Manuaalinen Samuelin arvostelu: Kävele, hengitä, räpäytä ja kaadu tässä hauskassa fysiikkapohjaisessa pelissä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Manual Samuel on toinen niistä fysiikkapohjaisista simulaattoripeleistä, joista puuttuu tällä hetkellä tehokas genren nimi. 'Fysiikkapohjainen peli' etikettinä ei todellakaan tee heille paljon oikeutta.



Itse asiassa, ei myöskään 'Manual Samuelin' maalaus 'toisella fysiikkapohjaisella pelillä' -siveltimellä, sillä se on paljon syvempää. Aivan kuten Surgeon Simulator ja Octodad ennen sitä, Manual Samuel onnistuu loistamaan roskakasan läpi, joka voi olla... mikä tahansa tämä genre on.



tänä aamuna holly willoughby

Manual Samuelissa pelaat Samina, rikkaana, hemmoteltuna kakarana, jonka on harvoin koskaan tarvinnut nostaa sormea. Pullon (ja sitten kuorma-auton) kasvoihin kohdistuneen onnettomuuden ansiosta sinun on selviydyttävä 24 tuntia käsin eläessäsi miellyttääksesi itse Kuolemaa ja palataksesi normaaliin elämään.



Manuaali Samuel

Manual Samuel on enemmän kuin 'toinen fysiikkaan perustuva peli'

'Manuaalisesti eläminen' tarkoittaa todella käsin elämistä. Sinun on suoritettava kaikki toiminnot kävelystä, hengityksestä ja räpäyttämisestä syömiseen, pesemiseen ja juomiseen käsin. Kuten sen nimestä voi päätellä, tämä on pelin todellinen liha; toimien suorittaminen tarkoituksella kömpelöillä mutta reilulla ohjauksella, usein koomisin vaikutuksin.

Vaikka nämä ohjaimet voivat aluksi olla turhauttavia, aivan kuten edellä mainittu Octodad-vertailu, lopulta totut niiden toimintaan. Oppimiskäyrä pysyy viihdyttävänä Samin jatkuvan haparoinnin ja kaatumisen ansiosta, mutta kun olet ohittanut tämän pisteen, peli kiinnittää edelleen huomiosi - näkökohta, joka monista vastaavista peleistä puuttuu.



Manual Samuel ymmärtää, että oudoilla tavoilla kaatuvien hahmojen hilpeys voi viedä pelin vain niin pitkälle, joten onneksi tässä on kaksi asiaa, joita jokainen peli genreessään tarvitsee: vaihtelu ja lyhyys.

Vaihtelun vuoksi sinulla on paljon pelisekoituksia. Vaikka useimmissa osissa olet kompastunut Samina yrittäessäsi epätoivoisesti suorittaa arkipäiväisiä tehtäviä, kuten harjata hampaita, puhua ja virtsata, on olemassa muita skenaarioita, jotka estävät sen vanhenemisen.

Autolla ajaminen ja robotin tai demonin hallinta muodostavat nämä skenaariot, joilla on myös omat oppimiskäyränsä. Koin autoosion aluksi erityisen turhauttavana, vaikka kiinnitinkin silloin huomiota suorassa lähetyksessä puhumiseen enkä ehkä keskittynyt kunnolla.



molly mae love island tausta
Fysiikka peli

Pelin kulkua vaihdetaan melko usein, mutta jotkin osiot osoittautuvat turhauttavammiksi kuin toiset

Mitä tulee lyhyyteen, peli on sopivan lyhyt. Vaikka tätä voidaan pitää negatiivisena piirteenä joillekin, Manual Samuel ei ole viisasta jäädä tervetulleeksi. Peli voidaan suorittaa noin kahdessa tunnissa, ja ylimääräinen tunti tai kaksi niille, jotka uskaltavat lähteä aika-ajoihin (ihana lisä muuten).

Pidempään ja pelistä voi tulla tylsää. Sellaisenaan se on nautinnollinen alusta loppuun, ja sen hinta on vastaavasti, mikä on juuri sitä, mitä tällaisesta pelistä toivoisit - vaikka se voidaan suorittaa yhdeltä istumalta.

aamutakki hiusten kiharat

Muutama kritiikki on toki esitettävä. Kuolema, vaikka onkin mielenkiintoinen hahmo, voi koskettaa sinua - varsinkin jos, kuten minä, unohdat vaihteiden vaihtamisen ajo-osassa, kun hän loputtomasti käskee sinua menemään nopeammin. Luulen, että olen ehkä löytänyt uuden helvetin tason siellä.

Jotkut osat, kuten lopputaistelu, vaativat ehkä hieman liikaa yritystä ja erehdystä epäselvien vihjeiden vuoksi, mikä saa sen tuntumaan toistuvalta ja epäreilulta. Etenkin ajoosio tuntuu venyvän hieman pidempään kuin on todella tarpeen.

Voi, ja kuulet sanottavan 'ulosteet' paljon, mikä on suunnilleen yhtä ärsyttävää kuin 'hella' oli Life is Strange -elokuvassa.

Ulosteet

'Uhteita, ulosteita, ulosteita!' - Kuolema

Yhteenveto

Täyteläiseltä flash-peliltä tuntuva Manual Samuel on hauska alusta loppuun. Vaikka se on luultavasti hauskempaa ystävien kanssa (mistä se on ehkä tietoinen yhteistyötilan lisäyksen ansiosta), se on täysin viihdyttävä fysiikkaan perustuva kokemus, joka toisinaan saa sinut aidosti nauramaan ja joka kerta pitää huomiosi. .

dustin poirier vs conor mcgregor

Houkuttelevan taidetyylin, yleisesti hauskan pelin, tarttuvan musiikin ja fantastisen selostuksen ansiosta Manual Samuel ei ole vain yksi kömpelö fysiikkaan perustuva simulaatiopeli - se seisoo Octodadin ja Surgeon Simulatorin rinnalla fysiikkaan perustuvan sadon kermana.

Manuaali Samuel: PS4 | Steam | Xbox One

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: