Martin Lewis paras matkapuhelinsopimus - ja se maksaa vain 8 puntaa

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Sunday NEWSAM)



Martin Lewis palasi televisioruudullemme tiistai -iltana vuoden viimeisen tunnin erikoisuutensa vuoksi.



Kun hän vastasi kysymyksiin suorana, hän puhui yhdelle kuluttajalle, Joshille, joka lähestyi matkapuhelinsopimuksensa loppua.



'Maksan nyt 26 puntaa kuukaudessa', hän sanoi.

'Mutta sopimukseni on päättymässä - joten minne minun pitäisi siirtyä seuraavaksi?'

Aldi pyhäpäivien aukioloajat 2019

Rahan säästämiseksi fani selitti, että hän haluaa viedä tottumuksensa muualle säästääkseen rahaa seuraavassa sopimuksessaan - johon Martin vastasi 'nyt on paras aika'.



- Tämä on hyvä aika kysyä Joshilta Musta perjantai on nähnyt paljon kuumia tarjouksia, Martin selitti.

'Pääni yläpuolella, Three tarjoaa 8 Gt dataa 8 puntaa rajoittamattomalla kaikella.



'' Virgin Mobile tarjoaa myös 10 Gt dataa, 5 000 minuuttia ja rajoittamatonta tekstiä.

'Siellä on myös Smarty - Three -tuote - joka tarjoaa 45 Gt dataa ja rajoittamatonta kaikkea muuta hintaan 15 puntaa.'

Hänen kolmen parhaan tarjouksensa on saatavana 12 kuukauden sopimuksella, jossa on kaikki syötävät minuutit 8 puntaa kuukaudessa, ilman ennakkomaksuja ja treenaa vain 96 puntaa koko vuoden ajan.

Martin Lewis paljasti alun perin Good Morning Britain -uutiset aiemmin tällä viikolla lukuisten muiden Black Friday -tarjousten ohella, mukaan lukien Smarty SIM -kauppa, joka tuo sinulle 45 Gt dataa, rajoittamattomia minuutteja ja tekstiviestejä vain 15 puntaa kuukaudessa 30 päivän jatkuvaan sopimukseen - eli olet sidottu tariffiin vain kuukauden kerrallaan.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Jos etsit vain 8 Gt: n SIM -kauppaa, huomasimme Plusnetissä vielä halvemman, vaikka se on hieman monimutkaisempi kuin Kolme.

919 enkelinumeron merkitys

Treenaa klo 7,92 £ kuukaudessa, se on olennaisesti 8 Gt dataa 10 puntaa kuukaudessa - mutta 25 puntaa maksavaa Mastercardia, jota voit käyttää useimmissa paikoissa. Joten vaikka se on 96p halvempi kuin Three's yhteensä, se on myös hieman faff.

Katso Myös: