Man Utdin isku Paul Pogban pattitilanteessa uhkaa kesän siirtosuunnitelmaa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

PSG harkitsee siirtävänsä Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban sopimusta yhdellä vuodella, jolloin ranskalainen liittyisi ilmaiseen siirtoon.



United jatkaa sopimusneuvotteluja Pogban kanssa uudesta sopimuksesta, koska he pyrkivät välttämään edellä mainittua tilannetta.



On selvää, että 28-vuotias hylkäsi klubin tarjouksen uudesta sopimuksesta, joka pakottaa Unitedin tekemään sopimuksen toisen klubin kanssa ennen kesäsiirtoikkunan sulkeutumista elokuun lopussa tai vaarassa menettää hänet turhaan. .



tammy vie minut ulos

PSG on yksi osapuolista, jotka nousevat suosikkeihin turvatakseen MM -voittajan palvelut, vaikka Mauricio Pochettinon puolue punnitsee vaihtoehtojaan tämän mahdollisen siirron suhteen.

Paul Pogba lopettaa sopimuksen Manchester Unitedissa vuonna 2022

Paul Pogba lopettaa sopimuksen Manchester Unitedissa vuonna 2022 (Kuva: Getty Images)

Mukaan Urheilullinen , Ligue 1 -osa on aloittanut ensimmäiset keskustelut kiinnostuksen arvioimiseksi, mutta eivät ole vielä tehneet virallista tarjousta Pogbasta.



Raportissa lisätään, että PSG toimii varovaisesti taloudelliselta kannalta, sillä se on jo suorittanut Sergio Ramoksen, Gianluigi Donnarumman ja Gini Wijnaldumin ilmaiset siirrot - jotka kaikki ovat syöneet klubin palkkabudjettiin.

PSG loi myös 50 miljoonaa puntaa Inter Milanin puolustajalle Achraf Hakimille ja haluaa nyt alentaa palkkamääräään ennen kuin jatkaa kannattavien sopimusten jakamista.



pahimpia paikkoja Isossa-Britanniassa

Alphonse Areola, Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye ja Rafinha ovat toimijoita, jotka todennäköisesti herättävät ulkopuolista kiinnostusta, vaikka ranskalainen osapuoli ei todennäköisesti saa suuria maksuja nykyisten markkinoiden epävarman taloudellisen tilanteen vuoksi.

Pitäisikö Pogban jäädä Unitediin tai lähteä klubilta tänä kesänä? Kommentoi alle.

PSG allekirjoitti keskikenttäpelaajan Gini Wijnaldumin sopimuksensa umpeuduttua Liverpoolissa - ja hän voisi tehdä saman Pogban kanssa

PSG allekirjoitti keskikenttäpelaajan Gini Wijnaldumin sopimuksensa umpeuduttua Liverpoolissa - ja hän voisi tehdä saman Pogban kanssa

amanda karitsa skotlantilainen leski

Tähtimies Kylian Mbappen tulevaisuutta pidetään myös ensisijaisena painopisteenä, ja klubi haluaa sitoa 22-vuotiaan uuteen sopimukseen, kun hän tulee sopimuksen viimeisten 12 kuukauden aikana.

Toinen syy PSG: n harkittuun lähestymistapaan liittyy pelkoon COVID-19-tapausten piikin noususta kauden alkaessa, mikä johtaa mahdollisiin lisärajoituksiin suurille väkijoukkojen kokoontumisille.

Kuten Athletic selitti, lipputuloja pidetään & quot; välttämättöminä & quot; klubin liiketoimintasuunnitelmaan.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi.

Katso Myös: