Mies, joka menetti puolet kasvoistaan ​​melonikokoiselle syöpäkasvaimelle, saa nero-kirurgin rakentaman Terminator-tyylisen elinsiirron

Kasvojensiirrot

Horoskooppi Huomenna

Tim sai diagnoosin, kun hän valitti leukansa kipusta

Tim sai diagnoosin, kun hän valitti leukansa kipusta(Kuva: Caters News Agency)



Syöpään sairastuneelle miehelle, jonka kasvoista oli poistettu melonin kokoinen kasvain, on tehty Terminator-tyyppinen elinsiirto nerokkaan kirurgin ansiosta.



kalorit intialaisessa takeawayssa

Tim McGrath, 38, kohtasi lääkärien kutsuman 'pahimman skenaarion' sen jälkeen, kun hän oli poistanut leikkauksen synoviaalisen sarkooman kasvaimen jättämiseksi hänelle puolet kasvoista. eikä pysty syömään tai juomaan.



Lääkärit onnistuivat poistamaan erittäin harvinaisen pehmytkudossyövän, mutta eivät pystyneet rekonstruoimaan kasvojaan jättäen Timin paljastuneeseen lihaan yli vuodeksi.

Mutta 38-vuotias sai uuden elämän, kun johtava kirurgi tuli hänen avukseen ja alkoi antaa syöpään selviytyneelle terminaattorityyppisen kasvonsiirron.

Tim, ennen kuin hänelle diagnosoitiin pehmytkudosvaurioiden määrä

Tim ennen kuin hänelle diagnosoitiin pehmytkudossyöpä (Kuva: Caters News Agency)



Ylilääkäri Kongkrit Chaiyasate oli kuullut Timin ahdingosta ja suostui auttamaan häntä - käyttämällä jalkansa ja kyynärvarrensa ihoa kasvojensa rekonstruoimiseksi.

Tim, innokas golfaaja, nauttii nyt kaikista antamistaan ​​mahdollisuuksista, ja hänen kasvonsa jälleenrakennustyöt jatkuvat vuonna 2018.



Tim, Yhdysvalloista Michiganista, sanoi: ”Kasvaimen poistamisoperaation jälkeen olin särkynyt sydämessäni, en tajunnut, että puolet kasvoistani otettaisiin pois ja se tapahtui vasta, kun menin tohtori Chaiyasateen. tuntuu taas oikealta toivolta.

Tim McGrath, 38, diagnosoitiin synoviaalinen sarkooma, joka on erittäin harvinainen pehmytkudossyövän muoto - jolloin hänen kasvoillaan kasvaa MELON -kokoinen kasvain

Tim McGrath, 38, diagnosoitiin synoviaalinen sarkooma, erittäin harvinainen pehmytkudossyövän muoto - jättäen hänelle MELON -kokoisen kasvaimen kasvamaan kasvoilleen (Kuva: Caters News Agency)

'Minut peittivät arvet aiemmista leikkauksista, jotka rajoittivat vaihtoehtojani jälleenrakentamiseen, mutta menimme eteenpäin ja tulos on ollut uskomaton.

'Hän rekonstruoi kasvoni käyttämällä ihoa ja lihaksia vasemmasta jalastani, vasemmasta kyynärvarresta ja läpästä otsastani, ja ihokaavioita käytettiin parantumisprosessin helpottamiseen.

En voi tällä hetkellä juoda nestettä, syödä suun kautta tai lausua tiettyjä sanoja, mutta elämänlaatuni on parantunut valtavasti.

- On ihmisiä, jotka tuijottavat minua, enimmäkseen lapsia, jotka eivät ymmärrä, mutta toivoisin, että muut katsovat näkemänsä ohi.

Lääkärit onnistuivat leikkaamaan syöpäkasvaimen pois, mutta hänen ruumiinsa hylkäsi useita yrityksiä rakentaa hänen kasvonsa jättäen hänelle paljaan lihan. Tämä kuva on otettu peiliin katsottuna

Lääkärit onnistuivat leikkaamaan syöpäkasvaimen pois, mutta hänen ruumiinsa hylkäsi useita yrityksiä rakentaa hänen kasvonsa, jättäen hänelle paljaan lihan. (Kuva: Caters News Agency)

Robin williams viimeinen kuva

- Matkani on ollut pitkä ja enimmäkseen käsittämätön useimmille, mutta ympärilläni on hämmästyttävä tukiryhmä ja saan heiltä voimaa päivittäin.

'' Olen käynyt läpi jotain kauhistuttavaa, mutta jos se, mitä olen käynyt läpi, voi innostaa ihmisiä elämään elämänsä kiitollisena niistä asioista, joita he pitävät itsestäänselvyytenä, se tekee siitä, mitä olen käynyt läpi, kaiken sen arvoista. ''

Timille diagnosoitiin ensimmäisen kerran synoviaalinen sarkooma helmikuussa 2014, kun hän valitti vakavasta leukakivusta.

MRI paljasti munan kokoisen kasvaimen, mutta Tim hylkäsi leikkauksen ja vietti seuraavat 18 kuukautta etsimättä mitään kirurgisia vaihtoehtoja.

laihtua laihduttamatta
Tim sairaalassa kasvojensa korjaamisen jälkeen

Tim sairaalassa kasvojensa korjaamisen jälkeen (Kuva: Caters News Agency)

Valitettavasti synoviaalinen sarkooma on vastustuskykyinen monille asioille, mukaan lukien kemoterapia, ja kasvain jatkoi kasvuaan.

Hän lisäsi: '' Toukokuun 2015 lopussa kasvain kaksinkertaistui ja minun oli asennettava trakeotomia, jotta voin hengittää, ja syöttöputki, jotta voisin syödä, koska kasvain oli tunkeutunut suuhuni.

”Raskaat säteilyannokset saivat kasvaimen kuolemaan ja kutistumaan ja osat alkoivat pudota, lopulta sain suuni takaisin ja pystyin syömään hyvin ohuita ruokapalasia.

'Kun kasvain kutistui ja sädehoito oli ohi, minun piti odottaa muutama viikko, ennen kuin he pystyivät poistamaan jäljellä olevan massan.'

Lokakuussa 2015 Tim joutui sairaalaan, jossa hän oli lähes seitsemän viikkoa alkuperäisen 30 tunnin leikkauksen jälkeen kasvojen poistamiseksi ja rekonstruoimiseksi.

ex rannalla kausi 7
Timin rekonstruoidut kasvot tällä hetkellä - hänen on määrä tehdä lisää leikkauksia ensi vuonna

Timin rekonstruoidut kasvot tällä hetkellä - hänen on määrä tehdä lisää leikkauksia ensi vuonna (Kuva: Caters News Agency)

Tim sanoi: 'Ennen leikkausta he tekivät minulle pahimman skenaarion, he sanoivat, että minun on menetettävä vasen silmäni ja vasen korvani, mutta en tehnyt sitä. usko, että se olisi ollut tarpeen.

- Kun heräsin, olin täydellisessä shokissa, samoin kuin poistin osan kasvoistani ja luurakenteestani, he olivat poistaneet suurimman osan selän lihaksista, ottaneet kylkiluun ja ottaneet osan lapaluustani ja osan myös olkapääni.

'Tämä oli niin, että he pystyivät rakentamaan luurakenteeni ja ympäröivän alueen, mutta kehoni hylkäsi ensimmäiset yritykset.

'Lopulta minut purettiin ja ontelo suljettiin, mutta ajan myötä elinsiirto kutistui ja koin lukuisia infektioita.

`` Oli niin monta kertaa, kun halusin luovuttaa, ja toisinaan oli vaikea löytää voimaa jatkaa. ''

Timin jalalta otettu iho auttaa kasvojen rekonstruoinnissa

Timin jalalta otettu iho auttaa kasvojen rekonstruoinnissa (Kuva: Caters News Agency)

Pitkän matkansa kohti toipumista Tim teki rohkean päätöksen jättää alkuperäisen kirurginsa, ja tohtori Chaiyasate otti hänet avosylin vastaan ​​- josta hän kuuli ystävänsä kautta - huhtikuussa 2016.

Hän lisäsi: 'Olen onnekas, että hän harjoittelee 12 mailin säteellä vanhemmistani & apos; talo.

'Tohtori C on humanitaarinen henkilö, joka omistaa elämänsä muiden antamiseen ja auttamiseen, hän on nöyrä ja hänellä on hämmästyttävä huumorintaju, pidän häntä suurena ystävänä.

'Hän on antanut minulle paljon toivoa.

Minulla on ollut tähän mennessä yli 20 leikkausta ja viisi niistä on ollut tohtori C: llä, joista yhtäkään ei ole hylätty.

1818 enkelinumeron merkitys

'Tohtori C haluaa nyt, että minulla on vuosi vapaata rentoutuakseni ja saadakseni voimani takaisin, anna turvotuksen laskea ja pitää vain hauskaa elämässä.

Tim tohtori Kingkrit Chaiyasaten kanssa, jota hän pitää nyt ystävänä

Tim tohtori Kingkrit Chaiyasaten kanssa, jota hän pitää nyt ystävänä (Kuva: Caters News Agency)

'Käytän ehdottomasti jokaista mahdollisuutta elää.'

Tohtori Chaiyasate jatkaa Timin kasvojen jälleenrakentamista ensi talvena, mikä auttaa hänen puheitaan entisestään ja antaa hänelle mahdollisuuden syödä ja juoda uudelleen.

Tim sanoi: ”Perheeni ja ystäväni ovat olleet uskomattomia, ja heidän varainkeräyksensä ovat auttaneet minua varautumaan ja kestämään 40–50 000 dollaria, jotka on jouduttu nostamaan taskustani.

- Olen ollut uskomattoman onnekas saadessani vakuutuksen. Ensimmäiset kahdeksan sairaalaviikkoa keräsivät 1,2 miljoonan dollarin laskun.

'Olen nyt löytänyt luottamuksen kertoa tarinani, https://www.facebook.com/toughliketim/, ja jos matkani voi johtaa onnelliseen elämään muille ympärilläni, ymmärrän todella, miksi minut valittiin kävelemään tällä polku. '

Katso Myös: