Made In Chelsean Josh 'JP' Patterson jakaa kammottavia otteita maratonvammasta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Instagram)



katy perry x faktorin suorituskyky

Josh & JP; ap; Patterson on jakanut kammottavia otteita loukkaantumisesta, jonka hän sai saavuttaessaan ennätyksellisen urheilusuorituksen.



Made In Chelsean tähti, 31, paljasti, että hän on jättänyt stressimurtuman, nivelsidevaurion ja rasittuneen vasikan ja käyttää nyt kainalosauvoja.



Sen jälkeen hänestä tuli ensimmäinen henkilö historiassa, joka juoksi maratonin kaikissa neljässä Yhdistyneen kuningaskunnan maassa vain 24 tunnissa.

Ottaen Instagram -tilinsä tiistai -iltana JP sanoi, että hän vihdoin lepää harjoittelusta ja nauttii jonkin aikaa seisomisesta, kun hän jakoi valokuvan loukkaantumisestaan.

Made In Chelsean tähti Josh & JP; Patterson on paljastanut, että hänelle on jäänyt stressimurtuma, nivelsidevaurio ja vasikka

Made In Chelsean tähti Josh & JP; Patterson on paljastanut, että hänelle on jäänyt stressimurtuma, nivelsidevaurio ja vasikka (Kuva: Instagram)



Ensimmäisessä napsautuksessa häntä tuki kaksi kainalosauvaa, kun hän poseerasi kadulla.

Toinen kuva oli turvonnut jalka ja nilkka, joka lepää sairaalavuoteella.



Hän kirjoitti kuvatekstiin: '6 tuntia A & E: ssä, yksi stressimurtuma, nivelsidevaurio ja rasittunut vasikka myöhemmin risteilen uudelleen.

'Ensimmäisenä päivänä olen pystynyt vatsaamaan ruokaa kunnolla, mikä on hienoa, olen laihtunut melkein kiven.

Toinen kuva oli turvonnut jalka ja nilkka, joka lepää sairaalavuoteella

Toinen kuva oli turvonnut jalka ja nilkka, joka lepää sairaalavuoteella (Kuva: Instagram)

'On aika jäähtyä ja ladata tämä rikki vartalo.'

Kate ja baby George

Se tulee sen jälkeen, kun hän jakoi ylpeytensä ennätyksen rikkomisesta viime viikolla.

Hän onnistui juoksemaan maratoneja kaikissa neljässä Yhdistyneen kuningaskunnan maassa vajaassa 24 tunnissa, ja on ensimmäinen henkilö historiassa, joka on koskaan tehnyt niin.

JP kirjoitti Instagramissa: '' Tänään minusta tuli virallisesti ensimmäinen henkilö historiassa, joka juoksi maratonin kaikissa neljässä Yhdistyneen kuningaskunnan maassa 24 tunnissa kellonajalla 23:47:10.

JP on treenannut ahkerasti

JP on treenannut ahkerasti (Kuva: Instagram)


'En usko, että olen koskaan ollut näin rikki, kädet alas yksi elämäni hulluimmista kokemuksista.

'Kiitos kaikille tuesta ja lahjoituksista viime päivinä.'

JP juoksi maratonin kerätäkseen rahaa mielenterveyspalvelujen samarialaisille, ja on tähän mennessä saanut yli 21 000 puntaa lahjoituksia.

Hän sanoi omalla kohdallaan Vain antaminen sivu: ”Mielenterveyden kanssa taistelleena tiedän hyvin, että toisinaan jopa täynnä ihmisiä, jopa rakastavan perheen tai hämmästyttävän joukon ystävien kanssa, voit silti tuntea olosi hyvin yksinäiseksi.

JP juoksi maratonin kerätäkseen rahaa samarialaisille mielenterveyspalveluille (Kuva: INSTAGRAM)

'En tiedä miksi, mutta joskus tunteiden ilmaiseminen tuntemattomalle voi itse asiassa olla paljon helpompaa kuin perheellesi puhuminen, ehkä se on yksityisyyttä tai vain uutta perspektiiviä, joko he eivät tuomitse tai painosta ja uskon todella, että se voi muuttaa ja on muuttanut jonkun elämän. ''

Viimeisen maratoninsa jälkeen Walesissa hän meni suoraan sairaalaan. kun hän saapui takaisin Englantiin.

JP kertoi seuraajilleen: ”Lopuksi takaisin Englantiin, mutta suoraan A&E: hen. En pysty kävelemään ilman tukea tänään, joten katson mitä vahinko on.

takuun ja takuun ero

'Vasen jalkani oli huonossa kunnossa maratonin 3 jälkeen. Sormet ristissä, se ei ole suuri.'

Katso Myös: