Martin Lewis paljastaa kaksi säästövirhettä, jotka voivat maksaa sinulle satoja

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Talousasiantuntija on jakanut lisää vinkkejä säästäjille



Raha -asiantuntija Martin Lewis on puhunut tärkeistä virheistä, joita tuhannet ihmiset tekevät säästöpoteillaan.



Puhuessaan Martin Lewisin rahaesityksessä maanantai -iltana hän havaitsi useita yleisiä onnettomuuksia, jotka saattaisivat saada ihmiset kiinni ansaituista rahoistaan.



Sitten hän paljasti älykkään hakkerin voi ansaita sinulle cashbackia aina, kun käytät Amazonissa - ja kaikki rahat menevät lapsesi säästöpottiin ( voit lukea kaiken parhaista, täältä ).

Vinkki 1: Älä jätä kaikkia säästöjäsi tilillesi

Rahan jakaminen ei vain maksa - vaan jättää sinut paljon paremmin suojatuksi (Kuva: Getty)

perhetietokilpailun kysymykset ja vastaukset 2020

Talouskolumnisti sanoi, että säästäjät, jotka jättävät suuria määriä käteistä tililleen, voivat menettää satoja puntia bonuksia.



”Ole varovainen pitäessäsi suuria summia vaihtotileillä. Jotkut eivät maksa lainkaan korkoa, toiset vain antavat sinulle kohtuullisen koron tiettyyn määrään asti - joten älä laita enempää ', hän varoitti.

On myös syytä huomauttaa, että monet pankit tarjoavat nyt ensisijaisesti pääsyn parhaiten maksaville säästötileilleen, kun avaat vaihtotilin.



milloin on black friday -ale 2019

M & S & apos; Nykyinen tili antaa sinulle pääsyn sen kuukausittaiseen säästäjään, joka maksaa esimerkiksi 5% 12 kuukaudelta. Tarkista kuitenkin aina pienellä painettu teksti selvittääksesi, kuinka paljon se on valmis maksamaan korkoa.

On myös tärkeää tietää, että suuret summat yhdellä usein käytetyllä tilillä voivat johtaa suurempiin petosriskeihin. Tämä johtuu siitä, että jos korttisi (tai älypuhelimesi) varastetaan tai kloonataan, pettäjällä on pääsy jokaiseen omistamaasi penniin.

Huomaa myös, että rahasi on suojattu vain 85 000 punnan arvoon pankkia tai rakennusyhteisöä kohti (ja tämä koskee myös yhteisomistuksessa olevia pankkeja eli HSBC hallinnoi M&S -pankkia). Tarkista kuka omistaa mitä, tässä .

Vinkki 2: Käteisvarojen ISA ei ole kuningas

Jotkut voivat olla parempia sijoittamalla rahansa normaaleille tileille (Kuva: Getty)

Martin puhui tapaustutkimukselle Suzannelle, joka menetti miehensä kolme vuotta sitten ja on huolissaan hänen taloudellisesta turvallisuudestaan.

Olen julkkis 2014

Hän luopui työstään sairaanhoitajana seuratakseen miestään ympäri maailmaa, mutta hänen kuolemansa jälkeen hän oli elänyt säästöillään.

Hänen myöhäinen kumppaninsa jätti hänelle 300 000 puntaa ja hänen kuolemansa jälkeen hän on käyttänyt 150 000 puntaa. Mutta hän on huolissaan tulevaisuudestaan, kun nämä rahat loppuvat.

Suzanne kertoi hänelle ohjelmassa: 'Älä luule minun olevan laiska, olen käynyt kursseja, yritän selvittää, mitä minun on tehtävä.'

Martin perusteli: 'Se on paljon rahaa, mutta ei tarpeeksi elämään elämääsi. Et voi tehdä & en tule töihin & apos; ja & aap; en aio budjetoida & apos ;. Mieluiten tekisit molemmat. '

Puhuessaan hänen vaihtoehdoistaan ​​hän sanoi, että tavalliset säästötilit voivat jättää ihmiset 'parempaan' kuin käteis -ISA: t.

'Tarvitset ISA: ita', Martin kertoi Suzannelle, ennen kuin selitti: 'Useimmat ihmiset eivät, koska heillä ei ole tarpeeksi säästöjä ansaitakseen 1000 puntaa vuodessa korotonta veroa.'

Hän sanoi, että on tärkeää, että ihmiset punnitsevat vaihtoehtojaan sen mukaan, mitä heillä on säästettävä ennen päätöksen tekemistä.

Tarkasteltaessa kahta helppokäyttöistä käteis -ISA: ta - Charter Savings ja Virgin Money - Martin käsitteli, miten nämä tarjosivat tällä hetkellä 1,4 prosentin korkoa.

Mutta hän sanoi, että Goldman Sachsiin kuuluvan Marcus Easy Access -tilin korko on 1,5%, kun taas Postitoiminto tarjoaa 1,45%.

danny dyerin kuninkaallinen sukupuu

Näiden tilien korot olivat korkeammat kuin käteis -ISA, kuten hän korosti, Martin jatkoi selittäen, että vaihtaminen voisi olla järkevää.

Kumottaen myytin, jonka mukaan ISA -tilit tuottavat aina parempia tuloja korkojen kautta, Martin selitti, että peruskannan verovelvollisilla (jotka maksavat 20% veroa) on henkilökohtainen säästöavustus 1000 puntaa - eli 1,5 prosentin korolla, he eivät maksa veroa elleivät he ole säästäneet yli 66 666 puntaa.

'' Ellet ole joku, joka maksaa säästöistä veroa henkilökohtaisen säästökorvauksen yläpuolelle, sinulla olisi paljon parempi normaali säästö, hän kertoi faneille ennen kuin neuvoi: '' On mahdollista, että korot saattavat nousta tulevaisuudessa, ja sitten tarvitsisit käteis -ISA: n - mutta juuri nyt nämä voittavat. '

Lue lisää

Parhaat säästötilit
Helppokäyttöiset tilit Lasten säästötilit Parhaat käteis -ISA -tilit Parhaat kiinteäkorkoiset joukkovelkakirjalainat

Katso Myös: