Love Islandin Jourdan Riane herättää huhuja, että hän on eronnut Danny Williamsista

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Love Islandin Jourdan Riane herättää huhuja, että hän on eronnut Danny Williamsista



Love Islandin Jourdan Riane herätti huhuja, että hän erosi poikaystävästään Danny Williamsistä sen jälkeen, kun hän oli julkaissut hyväntuulisen Instagram -kuvan salaperäisellä tekstityksellä.



Hän kirjoitti: 'Luotan pojiin vain päivinä, jotka eivät pääty Y: hen ...'



Myöhemmin hän muokkasi kuvatekstiä, jotta fanit tietäisivät, että hän ja Danny ovat täysin kunnossa: 'se on hauskaa, minä ja @itsdannywilliams ovat kunnossa'.

Silti Jourdanin fanit panikoivat, että he olivat kutsuneet sen lopettamaan.

Yksi kysyi: 'Voi kulta, oletko kunnossa?'



Toinen toivoi, että Danny ei olisi ollut uskoton: 'Toivottavasti Danny ei ole tehnyt sinua jo näin'.

Yksi tarjosi Jourdanille viisautta: 'Siksi sinun pitäisi olla tekemisissä miesten, ei poikien kanssa'.



Jourdan julkaisi seksikkään hetken, joka näytti miellyttävältä (Kuva: jourdanriane/Instagram)

Onneksi Jourdan kertoi heille, että hän ja Danny olivat edelleen hyvin mukana. He kokoontuivat ensin Love Islandin huvilassa, mutta he eivät saaneet viettää niin paljon aikaa yhdessä ennen kuin heidät äänestettiin.

Viikko sen jälkeen, kun heidät oli poistettu saarelta, he tekivät suhteestaan ​​virallisen ja tapasivat jopa toistensa perheet.

Danny kertoi Capital Breakfastille: 'Olemme tavanneet kaikki. Apot, tädit, isovanhemmat ... Ensimmäisenä päivänä tapasin koko [Jourdanin] perheen. '

Jourdan kuiskasi: 'Sinulla ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja, he olivat kaikki lentokentällä, ja sitten menin sinne, mistä hän on kotoisin tapaamaan perhettään.'

Jourdan ja Danny olivat toinen virallinen pari (Kuva: Instagram)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Pariskuntaa on syytetty siitä, että heidän suhteensa on väärennös.

Danny sanoi: '... olet huvilassa niin lyhyen ajan, tunnet nämä ihmiset vain lyhyen ajan, joten tunteet eivät ole niin voimakkaita ja nyt olen vaiheessa Jourdanin kanssa jossa tunteet ovat todella vahvoja.

'Mutta minua ei kiinnosta, jos ihmiset eivät usko sitä, koska me tiedämme, mitä se on.'

Danny ja Jourdan olivat villassa Tommy Furyn ja Molly-Mae Hagin jälkeen toiset vain virallisesti suhteensa suhteen. Tommyä ja Molly-Maeta on myös syytetty väärennetystä romanssista.

Danny kokoontui myös huvilaan Yewande Bialan ja Arabella Chin kanssa, joka nyt seurustelee entisen saaren ja Dancing On Ice -tähden kanssa Wes Nelson .

Katso Myös: