Man Utd:n siirtokierros: Frenkie De Jong konfliktissa, kun Antony-vaihtoehto otti yhteyttä

Siirtouutiset

Horoskooppi Huomenna

Valioliigan kausi on vihdoin alkanut Manchester United, jotka ottavat vastaan Brighton Old Traffordilla sunnuntai-iltapäivällä.



Erik ten Hag ottaa ensimmäisen kilpailuottelunsa Unitedin pomokseen, mutta hän tekee sen ilman kaikkia haluamiaan pelaajia. Red Devils on jahdannut Ten Hagin ykköskohdetta Frenkie de Jong viimeisen 12 viikon aikana ilman menestystä ja, ei ole yllättävää, on toinen päivitys Barcelona.



Muualla United jahtaa myös hyökkääjää vahvistaakseen Ten Hagin vaihtoehtoja ylemmäs kentällä. Seura toivoi hankkivansa vähintään viisi pelaajaa tänä kesänä, ja tällä hetkellä kolme pelaajaa ovat Christian Eriksen, Lisandro Martinez ja Tyrell Malacia, joten toimintaa on todennäköisesti paljon ennen määräaikaa 1. syyskuuta.



Tässä NEWSAM Jalkapallo tuo sinulle kaikki viimeisimmät United-uutiset siirtomarkkinoilta.

cupin finaalin alkamisaika

De Jong on ristiriidassa agenttinsa kanssa

Ei mene päivääkään, etteikö espanjalaismediasta tulisi uutisia Frenkie de Jongista.

Uusin päivitys tulee osoitteesta Urheilu, jotka kertovat De Jongin olevan 'konfliktissa' agenttinsa Ali Dursunin kanssa. 25-vuotiaan keskikenttäpelaajan kerrotaan haluavan jäädä Barcelona , mieluummin kuin viihdyttää tarjouksia, joita hänellä on Unitedilta ja Chelsea – mutta se merkitsisi hänen palkansa alentamista.



etsitty erosi

Dursun ilmeisesti uskoo, että hänen asiakkaansa ei pitäisi harkita Barcan ehdotusta ja hänen pitäisi sen sijaan muuttaa Unitediin, jossa hänet sijoitettaisiin välittömästi Ten Hagin puolelle tähtipelaajana. Jotain on annettava, sillä Barca ei tällä hetkellä pysty rekisteröimään viittä uutta sopimustaan ​​La Ligaan valtavan palkkasummansa vuoksi.

Sane nousee yllätyskohteena

  Leroy Sane
Sadio Mane saattaa uhata Leroy Sanen paikkaa Bayernissä ( Kuva: Getty Images)

Manchester United ovat tehneet yllätyskyselyn entisestä Manchester City laitahyökkääjä Leroy Sane, NEWSAM Jalkapallo ymmärtää.



Erik ten Hag halusi alun perin hankkia Antonyn, mutta Ajaxin 80 miljoonan punnan hintapyyntö on saanut seuran etsimään muualta.

Sane aloitti viime kaudella vain 22 Bundesliiga-ottelua Bayern Münchenissä ja Sadio Manen 34 miljoonan punnan siirron. Liverpool todennäköisesti vaikuttaa hänen mahdollisuuksiinsa entisestään vuosina 2022/23. 26-vuotiaalla laitahyökkääjällä on Valioliiga kokemusta Manchester Cityssä, mikä tarkoittaa, että hänen ei tarvitsisi sopeutua.

Lue koko tarina täältä.

postimaksulainat

Milinkovic-Savic suljetaan pois

  Sergej Milinkovic-Savic SS Laziosta
Sergej Milinkovic-Savic ei liity Manchester Unitediin ( Kuva: Giuseppe Maffia/Getty Images)

Manchester United ei ole kiinnostunut hankkimaan Lazion keskikenttäpelaajaa Sergej Milinkovic-Savicia Express.

Unitedin pyrkimys Frenkie de Jongiin on venynyt ja jatkunut, mutta Lazion Milinkovic-Savicia ei pidetä toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona.

Hän teki viime kaudella 11 maalia 37 Serie A -ottelusta, ja hänet liitetään säännöllisesti Valioliigaan siirtymiseen. Arsenaali myös kehyksessä – mutta näyttää siltä, ​​ettei hän laskeudu Old Traffordille.

432 enkelinumeron merkitys

Unitedin uskotaan keskittyvän edelleen De Jongiin, eikä se vielä etsi vaihtoehtoja.

Katso Myös: