperäisistä Love Islandersista päätyivät kehittämään uutta uraa showbizin ulkopuolelle, tekemällä kaiken pokerin pelaamisesta henkilökohtaiseen harjoitteluun.

Mutta suurin osa vuoden 2005 kilpailijoista yksinkertaisesti liukastui julkkistutkalta. Muistatko tämän paljon?

Liz McClarnon

Liz McClarnon



Love Island näytti aloittavan laulajan soolouran upealla tyylillä, mutta siitä tuli upea floppi. Chart-osumat väistyivät entisestä Atomic Kitten -tähdestä, ja vuonna 2007 hän jopa epäonnistui olemaan Britannian valinta Eurovision laulukilpailussa. Vuonna 2008 Liz, 34, voitti Celebrity Masterchefin ja sai useita suuria rooleja musikaaleissa, mutta vuonna 2012 hän palasi Atomic Kitteniin, joka uudistui osana ITV2: n The Big Reunionia.

pelleksi pukeutunut mies

Lee Sharpe

Lee Sharpe



Kuka sanoo, ettet löydä todellista rakkautta tositelevisiosarjasta? Katsokaa entistä Manchester Unitedin ja Leeds Unitedin pelaajaa. Lee ja Abi Titmus olivat yhdessä kaksi vuotta sen jälkeen, kun he olivat koukuttaneet Love Islandin jälkeen. Nyt Leedsissä asuva 44-vuotias esiintyi lyhyesti Dancing on Ice -tapahtumassa vuonna 2007 ja esiintyi samana vuonna kaljuuntumisilmoituksessa.

Neiti Isabella Hervey

Neiti Isabella Hervey (Kuva: Facebook)

Ylemmän luokan It Girl Lady Victoria Herveyn nuorempi sisko kokeili kätensä kaikenlaisissa Love Islandin jälkeen. Isabella, 33, keitetty Celebrity Masterchefissä, hyppäsi polystyreenin läpi Hou in the Wall -esityksessä, ennen kuin aloitti uuden uran personal trainerina vuonna 2007.

Nikki Ziering

Nikki Ziering

Lähtiessään Love Islandilta entisestä Playboy -mallista tuli kotitalouden nimi - mutta vain omassa taloudessaan. 43 -vuotiaasta Nikistä tuli yleisradiolegenda sen jälkeen, kun hän oli osallistunut Celebrity Paranormal Projectiin vuonna 2006 ja hänestä tuli kilpailija Hulk Hoganin Celebrity Championship Wrestlingissa vuonna 2008.

Fran Cosgrave

Fran Cosgrave (Kuva: Twitter)

Kun hänestä tuli Love Islandin miesvoittaja vuonna 2005, nyt 37 -vuotias Fran Cosgrave näytti olevan tarkoitettu suurille (ish) asioille. Sen sijaan hän lähti tekemään ITV2 -ohjelmaa Calum, Fran ja Dangerous Danan yhdessä kilpailijoidensa Calum Bestin ja Paul Dananin kanssa ja julkaisi singlen Jetsette nimellä Fran Cosgrave & Inner City Playboys. Hänellä on myös 12-vuotias poika Josh Atomic Kitten -tähden Natasha Hamiltonin kanssa.

Aine Ladejo

Love Island 2005 - Duaine Ladejo

Repäissyt urheilija tunnettiin parhaiten siitä, että hän voitti 400 metrin kevään kultamitalin vuoden 1994 EM -kisoissa sekä kuului Ison -Britannian viestiryhmään. Jäädyttyään yleisurheilusta hän jatkoi esiintymistä Gladiatorsissa Predatorina ja perusti myös tuotantoyhtiön, joka omisti TV -ohjelman Australian suurin urheilija. Valitettavasti hän ei koskaan löytänyt rakkautta Fidžin saarelta.

Jayne Middlemiss

Jane Middlemiss

Entinen nuoriso -TV -juontaja oli vuoden 2005 naisohjelman voittaja. Esitykseen johtaneiden kymmenen vuoden ajan Jayne, 44, oli BBC: n ohjelmien juontaja, mukaan lukien The O Zone ja Top of the Pops. Mutta vuosikymmenen jälkeen hänen suurin väitteensä kuuluisuudesta oli Celebrity Masterchefin voittaminen vuonna 2009.

Calum Paras

Calum Paras

Ensimmäisen sarjan jälkeen hän palasi sarjaan kaksi ja voitti sen. Mutta sen jälkeen hän näytti innokkaalta todistamaan olevansa enemmän kuin tositelevisiotähti. Calum, 34, julkaisi kaksi tuoksua, joista toinen oli Calum ja toinen Best. Sitten hän näytteli MTV -ohjelmassa Totally Calum Best ja Come Dine With Me vuonna 2010, ennen kuin hän liittyi tämän vuoden Celebrity Big Brotheriin ja sijoittui kolmanneksi.

rachel walker derek acorah

Paul Danan

Paul Danan

Hän näytti vakavasti epäsäännöllistä käyttäytymistä Love Islandilla ja teki varmasti suuren vaikutuksen katsojiin. Mutta kun hän oli tehnyt ITV2 -ohjelman Calumin, Franin ja Dangerous Dananin, Calum Bestin ja Fran Cosgraven kanssa, hän katosi käytännössä näytöiltämme. Paul, 37, joka oli aiemmin Sol Channel 4: n Hollyoaksissa, johtaa nyt Paul Danan Drama Clubia Pohjois -Lontoossa.

Rebecca Loos

Rebecca Loos

Älä koskaan sano, että (väitetyn) lentäminen tähden kanssa tuo sinulle ohikiitävää mainetta. Rebecca Loos (muistatko hänet, eikö niin?) Oli David Beckhamin henkilökohtainen avustaja, joka väitti, että hänellä oli suhde Goldenballsiin. Love Islandin jälkeen Rebecca, nyt 37 -vuotias, teki tarjouksen suuremmasta kuuluisuudesta laulamalla James Hewittin kanssa elokuvassa The X Factor: Battle of the Stars vuonna 2006. Tuomari Sharon Osbourne, Beckhamien ystävä, sanoi hänelle: Sinun pitäisi yrittää tehdä huominen esitys. housut jalassa - sinulla on erittäin huono tunnelma.

Abi Titmus

Abi Titmuss

Abi näytteli kuuluisuuteen TV -juontaja John Leslie'n kanssa tekemänsä seksinauhan takana ja näytteli vuoden 2004 Hell's Kitchen -elokuvassa ennen kuin hän liittyi Love Islandille. Liittyessään kaksi vuotta näyttelyssä Lee Sharpen kanssa, hän jatkoi näyttelijäuransa kehittämistä esiintymällä rooleissa, mukaan lukien Lady Macbeth, vähintään, Seagull Theatreissa Lowestoftissa, Suffolkissa. Aiemmin tänä vuonna hän muutti nimensä Abigail Evelyniksi yrittäessään vietellä Amerikan näyttelijätaidoillaan.

Michael Grecco

Michael Greco

Tunnettu parhaiten Beppe di Marcon esittämisestä EastEndersissä, nyt 44 -vuotias Grecco esiintyi Soapstar Superstarissa ja teki itsenäisen elokuvan vuonna 2006. Mutta vuonna 2012 hän näytteli myös Kevin Costnerin rinnalla tv -sarjassa Hatfield & McCoys, joka lähetettiin History Channel (Olet varmaan kuullut siitä? Ei?) Mutta hänen suurin menestyksensä on ollut pokerinpelaajana, joka on voittanut satoja tuhansia kiloja käyttämällä näyttelemisen taitojaan täydellisten pokerikasvojen täydentämiseen.

Judi Shekoni

Judy Shekoni

Hän saattoi äänestää ensimmäisen kilpailijan vuoden 2005 Love Islandilta, mutta Gortonin, Manchesterin malli ja näyttelijä nauttivat luultavasti suurimman uran näyttelyn jälkeen. Nyt Los Angelesissa asuva Judi, 33, on esiintynyt TV -ohjelmissa, kuten NCIS, ja esiintynyt yhdessä Robert Pattinsonin kanssa, joka pelasi Zafrinaa elokuvassa Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.

Katso Myös: