Martin Lewis antaa tärkeän varoituksen kaikille britteille, joilla on PayPal -tili

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Aikana, jolloin kansa tekee enemmän ostoksia verkossa ja lähimaksujen kautta Rahansäästöasiantuntija Martin Lewis on varoittanut, että PayPal ei tarjoa samaa suojaa.



Neuvo tuli sen jälkeen, kun Martin Lewisin rahaesityksen katsoja kysyi, oliko hänellä edelleen sama maksusuoja Apple Paylla.



Muiden korttien enimmäismäärä on 45 puntaa yksittäistä tapahtumaa kohden, mutta Pay Paylla ei ole rajaa, raportoi Päivittäinen ennätys .



Katsoja Joyce sanoi: 'Olen äskettäin alkanut käyttää Apple Payta ostoksiin, jotka ylittävät kontaktittoman rajan, mutta olen huolissani siitä, että minulla ei ehkä ole osion 75 suojaa.'

Martin vastasi: Apple Pay on vain toinen tapa käyttää korttiasi, se on käytännössä kuin kortin käyttäminen, mutta saat silti osion 75 suojan, joka asettaa luottokorttiyhtiön yhteisvastuuseen, jos ostat jotain, joka maksaa yli 100 puntaa, mutta alle puntaa 30000.

Martin Lewis varoitti, että Paypal ei välttämättä tarjoa samaa suojaa, kun käytät luottokorttiasi heidän maksupalvelunsa kautta (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Mutta näin ei ole, kun käytät PayPalia.

Martin varoitti: Ei sama PayPalin kanssa, joskus et saa tätä suojaa käyttämällä luottokorttia PayPalin kautta, mutta useimmissa tapauksissa saat sen Apple Paylla.



PayPalin verkkosivustolla todetaan, että 'Ostajansuoja' -ohjelma oikeuttaa sinut korvaamaan tuotteen koko ostohinnan sekä mahdolliset alkuperäiset toimituskulut, jos et saa sitä myyjältä tai kun saat tuote, mutta tuote ei ole se, mitä tilasit.

Asiantuntija esitti varoituksen Martin Lewis Money Show -sarjan uusimmassa jaksossa (Kuva: SIPA USA / PA Images)

Ensimmäinen suoja on vuoden 1974 kulutusluottolain 75 §, joka on oikeudellinen suoja luottokortin käyttäjille yli 100 ja alle 30 000 punnan ostoissa.

Siksi korttisi myöntäjä on yhteisvastuussa, jos ostoksessasi tapahtuu jotain.

Toinen on takaisinperintä, joka kattaa kaikki korttimaksut pankkien ja rakennusliikkeiden kautta.

Vaikka se ei ole suora kuluttajan oikeus, se on prosessi, jonka avulla voit peruuttaa tapahtuman, jos et pysty ratkaisemaan kiistaa yrityksen kanssa.

Katso Myös: