M&S tiivistää sidokset Joulesin, Phase Eightin, Hobbsin ja Seasaltin kanssa lisätäkseen online-myyntiä

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

Marks & Spencer laajenee - mutta se ei halua olla seuraava tavaratalo(Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)



Marks & Spencer yhdistää voimansa Joulesin, Phase Eightin, Hobbsin ja Seasaltin kanssa, kun pääkatu avataan uudelleen lukituksen jälkeen.



star trek -näyttelijä kuolee

Ketju, joka äskettäin hankki Jaegerin 5 miljoonalla punnalla, sanoi, että siirto auttaa sitä uudistamaan brändinsä kymmenien suurten kadun uhrien vuoden jälkeen.



Toimitusjohtaja Steve Rowe sanoi kuitenkin, että Marks & Spencer -myymälöistä ei tule tavarataloja - vaan seurataan kilpailevan Next -ketjun jalanjälkiä.

- Meillä ei ole aikomusta muuttaa tätä tavarataloa lainkaan. Kyse on vierekkäisten tuotemerkkien löytämisestä ja kumppanuudesta ', Rowe sanoi.

Marks & Spencer osti Jaegerin viime viikolla 5 miljoonalla punnalla - mutta sanoi, että 63 myymälää suljetaan vielä lopullisesti (Kuva: Getty Images Jaegerille)



On selvää, että M&S on valinnut uusimmat merkit, koska ne ovat houkuttelevia keski-ikäisille naisasiakkaille.

kuka jättää saippuat

Se tulee omien tuotemerkkien, kuten M&S Collectionin, Autographin, Per Unan ja Blue Harborin miesten vaatteiden lisäksi.



Kokoelmat varastoidaan kauppoihin ja verkkoon, ja ne liittyvät Nobody's Child and Ghost -muotiin.

Se seuraa myös kokeilukumppanuutta Early Learning Centerin kanssa ennen joulua lisäsi juhlamyyntiä.

Vähittäiskaupan analyytikot spekuloivat, että jos Jaeger onnistuu, Rowe voisi tulevaisuudessa pyrkiä toteuttamaan aktiivisemman yritysostostrategian.

on eddie izzard transsukupuolinen

Clive Black, Shore Capitalin analyytikko, sanoi: '' Kun pääsemme ulos sulkeutumisesta ja myymälät avataan uudelleen, M&S voi palata kannattavaksi ja vahvistaa tasetta.

Rowe on osoittanut Ocado -yhteisyrityksen ja oikeuskysymyksen yhteydessä, ettei hän halua yrityksen joutuvan uhriksi. Luulen, että voisimme nähdä enemmän pultteja kaupoissa, vaatteissa, ruoassa ja kodissa. ''

Katso Myös: