Man Utd menetti 'ihanteellisesta' Frenkie de Jongin varmuuskopiosta, joten hän kääntyi Adrien Rabiotin puoleen.

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Manchester United tavoittelee vain siirtoa Adrien Rabiot lyönnin jälkeen Erik ten Hagin Fabian Ruizin ensisijainen vaihtoehto.



Unitedin kerrotaan sovittiin periaatteellisesta sopimuksesta kanssa Juventus allekirjoittaa Rabiot – päivä kurjan kärsimyksen jälkeen 2-1 tappio Brightonilta niiden avauksessa Valioliiga kiinnitys. Ten Hag päätti aloittaa ottelun Scott McTominayn ja Fredin kanssa keskikentällä, mutta molemmat kamppailivat ja heidät vaihdettiin rajussa tappiossa, mikä korosti uusien pelaajien tarvetta.



Frenkie de Jong on edelleen Unitedin ensisijainen kohde roolissa, koska hän on yhteydessä Ten Hagiin edellisessä Ajax-seurassa, mutta seura on alkanut tutkia muita vaihtoehtoja tarinan venyessä. Barcelona . Unitedilla on syyskuun 1. päivään asti aikaa vahvistaa keskikenttäänsä, joka oli vakavasti heikentynyt Nemanja Maticin, Paul Pogban, Juan Matan ja Jesse Lingardin lähdön jälkeen.



Mukaan Päämäärä Yksi Unitedin harkitsemista keskikenttäpelaajista oli Ruiz, jota Ten Hag piti 'ihanteellisena vaihtoehtona' De Jongille. 26-vuotias on a Espanjan maajoukkueen pelaaja ja palloa pelaava keskikenttäpelaaja erittäin laadukas, joka on loistanut Napolissa viimeisten neljän vuoden aikana siirtyessään Real Betisistä ja tehnyt maalin 22 kertaa 166 ottelussa.

Unitedin ongelma on, että se ei ole suinkaan ainoa seura, joka on kiinnostunut hankkimaan Ruizin tänä kesänä. Arsenaali ja Juventus on myös yhdistetty keskikenttäpelaajaan, mutta Pariisin Saint-Germain on edistynyt eniten.

Joukkue raportoi, että PSG on sopinut henkilökohtaisista ehdoista Ruizin kanssa ja neuvottelee nyt siirtomaksusta Napolin kanssa. Tällä rintamalla on tehtävää, sillä ranskalainen seura tarjoaa 20 miljoonaa euroa plus 5 miljoonan euron lisäosat, mikä on Napolin 30 miljoonan euron (25 miljoonan punnan) hintapyyntö.



OTA KANTAA! Kuka on oikea keskikenttäpelaaja Manchester Unitedille? Kommentoi alle .

  Fabian Ruiz SSC Napolista
PSG on sopinut ehdot Fabian Ruizin kanssa ( Kuva: Danilo Di Giovanni / Getty Images)

PSG etsii keskikenttäpelaajia siirrettyään Gini Wijnaldumin Romaan, ja uusi urheilujohtaja Luis Campos on tehnyt Ruizista roolin pääkohteensa. Parisien-seuran edistyminen viittaa siihen, että Unitedin on etsittävä muualta – ja siellä Rabiot tulee mukaan.



27-vuotias Ranskan maajoukkueen Juventus-sopimus on viimeinen vuosi ja olisi siksi paljon edullisempi kuin De Jong. Manchester Evening News kertoo, että Juventuksen kanssa on nyt sovittu maksusta, ja tarkemmat yksityiskohdat sovitaan pelaajan agentin, hänen äitinsä Veroniquen kanssa.

Rabiot aloitti PSG:ssä, jossa hän pelasi 227 ottelua ennen kuin siirtyi Juventukseen vuonna 2019. Hän on ollut vakituinen pelaaja kolmen kauden aikana Juvessa, jossa hän on pelannut 129 ottelua kolmen eri valmentajan alaisuudessa.

Ranskan kansainvälinen nimi ei ole ainoa uusi nimi Manchester United ’s tutka, ja seura tavoittelee sopimusta myös Bologna-hyökkääjä Marko Arnautovicista. 33-vuotias hyökkääjä työskenteli Ten Hagin ja Steve McClarenin kanssa FC Twentessä aiemmin urallaan, ja hänellä on kokemusta Valioliigasta. West Ham ja Stoke City.

Katso Myös: