Martin Lewis kuinka saada laajakaista- ja linjavuokra 12 eurolla kuukaudessa

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Uusien sääntöjen mukaan laajakaista-, televisio- ja teleyritysten on nyt kerrottava sinulle, milloin sopimus päättyy - sekä parhaat saatavilla olevat tarjoukset, jos päätät jatkaa palveluntarjoajasi kanssa.



Lakimuutoksen-jonka sääntelyviranomainen Ofcom esitti helmikuussa-pitäisi teoriassa suojella tuhansia ihmisiä, jotka ovat tällä hetkellä sopimussuhteen ulkopuolella ja maksavat liikaa.



'Helmikuun 15. päivänä sääntelyviranomaisen Ofcomin asettamat säännöt muuttuivat kaikille laajakaista-, televisio-, matkapuhelin- ja kotipuhelinyrityksille', Martin Lewis selitti maanantaina tämän aamun jaksossa.



”Nyt heidän on ilmoitettava kirjeellä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse 10–40 päivää ennen sopimusten päättymistä, ja heidän on joka vuosi muistutettava sinua, jos pysyt poissa sopimuksesta.

”Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska sopimushinnat voivat olla valtavia, esim. BT -standardi on 45 puntaa kuukaudessa (540 puntaa vuodessa) ja kuitu jopa 52 puntaa kuukaudessa (624 puntaa vuodessa).

'Näiden hälytysten on sisällettävä, miten sopimus irtisanotaan, ja ennen kaikkea hälytyksissä on oltava parhaat tarjoukset uusille asiakkaille', Martin selitti.



Uudet säännöt voivat silti tarkoittaa, että menetät joitakin parhaista tarjouksista

Vaikka uudet säännöt auttavat laskunmaksajia tietämään parhaat tarjoukset uusille asiakkaille, he eivät välttämättä voi käyttää näitä tarjouksia.



Hän lisäsi: 'Heidän on vain kerrottava sinulle, mitä he ovat, jotta voit arvioida, oletko yliveloitettu.

'' Vaikka jotkut suuremmista palveluntarjoajista, BT, Sky, TalkTalk ja Vodafone ovat vapaaehtoisesti sopineet sääntelyviranomaisen kanssa siitä. Joten sinun pitäisi ainakin vaihtaa siihen.

jenson button tyttöystävä erottui

'Tässä on kuitenkin pieni porsaanreikä. Olen vuosien ajan sanonut, että parhaat tarjoukset ovat lyhytaikaisia ​​tarjouksia, koska ne sisältävät suuria vaihtokannustimia, jotka markkinointiosastot maksavat.

Nämä voivat olla laskuhyvityksiä, Amazon -tositteita tai prepaid -Mastercard -kortteja, ja ne voivat joskus olla 100 puntaa. Kuitenkin hälytyksissä on kerrottava vain halvimmat suoraan saatavilla olevat tariffit, ei nämä kannustimet.

'Epäilen, että tämä tarkoittaa sitä, että yritykset alkavat nostaa uusien asiakkaiden tariffikustannuksia ja myös etuja, mikä tekee kuumista tarjouksista entistä houkuttelevampia.'

Saadakseen parhaan kokonaistarjouksen laskujen maksajien tulisi silti käyttää vertailusivustoa, asiantuntija ehdotti.

'Useimmat ovat saatavilla vertailusivustoilla, ja ne kestävät yleensä vain viikon tai kaksi ja muuttuvat koko ajan, Martin lisäsi.

'Kaikki laajakaistaliittymät ovat postinumerosta riippuvaisia, joten voit löytää halvimman työkalun Martinin laajakaista purettu joka osoittaa, mitä voit saada alueellasi.

Mitkä ovat halvimmat tarjoukset?

Kannettava tietokone, jossa on nopea yhteys

Monet parhaista tarjouksista on varattu niille, jotka vaihtavat vertailusivuston kautta (Kuva: Getty)

Vakio laajakaista ja linja

'Postin aloittelijat voivat saada keskimääräisen 11 Mt: n nopeuden 12 kuukauden sopimuksella 15,90 puntaa kuukaudessa laajakaistan ja linjan vuokraamisesta - vaikka viime aikoina olen saanut huonoja raportteja palvelusta', Martin sanoi.

'' Tai Plusnetin (BT -ryhmään kuuluva) aloittelijat voivat saada keskimääräisen 10 Mt: n nopeuden 18 kuukauden sopimuksella 20 puntaa kuukaudessa (tai 360 puntaa 18 kuukauden aikana). Mutta saat myös 70 puntaa cashbackia - sinun on lunastettava se - joten ota tämä huomioon ja se vastaa 16,11 puntaa kuukaudessa.

jonka kanssa Justin Timberlake on naimisissa

'Joidenkin sivustojen kautta 12 kuukauden sopimuksessa on edullisia tarjouksia jopa 12 puntaa kuukaudessa.'

Kuitu laajakaista ja linja

'' Plusnetin aloittelijat voivat jälleen saada keskimääräisen 36 Mt: n nopeuden linjavuokrauksella 23 puntaa kuukaudessa 18 kuukauden sopimuksella ja vaatia 75 puntaa cashbackia, mikä vastaa 18,83 puntaa kuukaudessa.

'' Saatavilla on myös Vodafone -kauppa, jonka nopeus on 22 puntaa kuukaudessa, ja 100 punnan Amazon -kuponki, jonka voit lunastaa 16,40 puntaa kuukaudessa. Sopimus päättyy kuitenkin maanantai -iltana . ''

Supernopea kuitu

'Siirry online -palveluun Uswitchin, Confused.comin tai Comparethemarketin kautta jälleen tänä iltana, niin saat 63 Mb: n keskinopeuspaketin Vodafonella hintaan 24 puntaa kuukaudessa, ja voit saada 100 punnan Amazon -kupongin - joka sinun on lunastettava - mikä vastaa sitä 18.44 kuukaudessa.

'Ja jos haluat yli 100 Mt, voit saada sen joidenkin sivustojen kautta jopa 21 puntaa kuukaudessa, kun otat huomioon sopimuksen kannustimet.

'Muista, että kaikki nämä halvat tarjoukset ovat joko 18 kuukauden tai yhden vuoden sopimus, joten kun se päättyy, odota hinnan nousevan ja ole valmis luopumaan ja vaihtamaan uudelleen.'

Ostoksilla laskun maksajat voivat varmistaa, että he saavat parhaan mahdollisen tarjouksen - katso opas laajakaistan oikeuksista täällä.

Katso Myös: