Man Utd -uutiset: Erik ten Hagin joukkue perääntyi ja sijoittui neljänneksi Frenkie de Jongin iskusta huolimatta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Se on ollut mielenkiintoinen alku elämälle Manchester United johtaja varten Erik ten Hag , lievästi sanottuna.



rachel walker derek acorah

Uudet pelaajat ovat saaneet hollantilaista kehua harjoitusmenetelmistään ja United on saavuttanut positiivisia tuloksia, lyömällä Liverpool , Melbourne Victory ja Kristalli palatsi Thaimaan ja Australian kausia edeltävän kiertueen aikana.



Mutta Ten Hag on kohdannut vaikeuksia kentän ulkopuolella. United yrittää edelleen turvata Frenkie de Jongin palvelut Cristiano Ronaldon siirtosaaga jatkaa vetämistä. Se on hektistä aikaa, mutta älä pelkää - NEWSAM Jalkapallo on kerännyt Old Traffordin uusimmat otsikot.



Ten Hag antaa todellisia tunteita Ronaldon kaaoksesta

Ten Hag on kertonut Ronaldolle, ettei ole hyväksyttävää, että hän jättää ottelut aikaisin Old Traffordilta sunnuntai-iltapäivän lähdön jälkeen. Veteraanihyökkääjä, 37, oli yksi Unitedin pelaajista, joka käveli ulos stadionilta ennen ystävyysottelun loppua Rayo Vallecanoa vastaan, joka päättyi 1-1 .

Ronaldo poistettiin väliajalla - hänen ensimmäinen esiintymisensä esikaudella - ja kuvattiin poistuvan stadionilta ennen kokoaikaa yhdessä puolustaja Diogo Dalotin kanssa, joka ei osallistunut peliin.

Ten Hagin kommentit ovat ristiriidassa seuran kannan kanssa, kun he vahvistivat, ettei heillä ollut mitään ongelmaa Ronaldon lähtemisen kanssa Old Traffordista. Se viittaa myös siihen, että portugalilaisen supertähden meneillään oleva siirtosaaga aiheuttaa ongelmia uudelle United-pomolle.



  Erik ten Hag on kertonut pelaajilleen, että kukaan heistä ei voi lähteä aikaisin tulevaisuudessa
Erik ten Hag on kertonut pelaajilleen, että kukaan heistä ei voi lähteä aikaisin tulevaisuudessa ( Kuva: Getty Images)

Mitä mieltä olet Cristiano Ronaldon siirtosaagasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

'En todellakaan suvaitse tätä', sanoi Ten Hag, kun kysyttiin pelaajista, jotka lähtevät aikaisin. 'Tätä ei voida hyväksyä. Kaikille. Olemme joukkue ja sinun on pysyttävä loppuun asti.'



Klikkaa tästä lukeaksesi lisää!

Ferdinand tukee Man Utdia ja sijoittui neljänneksi

Rio Ferdinand tukee Red Devilsiä päästäkseen neljän parhaan joukkoon Valioliiga tällä kaudella. United sijoittui viimeisellä kierroksella kuudenneksi, eikä ole voittanut pokaalia sitten toukokuun 2017. Silti entinen Englannin maajoukkueen pelaaja uskoo, että he ovat jo parantuneet Ten Hagin johdolla.

'Alajuoni niille kahdelle [Liverpool ja Manchester City ] yrittää voittaa liigan on välillä Chelsea , Manchester United ja Spurs - ja mahdollisesti Arsenaali - niille kolmannelle ja neljännelle sijalle', Ferdinand kertoi NEWSAM Jalkapallo . – Uskon, että tästä tulee myös hieno kilpailu.

'Olen varma, että joku laumasta tulee esiin ja hyppää myös tälle alueelle, kuten näimme West Ham viime kausi. Siitä tulee mielenkiintoista. Uskon, että se [kuuden parasta järjestyksessä] menee Man City, Liverpool, Spurs, Man United, Chelsea, Arsenal.'

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää!

Chelsea taistelee Man Utd:tä De Jongin allekirjoituksesta

  Chelsea toivoo voivansa Manchester Unitedin Frenkie de Jongille's signature
Chelsea toivoo voivansa Manchester Unitedin Frenkie de Jongin allekirjoituksella ( Kuva: Getty Images)

Chelsean kerrotaan käyvän suoria neuvotteluja Barcelona allekirjoittaa De Jongin.

The Alankomaat International, 25, on ollut yhteyksissä Unitediin useita kuukausia. Uskotaan, että Red Devils on sopinut maksusta espanjalaisen seuran kanssa De Jongista, mutta ovat kamppailee saadakseen hänet siirtyä Old Traffordille, jolloin Chelsea pääsee sisään.

Barcelonan odotetaan antavan De Jongin poistua Camp Nousta tänä kesänä taloudellisen taakan keventämiseksi. Heidän on myytävä, jos he aikovat rekisteröidä uudet allekirjoituksensa - mukaan lukien Raphinha ja Robert Lewandowski - ennen La Ligan määräaikaa 13. elokuuta.

Kuten raportoi The Athletic , Chelsea on optimistinen solmiessaan sopimuksen Barcelonan kanssa De Jongin puolesta. Blues pyrkii vahvistamaan joukkuettaan ja ovat jo sopineet Kalidou Koulibalyn, Raheem Sterlingin, Carney Chukwuemekan ja Gabriel Sloninan kanssa.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää!

Katso Myös: