Martin Lewis selittää helpon tavan voittaa uudenvuoden leiman hinnannousu

Uusivuosi

Martin Lewis on kehottanut brittejä varaamaan postimerkkejä tammikuun hinnankorotusten voittamiseksi(Kuva: ITV)Martin Lewis on selittänyt, kuinka britit voivat voittaa uuden postimerkkien hinnankorotuksen 1. tammikuuta.


Ensimmäisen luokan postimerkin hinta nousee 9 p: llä ensi kuussa 76 p: stä 85 p: een, kun taas toisen luokan leima nousee 1 p: llä 65 p: stä 66 p: ään.'Varaa nyt postimerkkejä voittaaksesi Janin jopa 14p: n vaelluksen', kuluttaja -asiantuntija sanoi.


Ensimmäisen ja toisen luokan postimerkkien hinnat nousevat 1. tammikuuta, Royal Mail ilmoitti 1. joulukuuta.

Se tulee vain yhdeksän kuukauden kuluttua viimeisestä hinnankorotuksesta, kun ensimmäisen luokan postimerkit nousivat 76 p: ään ja toisen luokan postimerkit 65 p.Royal Mail sanoi, että muutto oli 'välttämätön yleispalvelun kestävyyden varmistamiseksi' liiketoiminnan 'haastavan vuoden' jälkeen.

'Varaa nyt postimerkkejä voittaaksesi Janin jopa 14p: n vaelluksen' (Kuva: Getty Images)


Yhtiö kertoi harkitsevansa hintojen muutoksia erittäin huolellisesti koronaviruspandemian vuoksi.

jay flynn virtuaalinen pubivisa

Se lisäsi, että Covid-19-kriisi oli maksanut sille 85 miljoonaa puntaa, mukaan lukien henkilönsuojaimen kulut, poissaolot, ylityöt ja pankin henkilökunta.

Royal Mail sanoi: ”Kirjeiden määrän vähenemisellä on ollut merkittävä vaikutus yleispalvelun talouteen, joka menetti 180 miljoonaa puntaa vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

”Tämä osoittaa, että yleispalvelua on muutettava. Työskentelemme väsymättä tarjotaksemme kaikkein kattavimman palvelun vaikeissa olosuhteissa, kun koronaviruspandemia vaikuttaa edelleen toimintaamme. ''

Royal Mailin kaupallinen johtaja Nick Landon sanoi: ”Kuten muutkin yritykset, vuosi 2020 on ollut Royal Mailille haastava.

”Henkilökuntamme on työskennellyt väsymättä pitääkseen Yhdistyneen kuningaskunnan yhteydessä koko pandemian ja siihen liittyvien rajoitusten ajan.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

'Nämä hinnankorotukset auttavat meitä jatkamaan yleispalvelun toimittamista ja ylläpitämistä haastavissa olosuhteissa.'

Päätös hintojen korottamisesta syntyy keskustelemalla pysyvästi kiireellisistä lauantaitoimituksista.

Ofcomin mukaan palvelun leikkaaminen voisi säästää postipalvelua jopa 225 miljoonaa puntaa vuodessa vuoteen 2022-23 mennessä.

Se ei kuitenkaan yksinään riitä tekemään yleispalvelusta kestävää pitkällä aikavälillä.

Royal Mail on kamppaillut pysyäkseen mukana pakettien toimitusten kysynnän muutoksessa verkkokaupoista.

Tällä hetkellä Royal Mailin yleispalveluvelvoite tarkoittaa, että sen on toimitettava kirjeet kuudeksi päiväksi viikossa ja paketit viideksi päiväksi.

hikkatyttö jennifer

Parlamentin olisi tehtävä kaikki muutokset Royal Mailin yleispalveluvelvoitteeseen.