Love Islandin Chris Hughesin entinen liekki Mary Bedford kääntää päätään Casa Amorissa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Chris Hughes & apos; entinen liekki Mary Bedford valmistautuu saamaan aaltoja Mallorcan Love Islandin huvilassa.



Malli - joka nautti lyhyestä romanssista Love Islandin alumnin Chrisin kanssa - astuu etsimään rakkausshowta yhtenä pommi -kauneudesta, joka pannaan Casa Amoriin houkutellakseen pariksi joutuneita miehiä. huvila.



Ja eräs lähde on kertonut, että Mary, 22, saa varmasti huvilaiden sydämet kilpailemaan, koska hän 'näyttää hyvältä bikinissä'.



'Mary kääntää päätään, siitä ei ole epäilystäkään', lähde kertoi MailOnline.

Hän on malli, hänen muotiinsa ja näyttää hyvältä bikinissä. Jopa vankat ihmissuhteet voivat alkaa heilua hänen seurassaan. '

Chris Hughes tapasi Mary Bedfordin viime vuonna (Kuva: Will/Dan/CLICK NEWS AND MEDIA)



Tykkäätkö lukea kuuluisuuksista? Tilaa kaikki NEWSAMin parhaat julkkis -uutiset tässä .

2017 Love Islander Chris, 28, tapasi vaalean Marian viime vuoden elokuussa, kun hän yritti korjata sydäntään eron jälkeen listan kärjessä olevasta Jesy Nelsonista.



Vaikka Chris ja Mary eivät päässeet pitkällä tähtäimellä, Chris näyttää silti ihailevan Instagram-taitavaa tyttöä, koska hän usein pitää hänen napsautuksista valokuvien jakamisalustalla.

Love Islandin pahamaineinen toinen huvila Casa Amor saa tänä vuonna oman piilopaikan, raportit väittävät.

Saaristolaiset ovat vain koskaan voineet nauttia yksityisen kahden hengen makuuhuoneen eristäytymisestä päähuvilassa, mutta sen väitettiin, että show-pomot haluavat sekoittaa asioita seitsemännen sarjan osalta lisätäkseen kiusausta, kun suhteet testataan spin-off-huvilassa .

Kivisen alun jälkeen useat kilpailijat ovat pudonneet uskollisiin pareihin Libertystä ja Jakesta Millieen ja Liamiin, ja pomot toivovat todella testaavansa sitoutumisensa tänä vuonna.

Kauneuden sanotaan liittyvän Love Islandin näyttelijöihin (Kuva: instagram)

Sisäpiiriläinen paljasti: 'Casa Amor on yleensä sarjan piste, jossa draama alkaa, kun Islanders houkuttelee uusia kiiltäviä kilpailijoita.

Tuottajat, jotka heittävät uuden piilopaikan sekoitukseen, lisäävät kiusausta paitsi seurustella jonkun kanssa, mutta ehkä mennä pidemmälle.

Pääpiilopaikka on nähnyt toistaiseksi vähän toimintaa, mutta uusi saatetaan kastaa vielä aikaisemmin ', he kertoivat Aurinko .

Viime yönä katsojat katselivat jännittynyttä toipumista, jossa Hugo räjäytti Tobyn

Liikuntatieteiden opettaja meni jalkapalloilijan pariin, kun hän liittyi uudelleen uuden tytön Abigailin kanssa, jättäen entisen rakkauden Chloen taakse.

black friday tv-tarjoukset 2018 Iso-Britannia

Hugo piti hyökkäävän puheen Tobylle Chloen kanssa.

Chris - joka nousi kuuluisuuteen Love Islandilla vuonna 2017 - oli aiemmin suhteessa Jesy Nelsonin kanssa (Kuva: Chris Hughes/Instagram)

Hän sanoi: 'Jos olen täysin rehellinen, hän ei ansaitse tulla kohdelluksi sellaisena kuin hän on ollut viimeisten 24 tunnin aikana.

'Uskon vakaasti, että suuri osa tästä testitestistä & apos; on täysi härkä ** t. '

Sitten hän sanoi markkinointijohtajalle: 'Ansaitset jonkun, joka on rehellinen ja kommunikoi kanssasi.

Kaikki reaktiot Hugon tuliseen puheeseen olivat hyvin erilaisia, ja jotkut tähdistä olivat selvästi Hugon rinnalla, kun taas toiset olivat Tobyn tiimi.

ISawItFirst julkistaa virallisen muotikumppanin ITV: n Love Islandin kanssa

Brad on yksi yhdestätoista singlestä, jotka on vahvistettu Love Islandille

ISawItFirst on virallisesti yhteydessä ITV: n Love Islandiin heidän uusina muotikumppaneinaan vuonna 2021.

ISawItFirst antaa seksikkäille sinkkuille aivan uuden kesävaatekaapin, ja kuten aina, katsojat voivat ostaa kaikki saaristolaiset suoraan kauppiaiden verkkosivuilta www.isawitfirst.com tai Love Island -sovelluksen kautta.

Muodin vähittäiskauppias on myös sponsorina esityksen First Look -näkökulmaan, ja se tarjoaa katsojille päivän jaksojen huippuja ja ainutlaatuisia kuvia huvilan sisältä.

Oletko valmis pitkään kuumaan kesään?

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

Faye näytti olevan jalkapalloilijan puolella, kun hän suuteli 'mitä helvettiä' hänen hengityksensä alla.

Sillä välin Lucinda näytti tukevan Hugoa erittäin hyvin, kun hän nauroi, kun hän teki raivokkaan kaivauksensa Tobylle, ja sitten hän kehui häntä jälkeenpäin.

*Love Island jatkuu tänään klo 21.00 ITV2 -kanavalla.

Katso Myös: