Man Utd -pakkaussarja 'vuotanut', kun poissaoleva tähti Paul Pogba mallittelee uutta nauhaa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Netistä on ilmestynyt kuvia Paul Pogbasta, joka mallina Manchester Unitedin uutta vieraspakettia ja joka näyttää hänen poseeraavan kuvioidussa kultapaidassa.



Kotipaketti julkaistiin virallisesti viime kuussa, ja vaikka vieraskaistan julkaisulle ei ole vielä virallista päivämäärää, kuvat ovat vuotaneet FootyHeadlines , eli paljastaminen tapahtuu todennäköisesti lähipäivinä.



Vieraspaita on saanut ristiriitaisia ​​arvosteluja kannattajilta sosiaalisessa mediassa. Eräs Twitter -käyttäjä sanoi: 'Näyttää siltä, ​​että käärmeen ihon pitäisi olla täydellinen joillekin pelaajillemme', kun taas toinen lisäsi: 'Luulin, ettei se voisi huonontua kuin vaaleanpunainen sarja, mutta olin väärässä.'



Pogba mallinntaa uuden paidan (Kuva: https://www.footyheadlines.com/2019/01/manchester-united-19-20-away-kit.html)

Toiset olivat kuitenkin myönteisempiä, kun yksi sanoi 'pidän tästä oikeudenmukaisuudesta' ja toinen 'Pure gold!'

On kuitenkin vielä kiistanalaista, käyttääkö Pogba koskaan sarjaa kentällä. 26-vuotias pelaaja liittyy vahvasti siirtymiseen Old Traffordista, kun entinen Juventus ja Real Madrid ovat eturivin joukossa allekirjoittamassa Ranskan maailmancupin voittaja.



Spekulaatiot voimistuivat, kun Pogba sanoi Japanin toimittajille puhuessaan: '' Tämän kauden ja kaiken tämän kauden jälkeen tapahtuneen kauden jälkeen, mikä oli myös paras kausi ... Luulen, että minulle voisi olla hyvä aika uusi haaste jossain muualla.

Uusi paita kokonaisuudessaan (Kuva: https://www.footyheadlines.com/2019/01/manchester-united-19-20-away-kit.html)



'Ajattelen tätä - saadakseni uuden haasteen muualla.'

paras hiusharja katkeamisen estämiseksi

Voitaisiin väittää, että Pogba mallintamalla sarjaa tekee todennäköisemmäksi, että hän pysyy, mutta näin ei käynyt Eden Hazardin kanssa, joka oli Chelsean sarjan ensimmäisenä mallina ennen kuin lähti muutama viikko myöhemmin mennäkseen Real Madridiin.

On raportoitu, että United odottaa kuitenkin silmiinpistävää 150 miljoonan punnan arvoista keskikenttäpelaajaa, ja jos yksikään seuroista ei halua kerätä rahaa, hänellä on edelleen hyvät mahdollisuudet pelata seuraavaksi managerin Ole Gunnar Solskjaerin johdolla kausi.

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

Katso Myös: