Martin Lewis Money Show paljastaa helpon tavan saada cashbackia Amazonista

Amazon

Horoskooppi Huomenna

Amazon kerää miljardeja kuluttajilta vuosittain - mutta miten voit rahoittaa sen?



Martin Lewis on paljastanut, kuinka ostajat voivat ansaita cashbackia Amazonissa - ja antaa lapsilleen samalla alkuelämän.



Rahoitusasiantuntija sanoi Martin Lewisin Money Show -tapahtumassa tänä iltana, että vaikka asiantuntevat ostajat voivat saada maksun satojen vähittäiskauppiaiden käytöstä, Amazon ei ansaitse penniäkään.



Siitä huolimatta, että se on yksi suosituimmista verkkokaupoista maailmassa.

Amazonin cashback -tarjoukset ovat harvinaisia, hän sanoi.

Mutta on olemassa tapa, jolla voit ansaita siitä, jos ostat Kidstart joka antaa sinulle 2% ostoksistasi, kun käytät Amazon.co.uk -sivustolla.



Toisin kuin Quidco ja TopCashback, rahat eivät kuitenkaan palaa taskuun.

Kidstart on sivusto, joka on suunniteltu antamaan lapsille etumatka varhaisesta iästä lähtien - ja sen seurauksena kaikki cashbackilla lunastetut rahat menevät suoraan lapsen säästötili - valinnastasi.



2% Amazonista ei voi voittaa, mutta muista, että rahat eivät ole sinua varten ', hän sanoi.

Kaikki ansaitsemasi menee a lasten rahasto, lapsitili tai nuorempi ISA . Se voi olla lapsesi, sukulaisesi tai lapsi, jolle haluat säästää.

Mutta joka tapauksessa, jos aiot tehdä ostoksia Amazonissa ja saatat yhtä hyvin saada käteispalautuksen niille pienille apinoille.

dick strawbridgen ensimmäinen avioliitto

Martin lisäsi, että samalla TopCashback ja quidco eivät yleensä tarjoa cashbackia Amazon -asiakkaille, he tarjosivat rahaa takaisin rajoitetun ajan Black Fridayn aikana - joten se kannattaa aina tarkistaa.

Älä kuitenkaan unohda, että cashback on 'lisäbonus', sitä ei taata - voit lukea kaiken miten cashback -sivustot toimivat täällä .

Miten cashback -sivustot toimivat?

Joulun säästö

He maksavat sinulle ostoksista tavaroista, jotka olet joka tapauksessa ostanut (Kuva: Getty)

Sen sijaan, että teet ostoksia suoraan verkkokaupan kautta, pääset jälleenmyyjään cashback -verkkosivuston kautta, jolle maksetaan sitten 'lähetysmaksu'.

Tapahtumasi jatkuu normaalisti ja tavarasi saapuu edelleen suoraan jälleenmyyjältä, mutta cashback -sivusto maksaa sinulle leikkauksen tästä maksusta palkkiona palveluidensa käyttämisestä ja kannustimena palaamaan.

Tämä summa voi olla 1–100 puntaa kokonaiskustannuksistasi - ja voit käyttää kuponkikoodeja säästösi lisäämiseen.

Mitä hyötyä siitä on kuluttajalle?

Raha. Cashback -verkkosivusto TopCashbackin keskimääräinen maksuprosentti on 7%, mikä tarkoittaa, että jos jäsen käyttää 100 puntaa vähittäiskauppiaan verkkosivustolle, hän saa siitä vähintään 7,07 puntaa. Quidco, asiakkaat ansaitsevat keskimäärin 280 puntaa vuodessa.

Riippumattoman kuluttajasivuston mukaan Kumpi? Cashback -sivustoja käyttävät jäsenet keräävät vuosittain keskimäärin 120 puntaa eri tavaroista ja palveluista matkapuhelimista autovakuutuksiin ja pankkitileiltä laajakaistalle.

Vaiheittainen opas: Cashback -verkkosivuston käyttäminen

  1. Kirjaudu: Kaksi suosituinta cashback -sivustoa Isossa -Britanniassa ovat TopCashback ja Quidco. Molemmat ovat ilmaisia ​​(vaikka voit maksaa kuukausimaksun premium -jäsenyydestä).

  2. Liittyä TopCashback klikkaa tästä , tai liittyä Quidco, klikkaa tästä . Ainoa tieto, jota sinulta kysytään, on sähköpostiosoite ja salasana.

  3. Etsi jälleenmyyjäsi: Jos etsit tiettyä tuotetta, etsi jälleenmyyjä hakukentän avulla, esim. Tesco.

    haastaa perkins anna richardson
  4. Klikkaa linkkiä: Kun olet valinnut jälleenmyyjän ja napsauttanut hänen sivuaan, voit tarkastella kaikkia nykyisiä cashback -tarjouksia. Ostoksen aloittamiseksi jäsenten on vain napsautettava & apos; Get Cashback & apos; -painiketta tarjouksen vieressä - tämä avaa jälleenmyyjän verkkosivuston uudella välilehdellä.

  5. Aloita kauppasi: Osta normaalisti ja cashback -sivusto seuraa kulujasi. Sen jälkeen se laskee erääntyvän rahat takaisin, joka näkyy tilisivullasi.

Voinko ansaita cashbackia kaupoissa?

Kyllä, sivustot kuten Quidcon napsautus ja Checkoutsmart sinulla on työkaluja, joiden avulla voit ansaita palkintoja pääkadulla.

Sinun tarvitsee vain skannata kuitti heidän verkkosivustonsa tai online -sovelluksen kautta ja odottaa, että rahat saapuvat.

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: