Martin Lewisin MoneySavingExpert selittää, miten löytää halvimmat lomatarjoukset

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Loman varaaminen on monimutkaista ja siinä on paljon harkittavaa

Loman varaaminen on monimutkaista ja siinä on paljon harkittavaa(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Martin Lewisin MoneySavingExpert -verkkosivustolla on selitetty, miten löytää halvimmat lomatarjoukset - ja kaikki keinot suojata käteistäsi.



Loman varaaminen ulkomaille ei ole koskaan ollut monimutkaisempaa jatkuvan koronaviruskriisin vuoksi.



Englantilaiset britit noudattavat tällä hetkellä liikennevalojärjestelmää, joka määrää, kuinka monta PCR -koronaviruskoetta heidän on suoritettava, kun he tulevat kotiin, ja jos he joutuvat karanteeniin.

Mutta tämä vain määrää säännöt, jotka koskevat paluuta Englantiin - lomailijoiden on myös tarkistettava sisäänpääsyvaatimukset paikkaan, jossa he haluavat vierailla.

12 12 12 enkelinumeroa

Esimerkiksi jotkut maat pyytävät kaikkia turisteja karanteeniin saapuessaan, ja toiset eivät päästä brittejä ollenkaan.



tiukasti tulevat tanssimaan voittaja

Jos olet tehnyt tutkimuksesi ja suunnittelet matkaa, Rahan Säästävä Asiantuntija on hahmotellut kaikki asiat, jotka on otettava huomioon ennen varausta.

Martin Lewis & apos; MoneySavingExpert -sivusto on antanut loma -neuvoja

Martin Lewis & apos; MoneySavingExpert -sivusto on antanut loma -neuvoja (Kuva: ITV)



Rahaa säästävä verkkosivusto sanoo, että kannattaa tutustua pakettimatkoihin, koska ne antavat ylimääräistä taloudellista suojaa ja voivat olla halvempia kuin erillisten lentojen ja hotellien varaaminen.

Matkapakettisääntöjen mukaan sinulla on oikeus hyvitykseen, jos matkatoimisto kaatuu tai et voi poistua Yhdistyneestä kuningaskunnasta Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Jos päätät varata itsenäiset lennot, MSE sanoo, että sinun tulee tarkistaa lentoyhtiön hyvitys- ja varauskäytännöt siltä varalta, että koronavirussäännöt muuttuvat etkä halua matkustaa.

Lauren Goodger silloin ja nyt

Yleisesti ottaen sinulla on oikeus hyvitykseen, jos lentoyhtiö on peruuttanut lentosi, mutta ei jos se jatkuu edelleen.

Tämä tarkoittaa sitä, että joustavuus on matkailijoille avainasemassa juuri nyt. Esimerkiksi easyJetin ja BA: n avulla voit tehdä muutoksia ilmaiseksi, kun taas British Airways tarjoaa kuponkeja, joiden arvo on sama kuin alkuperäisen varauksesi.

Mitä tulee varausten maksamiseen, MSE sanoo, että luottokortin käyttö antaa sinulle parhaan suojan, jos yritys kaatuu.

Kulutusluottolain 75 §: n mukaan korttisi tarjoaja on yhdessä jälleenmyyjän kanssa yhteisvastuussa siitä, että se auttaa sinua saamaan rahat takaisin ostoista, joiden arvo on 100–30 000 puntaa.

Tietenkin sinun on varmistettava, että voit maksaa lomamatkan kokonaan luottokortilla ennen kuin teet ostoksia.

Pankkikorttimaksuissa voit yrittää käyttää takaisinperintää rahojesi palauttamiseen, mutta valitettavasti tämä ei ole laissa säädettyä.

Muita vinkkejä MSE: n käteisen säästämiseen ovat hotellien hintojen vertailu ja matkavakuutuksen maksaminen heti, kun olet varannut vihjeen.

rebekah vardy peter andre

Loma -liikennevalojärjestelmä - miten se toimii

Matkustajien on myös tarkistettava valitsemansa määränpään pääsyvaatimukset - mutta tässä on se, miten liikennevalojärjestelmä sanelee paluusi Englantiin.

Vihreissä maissa sinun on suoritettava lähtöä edeltävä testi ennen paluuta sekä polymeraasiketjureaktiotesti (PCR) testi saapumispäivänäsi tai sitä seuraavana päivänä.

Keltaisissa kohteissa sinun on suoritettava kolme testiä - yksi ennen lähtöä ja sitten PCR -testit toisena ja kahdeksantena päivänä kotiin saapumisen jälkeen.

onko bethany platt kuollut

Tämän jälkeen sinun on eristettävä itsesi 10 päivän ajan saapumisen jälkeen, vaikka voit valita neljännen testin maksamisen viidentenä päivänä, ja jos tulos on negatiivinen, he voivat poistua karanteenista aikaisin.

Mutta 19. heinäkuuta alkaen, jos sinulla on molempia loukkaantumisia tai olet alle 18-vuotias, sinun ei tarvitse eristää paluuta.

Ihmisten, jotka matkustavat punaisiin maihin, on asetettava karanteeniin 10 päivän ajan hotellissa hintaan 1750 puntaa per pää.

Heidän on myös suoritettava kolme testiä - sama kuin keltainen ryhmä - eivätkä he voi maksaa erillisestä testistä päästäkseen pois karanteenista aikaisin.

Katso Myös: