Marco Pierre White Jr 'yrittää lasta' morsiamensa kanssa ... kuten on paljastettu, sitoutuminen EI ole ohi

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Marco ja Kim

Marco Pierre White Jr yrittää saada vauvan morsiamensa kanssa



Marco Pierre White Jr yrittää saada vauvan morsiamensa kanssa.



Huolimatta seksistä Big Brother -tähti Laura Carterin kanssa aiemmin tällä viikolla, julkkiskokin poika haluaa perustaa perheen muotisuunnittelija Kim Melville-Smithin kanssa.



Puhuessaan juuri ennen kuin hän aloitti Channel 5 -todellisuusohjelman kuvaamisen, hän paljasti, että he yrittävät perustaa perhettä - ja hänellä on jopa nimi, joka on valittu heidän syntymättömälle lapselleen.

'Minä välitän vain Kimistä. Yritämme saada vauvaa ja kutsumme sitä Marco Pierre White III: ksi, jos se on poika ', hän kertoi MailOnline -lehdelle.

Kim Melville-Smith

Julkkiksen kokin poika haluaa perustaa perheen muotisuunnittelija Kim Melville-Smithin kanssa (Kuva: Instagram / innu_london)



Jotkut fanit saattavat olla järkyttyneitä kuullessaan, että Marco suhtautuu Kimiin niin vakavasti, kun hän on katsonut hänen harrastavan seksiä kotikaverinsa Lauran kanssa aiemmin tällä viikolla.

Vaikka todellisuustähti vihjasi, että hän pahoitteli hämmästyttävän punaisen pään etsimistä, eilen illalla hän oli jälleen hänen ympärillään, kun hän sai tietää, että hän oli häädettävä.



Katsojat ovat kyseenalaistaneet, onko kotikaverin sitoutuminen ohi, koska Kim ehdotti, että hän kamppaili seksuaalisten temppujensa kanssa talossa.

LUE LISÄÄ: Isoveljen Marco ja Laura osallistuvat taloon toisen höyrystyksen jälkeen, sano vedonvälittäjät

joey essex ja stephanie pratt

Marco sukupuoli oli hänen Big Brother-tähti Laura Carterin kanssa aiemmin tällä viikolla

Hän kirjoitti Twitterissä: 'Fyi sanoin, että #hallitse EI ole avoin suhde. En katso bb: tä, mutta kuulin tämän tänään. Pahinta, etten voi edes puhua hänen kanssaan #bbuk #bbmarco. '

Vaikka hän ei ehkä olekaan tyytyväinen sulhasensa käyttäytymiseen, Kim ei ole vielä heittänyt pyyhettä sisään, koska hänen Facebook -tilinsä kertoo selvästi olevansa edelleen suhteessa.

*Big Brotherin ensimmäinen live -häätö tapahtuu kanavalla 5 tänään klo 21.00

Lue lisää

Iso veli 2018
Näyttelijä Big Brother Big Brotherin voittajat Milloin Big Brother aloittaa? Kaikki Big Brotherista 2018

Katso Myös: