Madonnan poika David mallittaa upean suunnittelijapuvun ja julistaa, että se tuntuu niin vapauttavalta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Madonnan rakkaus korkeaa muotia kohtaan on selvästi hankautumassa hänen lapsiinsa, sillä supertähti-äiti on kuvannut 15-vuotiaan David Banan upeassa valkoisessa lattiapituisessa mekossa.



Hän kävelee huoneesta huoneeseen, kääntyy sitten kameran puoleen ja sanoo: 'Minä pidän hillitynä, kuten pidän tätä - se on niin vapauttavaa', kun hänellä on yllään valkoinen numero, johon on kaiverrettu kirjaimia.



Se on ilme, jonka Davidin äiti Madonna voisi helposti käyttää live -esityksen tai punaisen maton esiintymisen aikana.



Äiti Madonna, 62, jakoi videon Davidista, joka pukeutui mekkoon, ja kuvitteli sen 'luottamus on kaikki', nyrkillä ja hymiöillä sekä hashtageilla #davidbanda ja #snap.

108:n henkinen merkitys

Laulaja merkitsi myös mekon suunnittelijan @mae_couturen, joka myös jakoi uudelleen Madonnan videon kuvatekstillä: FLY BANDA ja perhonen-emoji.

Madonnan poika David on tutkinut intohimoaan muotiin

Madonnan poika David on tutkinut intohimoaan muotiin (Kuva: Madonna/Instagram)



Madonnalla on kuusi lasta, joista neljä adoptoitiin Malawista. He ovat David, Mercy James, 15, Estere Ciccone, 8, ja Stelle Ciccone, myös kahdeksanvuotias.

Hänellä on kaksi biologista lasta, Lourdes Leon, 24, jonka isä on kuubalainen näyttelijä Carlos Leon, ja Rocco Ritchie, 20, edellisestä avioliitostaan ​​brittiläisen elokuvaohjaajan Guy Ritchien kanssa.



David ei ole ensimmäinen Madonnan klaanista, joka on osoittanut kiinnostusta korkeaan muotiin: Lourdes poseerasi äskettäin muotitalon Barragánin hurjaan muotikampanjaan.

Ylpeä Madonna jakaa videon poikansa Davidin suunnittelusta suunnittelupuvussa

David julisti, että asu tuntui 'niin vapauttavalta'. (Kuva: Madonna/Instagram)

Ylpeä Madonna jakaa videon poikansa Davidin suunnittelusta suunnittelupuvussa

David on pitkään osoittanut olevansa kiinnostunut muodista (Kuva: Madonna/Instagram)

Hän paljasti g-merkkijononsa valokuvissa ja poseerasi makaamalla sängyllä selkäpuvussa lila-mekossa.

Poika Rocco on myös napattu useisiin tyylikkäisiin asuihin, ja hänet nähtiin äskettäin tyylikkäänä ystävien kanssa Länsi -Lontoossa.

Hän näytti siltä, ​​että hän astui suoraan elokuvasta, jossa oli harmaa kaksiosainen puku ja suorat housut, yhdistettynä mustaan ​​barettiin.

Madonna ja poika David Banda Mwale Ciccone Ritchie

David on näyttänyt tyylikkäältä lapsesta lähtien - ja jopa sopi äitinsä kanssa esiintyessään Grammy -gaalassa (Kuva: Getty)

Puhuessaan adoptioprosessista Peopleille vuonna 2017 supertähti sanoi: Se on monimutkaista, mutta se on sen arvoista.

'Se on selittämätöntä ... Katsot jonkun silmiin, tunnet hänen sielunsa, tunnet heidät koskettavan - siinä se.

'On niin paljon lapsia, jotka tarvitsevat kodin', hän lisäsi. 'Mietin, mitä odotan? Anna mennä.'

Samaan aikaan Madonna itse yrittää edelleen rajoittaa musiikkiaan: juuri viime kuussa hän poltti epäilyttävän näköistä sikaria Snoop Doggin uuden kappaleen Gang Signs -videossa.

Kappaleessa on seuraavat kappaleet: 'Crip kävely kotityttöni Martan kanssa/ Vaikka kuljen niveliä Madonnalle/ Kuka haluaa tupakoida snoopilla, otamme savun tai kaksi/ Puff puff pass, mitä oikeat tupakoitsijat tekevät.'

Videon tekemisen jälkeen Madonna twiittasi leikkeen ja kirjoitti: 'Oli niin hauskaa esiintyä @SnoopDogg video hänen uudelle kappaleelleen Gang Signs! '

Katso Myös: