Marks & Spencer avaa sovitushuoneet ja kahvilat ensimmäistä kertaa tänä vuonna

Marks & Spencer

Horoskooppi Huomenna

Vähittäiskaupan jättiläinen Marks and Spencer on avannut uudelleen sovitushuoneita satoihin kauppoihin valtakunnallisesti, koska sulkurajoituksia kevennetään entisestään.



Päivittäistavarakauppa sanoi, että pukuhuoneet palaavat yleisölle kaikilla vaatetusalalla ja lisäävät itsepalveluliivien sovituspalvelua, joka aloitettiin uudelleen 17. huhtikuuta.



Uusien helpotettujen rajoitusten vuoksi yleisö voi tehdä ostoksia kuuden tai jopa kahden kotitalouden ryhmissä 17. toukokuuta alkaen - vaikka useimmat kaupat neuvovat ihmisiä jonottamaan yksin.



Oleskelutilat ovat saaneet avata uudelleen toukokuun puolivälistä lähtien, vaikka Primarkin tavoin Marks & Spencer sanoi, että kennot avautuvat vasta, kun se tuntuu turvalliselta.

ketä testiä äänestää

(Kuva: Steve Reigate Daily Express)

Tästä päivästä lähtien myös kahvilat palaavat takaisin, kun sisätiloissa ruokailu jatkuu koko ravintola -alalla.



Ali Grainger, M&S: n vaate- ja kodin vähittäismyyntipäällikkö, sanoi: Tapahtumien, juhlapyhien ja toivottavasti aurinkoisen kesän tulon jälkeen ihmiset alkavat todella ajatella vaatekaappiaan, ja siksi he haluavat kokeilla ennen ostamistaan - joten olemme iloisia siitä, että he voivat nyt ja kaikki tarvittavat toimenpiteet turvata heidät turvassa ja hyvin.

Olemme käyneet läpi kaikki muutokset alla.



Kahvilat avataan uudelleen

Tästä päivästä lähtien satoja kahviloita ympäri Englantia ja Walesia avataan jälleen illallista varten, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat istua alas aterian ystävien tai perheen kanssa tehdessään viikoittaista kauppaa.

Päivitetty kesämenu sisältää myös 27 uutta tai päivitettyä tuotetta ja uuden lasten aterian 3,95 puntaa.

Englannin ja Walesin uudelleen avaaminen lisää Skotlannin 32 kahvilaa, jotka ovat olleet avoinna 26. huhtikuuta lähtien hallituksen hajautetun ohjeen mukaisesti.

uusimmat ilmaiset tavarat dragons den

Yhteensä 316 kahvilaa kolmessa maassa on nyt täysin auki asiakkaille.

Yhteensä 13 Pohjois -Irlannin M&S -kahvilaa tarjoaa take away -juomia, kunnes ne voivat myös avata ovensa uudelleen 24. toukokuuta.

Sovitushuoneiden palautus

M&S avaa pukuhuoneet kaikissa Ison-Britannian vaatekaupoissaan Covid-suojatun ohjauksen avulla.

Siinä sanottiin, että jokainen sivuliike toimii määrättyinä aikoina, jotka vaihtelevat klo 10-16.

Hygieniatoimenpiteisiin kuuluu asiakkaiden pyytäminen desinfioimaan kätensä ennen sisäänkäyntiä ja jokaisen yksittäisen kotelon säännöllinen puhdistus.

robin williamsin hiustensiirto

Niiden uudelleen avaaminen seuraa oikeudenkäyntiä kahdessa myymälässä - Marble Arch ja Pantheon Oxford Streetillä - viimeisten kolmen viikon aikana.

Theresa May vehnäpellot

Hyvä istuvuus

250 alusvaatteita myyvän myymälän asiakkaat voivat valita kontaktittoman rintaliivin tai virtuaalisen kotitapaamisen M & S-asiantuntijan kanssa videon välityksellä.

Napsauta & Kerää

M&S tarjoaa maksuttoman katkaisun klo 20.00 seuraavana päivänä ilmaiseksi yli 800 myymälästä Click & Collectin kautta.

Vähittäiskauppias kokeilee myös uusia innovaatioita, kuten Express Collection ja Digital Check-In, noin kahdessakymmenessä myymälässä helpottaakseen tilausten keräämistä asiakkaille.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: