Marks & Spencer tuo markkinoille ensimmäisen kanta -asiakaskortin - näin se toimii

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

Et voi lunastaa pisteitäsi - mutta uskolliset ostajat saavat etuja



High street -ketju Marks & Spencer on kiihdyttänyt kanta -asiakassotaa käynnistämällä Sparksin tänään.



Mutta mutkikkaasti, M&S -jäsenkortti ei anna ostajille kuponkeja tai pisteitä kauppaa vastaan ​​tuotteita vastaan ​​- se avaa etuja.



Hetkeksi Tesco Clubcard haltijat voivat lunastaa pisteensä päivittäistavarat ja kodin tavarat varten Nektarikortti haltijat noutavat pisteitä Sainsburysta vaihtamaan tuotteita tai lomapäiviä, Sparks -kortin haltijat saavat vain erikoistarjouksia ja kutsuja tallentaa tapahtumia.

Järjestelmään rekisteröityneet ostajat ansaitsevat kymmenen kipinää jokaisesta myymälöissä käytetystä 1 punnasta ja saavat vielä kymmenen pistettä tapahtumasta.

He voivat lisätä kipinöidään 25 pisteellä, kun he kirjoittavat tuotteesta imartelevan tai häikäisevän online -arvostelun ja 50 pistettä leikkaamisesta - lahjoittamalla vanhan vaatteen ostettaessa uutta asua.



Tiedottaja sanoi: Jäsenet keräävät pisteitä pikemminkin kuin videopelissä - pisteillä ei ole rahallista arvoa eikä niitä koskaan käytetä.

Ne ovat tapa saada ainutlaatuisia tarjouksia ja henkilökohtaisia ​​alennuksia aina, kun jäsenet tekevät ostoksia tai ovat vuorovaikutuksessa kanssamme verkossa.



Ostajat voivat parantaa pisteitään tarkistamalla tuotteita

Kortit noudetaan kaupoista, mutta ne on rekisteröitävä verkossa yhdessä käyttäjien harrastuksien ja kiinnostuksen kohteiden kanssa muodista ja musiikista urheiluun ja ruoanlaittoon.

Nämä yksityiskohdat määrittävät sitten, millaisia ​​tarjouksia tai alennuksia he saavat - esimerkiksi 10%: n alennus tuoreista kukista tai parempi pullo viiniä tai kuohua aterian yhteydessä.

Kanta -asiakaskorttijärjestelmässä 3000 kipinää avaa pääsyn uusiin muotivalikoimiin ja 5000 antaa kortinhaltijoille mahdollisuuden tehdä tarjouksia verkossa 24 tuntia ennen yleisöä.

Ja 14 000 kipinän äärimmäinen uskollisuus avaa tapahtumia, kuten catwalk -esityksiä ja mestarikursseja, kun taas 17 000 osallistuu kortinhaltijoihin arvontoihin, joissa on palkintoja, kuten matka Etelä -Afrikan viinitarhalle tai joulu.

M&S: n toimitusjohtaja Patrick Bousquet-Chavanne sanoi: Asiakkaat kertovat meille haluavansa 'olla osa jotain erityistä' ja juuri siksi Sparks on klubi.

Jäsenenä olet enemmän kuin asiakas ja saat kaiken irti M&S: stä räätälöidyillä tarjouksilla, pääsyoikeuksilla ja kutsuilla ainutlaatuisiin tapahtumiin. Se on kaksisuuntainen suhde - jäsenet kertovat meille, mistä he nauttivat, valitsevat räätälöidyt tarjoukset ja saavat palkkion näkemystensä jakamisesta.

Järjestelmän kehittäminen on kestänyt lähes vuoden, ja onnistunut kolmen kuukauden kokeilu, jossa on 100 000 jäsentä, näkee Marksin ottavan Sparksin valtakunnallisesti tänään ja valtava mainoskampanja käynnistyy ensi viikolla.

Peilikuponkikoodit

Yhteistyössä Peilien alennuskoodit

Jos etsit muita parhaita tapoja säästää suosikkikaupassasi ja verkkokaupoissa, NEWSAM on aivan oma alennuskoodisivusto on aina täynnä tarjouksia.

Valitse suosikkibrändiesi kaltaisia ​​ainutlaatuisia koodeja Marks & Spencers , Keidas , lattia , Debenhams ja Dorothy Perkins ja paljon muuta, jotka voit lunastaa seuraavalla verkkokaupalla. On myös yksinomaisia ​​säästöjä.

Katso Myös: