Man Utd -pelaajien buuttii puoliajalla, kun trio menetti pallon 25 kertaa Brightonia vastaan.

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sen piti olla valoisan uuden aikakauden alku - mutta vain 45 minuuttia Erik ten Hagin aikakaudesta klo. Manchester United , Old Traffordin katsomoilta satoi tulluja.



Ten Hag oli nauttinut erittäin positiivisesta esikaudesta, koska hänet nimitettiin seuran kaikkien aikojen huonoimman Valioliiga kausi. Vaikka hän on tuonut vain kaksi pelaajaa, koko kesän ajan on ollut merkkejä siitä, että nykyinen heikosti suoriutuneiden tähtien sato mukautui hänen tyyliinsä.



Kuitenkin muutamassa minuutissa hänen ensimmäisestä kilpailuottelustaan ​​tämä varovainen optimismi vaihtui nopeasti turhautumiseen. Brighton ’s 4-0 purkutyö oli yksi lasr-kauden heikoimmista kohdista ja avauspäivä oli täydellinen tilaisuus näyttää, kuinka pitkälle he olivat päässeet toukokuusta.



Mutta nopeasti kävi ilmi, että Graham Potterin loistavasti poraamat lokit olivat korkeampi tehtävä kuin kukaan oli odottanut. Entinen United-hyökkääjä Danny Welbeck pääsi useaan otteeseen isäntien viimeisen rivin ulkopuolelle, mutta varoitusta ei otettu huomioon.

David de Gean päämäärättömän pallon eteenpäin syöttämisen jälkeen Brighton voitti pallon ja pelasi Welbeckissä ruudun vasemmalla puolella, joka puolestaan ​​löysi Pascal Grossin napauttamaan tyhjään maaliin 30. minuutilla.

Ja ennen kuin Ten Hagilla oli mahdollisuus tehdä mitään muutoksia, se oli kaksi, Grossin ollessa jälleen käsillä lyömässä palloa verkkoon toisena ennen taukoa.



Ja kun vieraat silittelivät palloa vaivattomasti ja vihellys meni tauolle, kotipelaajat buutettiin tunneliin toisen surkean huippuottelun jälkeen.

 Pascal Gross teki kaksi ensimmäisen puoliajan maalia Brightonille Man Utd:tä vastaan
Pascal Gross teki kaksi ensimmäisen puoliajan maalia Brightonille Man Utd:tä vastaan

Tilastot eivät myöskään tehneet kaunista luettavaa. Huolimatta siitä, että he hallitsivat enemmän palloa kuin vierailla, heidän ensimmäinen puoliaikansa xG oli vain 0,29 verrattuna Brightonin 1,31:een. Suurin osa heidän kamppailuistaan ​​johtui siitä, että he ylittivät keskikentän Fredin, Scott McTominayn ja Bruno Fernandes menettää pallon huimat 25 kertaa heidän välillään.



Suurimman osan kesästä on hallinnut yhteydet uusiin keskikenttäpelaajiin, ei sen enempää Barcelona Frenkie de Jong. Unitedin pomot olivat toivoneet saavansa sopimuksen päätökseen hyvissä ajoin ennen uuden kauden jatkumista, mutta neuvottelut ovat nyt umpikujassa.

Tämä tarkoitti, että Fredin ja McTominayn paljon halveksittu kumppanuus otettiin jälleen käyttöön. McFred-kaksosta tuli aikanaan kritiikin salamanjohdin Ole Gunnar Solskjaer ja Ralf Rangnickin toimikausi korsussa.

Mutta kaikesta puheesta vallankumouksesta uuden johtajan alaisuudessa, se oli sama akseli, joka toimi niin selvästi alle vaadittujen standardien. McTominay puolestaan ​​oli onnekas, että hän oli vielä kentällä ensimmäisen puoliajan päättyessä, ja hän sai vain keltaisen kortin Moises Caicedon raskaasta taklauksesta.

uusi penni 1971 arvo uk

Katso Myös: