Love Islandin Jacques oli 'niin vihainen' äidille ADHD-diagnoosin jakamisesta

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Entinen Love Island -kilpailija Jacques O'Neill on myöntänyt, että hän oli melkein poistanut ADHD:staan ​​kertovan sosiaalisessa mediassa, kun hän lähti huvilasta.



23-vuotias rugby-pelaaja päätti lopettaa ITV2-ohjelman 12. heinäkuuta pian sen jälkeen Adam Collard saapui.



Pian lähdön jälkeen Jacques sanoi, että hän 'aliarvioi massiivisesti' sarjan vaikutuksen häneen henkisesti, kun hänen perheensä paljasti, että hänellä on ADHD.



ulrika jonsson ensimmäiset treffit

Jacques on kuitenkin nyt sanonut olevansa 'niin vihainen' äidilleen, koska hän puhui hänelle tarkkaavaisuushäiriöstä.

Puhuessaan Kate Garrawaylle ja Ben Shephardille torstaina Good Morning Britain -tapahtumassa Jacques sanoi: 'Kun pääsin ulos, olin niin valmis poistamaan sen, mutta olin niin vihainen äidilleni. Olin kuin: 'Miksi laitoit sen ulos? Se näyttää tekosyyltä käytökselleni.

 Love Island -kilpailija Jacques O'Neill has admitted he almost deleted the social media post about his ADHD
Love Islandin kilpailija Jacques O'Neill on myöntänyt melkein poistaneensa ADHD:taan koskevan viestin sosiaalisessa mediassa ( Kuva: ITV)

'Minun kanssani olen hyvin kuin... Käsittelen kaikkea, kyse ei ole ADHD:stä. Me kamppailemme, ADHD:sta kärsivät ihmiset ymmärtävät minua, kamppailemme paljon eri tavalla kuin joku ilman ADHD:ta.'



Kate kysyi sitten häneltä: 'Oletko siis huolissasi siitä, että se sai näyttämään siltä, ​​että käytit diagnoosiasi tekosyynä tai jotain?'

Jacques vastasi: 'Joo, juurikin, en halunnut ihmisten ajattelevan niin. Ja ilmeisesti se ei ollut sitä... Minusta tuntuu, että äitini, hänen vihansa ja poikansa näkeminen, pelkäsi hyvin minun puolestani. joten hänestä tuntui, että hänen piti laittaa jotain esiin.



 Jacques ilmestyi torstaina's episode of Good Morning Britain
Jacques esiintyi torstain Good Morning Britain -jaksossa ( Kuva: ITV)

'Mutta olin lähellä sen poistamista ja sitten kun sain inspiraatiota', hän lisäsi, kun Ben tuli puheeseen: 'Näet, mitä eroa se tekee.'

Puhuen siitä, kun hän ensimmäisen kerran lopetti Rakkauden saari Villa, Jacques sanoi: 'Kun tulin ulos, se oli minulle hyvin erilainen. Olin peloissani, pelkäsin hyvin elämää ja sitä, mitä vierelläni oli tulossa.

'Kun olin siinä talohuvilassa lähdön jälkeen, halusin vain äitiäni, halusin vain olla äitini kanssa ja vain mennä piiloon. Sain niin paljon vihaa, minä ja äitini saimme tappouhkauksia. ja kaikki.'

 Tohtori Hilary Jones liittyi Jacquesin kanssa GMB-sohvalla keskustelemaan ADHD:sta yksityiskohtaisemmin
Tohtori Hilary Jones liittyi Jacquesin kanssa GMB-sohvalla keskustelemaan ADHD:sta yksityiskohtaisemmin ( Kuva: ITV)

Jacques oli valmis poistamaan sosiaalisen mediansa ja astumaan pois parrasvalosta, mutta hän sanoi, että Love Islandin fanien positiiviset viestit muuttivat hänen mielensä.

'Aloin saada paljon ihmisiä ottamaan minuun yhteyttä ja sanomaan, että olen inspiroija ADHD-puolella ja hieman roolimalli', hän selitti.

'Sain täysi-ikäisiä miehiä viestittelemällä minulle: 'Rakastan sinua, olet inspiraatio', olin aivan hurahtanut kaikesta.

tanssia jäällä finalistit 2019

'Elleivät ihmiset tukisi minua tai antaisi minulle sitä rakkautta, olisin niin huonossa paikassa, en voi todella kiittää heitä tarpeeksi.'

Good Morning Britain esitetään arkisin klo 6 ITV:ssä ja ITV Hubissa.

Katso Myös: