Pienituloiset britit pakotettiin maksamaan takaisin 28 miljoonaa puntaa DWP-kriisilainoista, jotka päättyivät 7 vuotta sitten

Edut

Horoskooppi Huomenna

DWP otti takaisin 10 miljoonaa puntaa viime vuonna ja 18 miljoonaa puntaa sitä edeltävänä vuonna

DWP otti takaisin 10 miljoonaa puntaa viime vuonna ja 18 miljoonaa puntaa sitä edeltävänä vuonna(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Hallitus on perinyt takaisin 28 miljoonan punnan kriisilainat pienituloisille kahden viime vuoden aikana, vaikka lainoista on luovuttu vuonna 2013.



Kriisilainat olivat nopea stop-gap-käteisrahasto, jonka yleisö voi saada työ- ja eläkevirastolta (DWP) auttamaan hätätilanteissa heille ja heidän perheilleen.



Hallitus perusti järjestelmän vuonna 2004 ja päätti sen vuonna 2013.

Kate hinta seksinauha

Mutta se on edelleen perimässä nämä lainat takaisin seitsemän vuoden kuluttua NEWSAMin tiedonvapauspyynnön mukaan.

DWP kertoi saaneensa takaisin 28 miljoonaa puntaa lainoja huhtikuun 2019 ja huhtikuun 2021 välisenä aikana.



Jos sinua pyydetään maksamaan kriisi- tai budjetointilainat takaisin DWP: lle, jota et koskaan ottanut, viesti sam.barker@reachplc.com

Lainat oli tarkoitettu hätätilanteisiin, ja jossain vaiheessa DWP maksoi miljoona puntaa päivässä

Lainat oli tarkoitettu hätätilanteisiin, ja jossain vaiheessa DWP maksoi miljoona puntaa päivässä (Kuva: PA)



Lainat maksetaan takaisin DWP: llä kiinnittämällä etujasi tai pyytämällä sinulta rahaa.

DWP otti takaisin 18 miljoonaa puntaa tilikaudella 2019-20 ja 10 miljoonaa puntaa vuosina 2020-2021.

amerikkalainen tositarina
DWP otti takaisin 10 miljoonaa puntaa viime vuonna ja 18 miljoonaa puntaa sitä edeltävänä vuonna

DWP otti takaisin 10 miljoonaa puntaa viime vuonna ja 18 miljoonaa puntaa sitä edeltävänä vuonna (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

DWP: n lausunnossa sanotaan, että 'se pyrkii perimään kaikki velat mahdollisimman nopeasti ja varmistaen samalla, ettei kantajalle aiheudu kohtuuttomia taloudellisia vaikeuksia'.

Jos sinulla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin DWP: n ehdottamalla tavalla, ota yhteyttä sen velanhoitotiimiin saadaksesi lisätietoja tuloistasi ja menoistasi.

Ryhmän puhelinnumero on 0800 916 0647.

DWP: n tiedottaja sanoi: Ymmärrämme, että ihmiset tarvitsevat lisätukea kriisiaikana ja olemme valmiita tukemaan heitä.

Kun on aika maksaa kriisilaina takaisin, määrästä voidaan neuvotella, ja tämän vuoden huhtikuussa alensimme takaisinmaksukattoa entisestään, jotta perheitä voitaisiin tukea välttämättömillä kustannuksillaan.

sas joka uskaltaa voittaa muurahainen

Sen avulla voit maksaa takaisin pienemmät summat pidemmän ajan kuluessa.

Kriisilainajärjestelmän seitsemän ensimmäisen vuoden aikana saatiin seitsemän miljoonaa saatavaa 400 000 vakavaraiselta hakijalta, joista osa haki yli 10 lainaa.

Kun DWP antoi ihmisten esittää vaatimuksia puhelimitse vuonna 2006, kriisilainanotto kolminkertaistui miljoonaan puntaan päivässä.

onko huijareilla lapsia

Rajoittaakseen vaatimuksia DWP kielsi hakijat huhtikuussa 2011 käyttämästä kriisilainoja esimerkiksi liesiin ja sänkyihin. Se rajoitti myös kriisilainojen määrää yhdellä henkilöllä vuodessa kolmella.

Tavoitteena oli houkutella ihmisiä kohti budjetointilainojen avulla sen sijaan.

Nämä ovat edelleen olemassa, ja niiden tarkoituksena on auttaa kantajia ostamaan välttämättömiä esineitä, kuten huonekaluja ja kodinkoneita.

Budjetointilainan saamiseksi sinun on oltava pienituloisia tai etuja.

Olet oikeutettu vain, jos olet saanut tiettyjä etuja kuusi kuukautta, kuten tulotukea, tulopohjaista työnhakijan korvausta, tuloon liittyvää työllisyys- ja tukilisää ja eläkelainaa.

Jos sinut on siirretty Universal Credit -eläkelainaan, kaikki sen lunastamiseen käytetty aika lasketaan mukaan kuuteen kuukauteen.

Et kuitenkaan voi saada budjetointilainaa, jos haet tällä hetkellä yleisluottoa - mutta voit saada tästä ennakkomaksun.

Sinua ei myöskään sallita, jos olet mukana lakossa tai olet jo velkaa yli 1 500 puntaa kriisilainoista ja budjetointilainoista.

Katso Myös: