Mies, joka pelasti Hitlerin WC: n: laaja kokoelma natsien ja sotilaallisten muistoesineitä, joita käytetään Hollywoodin menestyselokuvissa

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Apache-helikopteri leijuu teräksenharmaalla taivaalla tulvan Suffolkin maaseudun yläpuolella. Lentäjä nojaa varovasti ja tuijottaa epäuskoisena alla olevaa maatilaa.



Kasveja tai karjaa ei näy. Sen sijaan kentät ovat täynnä tarpeeksi natsitankkeja ja raskaita tykistöaseita täyden mittakaavan hyökkäyksen käynnistämiseksi.



Onneksi tämä ei ole kolmannen valtakunnan paluu. Se on maan suurin toisen maailmansodan ajoneuvojen kokoelma, jonka entinen laskuvarjohyppääjä Bruce Crompton on koonnut yli 30 vuoden aikana.



Hänen ajoneuvonsa ovat esiintyneet Hollywoodin kuuluisimmissa sotaelokuvissa, kuten Saving Private Ryan, Full Metal Jacket ja Captain Corelli's Mandolin.

Heidän seuraava pääroolinsa on uudessa Transformers -elokuvassa, joka julkaistaan ​​kesäkuussa.

Toisen maailmansodan Panther -säiliön kuori, jonka Bruce väittää olevan arvoltaan 5 miljoonaa puntaa kunnostettuna. (Kuva: )



Säiliö Savian Private Ryanin pelastamisessa vuonna 1998 (Kuva: www.alamy.com)

Bruce ja Churchillin kylpy (Kuva: )



Bruce on myös opettanut tankeja A-listalle, kuten Tom Hanks, Brad Pitt ja Stephen Spielberg. Mutta tämän sotilaallisen muistoesineen löytäminen ja ostaminen on paljon vähemmän lumoavaa.

Bruce on vaarantanut kidnappauksen ja ladannut aseita heiluttaen kasvoilleen löytääkseen joitakin hänen arvokkaimmista omaisuuksistaan.

Bruce kilisee, kun Apache vihdoin kääntyy pois ja katoaa kaukaisuuteen.

He tulevat tänne koko ajan katsomaan, mitä meillä on, hän sanoo paksulla Cockneyn aksentilla.

Täällä se on tasainen kuin pannukakku; Paikallisen sotilastukikohdan lentäjillä ei ole muuta nähtävää. En syytä heitä siitä, että he katselivat. Nämä ovat perimmäisiä poikien leluja.

prinssi Andrew -kehonkieltä

Brucen kokoelma ylittää nyt 50 ajoneuvoa, mukaan lukien osa maailman harvinaisimmista tankeista.

Saksan Tiger-säiliö, jota entiset sotilasinsinöörit parhaillaan palauttavat varastossaan, on yksi vain kahdesta tai kolmesta maailmassa. Valmistuttuaan sen arvo on yli 5 miljoonaa puntaa.

Bruce poseeraa harvinaisen japanilaisen kenttäpistoolin kanssa toisesta maailmansodasta (Kuva: )

Osio Dakota -koneesta Brucen kokoelmasta (Kuva: )

Hänen kokoelmaansa kuuluu myös Winston Churchillin kylpyamme, jonka rautatieurakoitsija pelasti käyttämättömän metroaseman bunkkerista, Hitlerin wc hänen ylellisestä huviveneestään Aviso Grille ja ikoninen Born To Kill & apos; koristeellinen kypärä Full Metal Jacketista.

Harvinaisia ​​esineitä esitetään TV -ohjelmassa Combat Dealers, joka on tehnyt Bruceista kultisankarin.

Hänen intohimonsa on brittiläiset ja yhdysvaltalaiset armeijan muistoesineet, mutta hänen natsivarusteet ovat harvinaisempia ja arvokkaampia. Se on myös tuonut hänen ovelleen tasaisen jonon Hollywood -ohjaajia.

Bruce johtaa meidät valtavaan metallivajaan, joka on täynnä säiliöitä ja kuorma -autoja. Lähes puolet tilasta on täynnä valtavaa näyttöä natsien sotakoneista ja saksalaisissa univormuissa olevista nukkeista.

Tämä on melkein koko kohtaus, joka kuvattiin Brad Pittin sotaelokuvan Fury alussa, sanoo Bruce, rintakehäänsä ylpeänä.

Hän leikkaa värikkään hahmon, hänen upeat vaaleanpunaiset housunsa, tweed -takinsa ja kultaiset brodeeratut olkaimet erottuvat jyrkästi kontrastista khakinvihreisiin ajoneuvoihin.

Hitlers -wc Bruce Crompton -mallistosta (Kuva: )

Saksalainen wc -rulla Brucen kokoelmasta (Kuva: )

Hänen anekdoottejaan elokuvasarjoista, joissa hän on vieraillut tankkiensa kanssa, ja Combat Dealersin kuvaamisesta, ovat yhtä eläviä.

Bruce taputtaa hellästi natsien Kettenkrad -moottoripyörätankin, joka tunnetaan nimellä 'Rabbit', ohjaustankoa, jota Tom Hanks & apos; hahmo ratsasti elokuvassa Savian Private Ryan.

Kun he halusivat kuvata sen kohtauksen, kaverini Jack oli hakannut haukkua, sanoo Bruce.

He eivät halunneet odottaa, joten he tarttuivat toiseen temppumieheen ja lähti. He eivät arvosta, kuinka kallista tämä tavara on - natsitakit ovat arvoltaan 10 000 puntaa!

milloin on black friday uk 2020

Mutta on olemassa tapa ajaa näitä tankeja. Kun temppu mies yritti kääntyä, se melkein meni ohi. Se vain vakiinnutti itsensä. He pitivät tuon materiaalin siellä - se on suuri osa elokuvaa.

NEWSAMman Warren Manger poseeraa Brucen ja osan hänen kokoelmastaan (Kuva: )

Bruce tapahtumassa laitteillaan (Kuva: Wag TV)

Tom Hanks oli ehdoton herrasmies, armeijan harrastaja, joka kirjoitti pian parantuvan kirjeen Brucen tyttärelle Loisille, joka sairastui sairaalassa.

Asiat olivat vilkkaampia Fury -sarjassa.

Bruce sanoo: Brad Pitt oli suora kaveri, vaihdoimme kuvia bulldoggeistamme ruokalassa. Sitten hän kysyi minulta, mikä on skotlantilainen muna. Sanoin: He ovat ihania, kokeile niitä.

Seuraavaksi tiesin, että puoli skotlantilaista munaa lensi huoneen poikki, kun hän sylki sen ulos.

Vielä värikkäämpi on tarina Cherie Blairistä, pääministerin vaimosta, joka vierailee Band of Brothers -sarjassa ja imettää poikaansa Leoa Bruceen ruokapöydän poikki.

Sinun on parempi olla laittamatta siitä liikaa, Bruce sanoo. Mutta minun piti ajaa Leedsiin kokoukseen myöhemmin. Olin kuolemassa, kun joku kysyi minulta päivästäni, mutta kukaan ei kysynyt. '

Brucen perheellä ei ole sotahistoriaa, mutta hänestä tuli pakkomielle armeijaan, kun hänelle annettiin Tommy Gun -hahmo, kun hän oli kuusivuotias, ja se on edelleen ylpeä hänen kokoelmansa joukossa.

Hän pussitti ensimmäisen historiansa viisi vuotta myöhemmin, saksalaista kypärää, jota hänen naapurinsa käytti kukkaruukuna. Kuuden vuoden palveltuaan Laskuvarjo rykmenttiä näyttelijä Lewis Collinsin rinnalla, joka näytteli Bodiea The Professionalsissa, hän aloitti kokoelmansa lisäämisen.

Kokoelma sisältää joitain natsisotapaketteja (Kuva: )

Bruce laskuvarjohyppääjänä kaivoi kaivantoa harjoituksen aikana ystävänsä Lewis Collinsin kanssa, joka myöhemmin näytteli Bodiea ammattilaisissa. (Kuva: Kerää tuntematon)

Se alkoi puhtaasti harrastuksena, mutta Bruce ymmärsi, että oli tehtävä paljon rahaa, kun oli ostanut paljon kaasunaamaria ja myynyt ne suurella voitolla.

Bruce sai edun kilpailuun nähden, koska hän oli valmis kuukausia etsimään maapalloa harvinaisimpien säiliöiden ja aseiden varalta ennen kuin investoi enemmän aikaa ja rahaa niiden palauttamiseen.

Hän on löytänyt uskomattomia pyhäinjäännöksiä epätodennäköisimmistä paikoista. Hän löysi Schwimmwagen -vesisäiliön - lähinnä panssaroidun kylpyammeen pyörillä - luostarista Le Mansista Ranskassa.

Bruce sanoo: Munkit käyttivät sitä edelleen kauppaan ostamaan vihanneksia.

Itävallassa Combat Dealers -tiimi sai karmean yllätyksen, kun he vetivät natsitankin joesta.

lloyd x-factor

Poljimessa oli edelleen jackboot, jonka sisällä oli luustojalka, Bruce sanoo.

Bruce on myös huomannut tuijottavansa aseen piippua useamman kerran.

Vuonna 1989 hän pelkäsi entisten Viet Kongin sotilaiden sieppaavan hänet, kun hänet oli ajettu syvälle viidakkoon etsimään hylättyä amerikkalaista sarjaa.

Ja vähän ennen Balkanin sodan alkua Bruce ja hänen tiiminsä matkustivat Sarajevoon tapaamaan serbialaista kenraalia, jolla oli kasassa toisen maailmansodan konekiväärejä.

Brad Pitt elokuvassa Inglourious Basterds Bruce's -sarjan kanssa (Kuva: PA)

Bruce (keskellä) paraatissa Laskuvarjo rykmentin kanssa

Bruce sanoo: Jännitys siellä oli kovaa. Kenraali oli hieno iso kaveri, mutta ennen kuin hän edes puhui sopimuksesta, hän haluaa meidät persikan snapseihin.

entisiä kruunajaisten katunäyttelijöitä

Kahden pullon jälkeen olin huonovointinen ja hän halvaantunut. Sitten hän alkoi saada kaikki nämä aseet ulos, virittää niitä kasvoillemme ja ampua ne kattoon. Ajattelin, että Jumala, tämä on se.

Mutta se oli vain varoitus, ettei sekaannu hänen kanssaan. Hän teki kaupan kultaisena, koska sovitimme hänelle juoman juomaksi. Ihmiset ovat tuollaisia ​​outoja.

He veivät meidät takaisin ja näyttivät meille tämän valtavan kasan aseita. Kun kysyimme, oliko se paljon, he vastasivat Ei, sinun on odotettava täällä.

He menivät suoraan Sarajevon vankilaan, ottivat kaikki vanhat konekiväärit vartijoilta ja myivät ne meille. Maksoimme 80 puntaa asetta kohti, poistimme ne käytöstä ja myimme ne 2500 puntaa.

Mutta tässä liiketoiminnassa on joitain hämmentäviä hahmoja. Siinä on rikollinen elementti.

Tunsin saksalaisen miehen, joka menetti henkensä tekemällä tämän muutama vuosi sitten. Siksi otan aina pari entistä armeijamiestä mukaani.

Bruce (keskellä) ja Furyn ohjaaja David Ayer (oikealla) ja tuottaja (vasemmalla) elokuvasarjassa, jossa Brucen tankeja käytettiin keskeisten kohtausten luomiseen.

Bruce Crompton poseeraa Winston Churchillin kylvyssä (Kuva: )

Suurin osa Bruce yrittää välttää tarpeettomia riskejä. Combat -jälleenmyyjät pitävät hänet kiireisenä ja hänellä on jo parin vuoden kunnostustöitä odottamassa maatilallaan, jonka hän äskettäin havaitsi asuvan saksalaisella sotavangilla, joka kieltäytyi palaamasta Neuvostoliiton Itä -Saksaan

Ei sillä, että hän olisi menettänyt intohimonsa metsästää uskomattomia esineitä. Hän viettää edelleen vähintään kaksi viikonloppua joka kuukausi tiellä metsästäen seuraavaa suurta löytöä.

Bruce sanoo: Olen jo rivissä menossa Venäjälle Volgogradiin katsomaan miekkaa, jonka kuninkaamme George VI antoi Stalinille. On hämmästyttävää, mitä siellä vielä on, jos tiedät mistä etsiä.

Combat Dealers alkaa tiistaina klo 21.00 Questissa, Freeview -kanavalla 37.

Katso Myös: