Martin Lewis seuraa parhaita lasten säästötilejä jouluksi

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Martin Lewis on antanut täydellisen laskun lasten säästöistä(Kuva: KentLive WS)



Martin Lewis on nimennyt parhaat säästötilit lapsille ennen joulua, ja niiden tuotto on paljon suurempi kuin aikuiset voivat saada.



Mutta Martinilla oli hieman lisäneuvoja ihmisille, jotka haluavat säästää rahaa lapsilleen.



'' Jos lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja, älä tee sitä heidän puolestaan, tee se heidän kanssaan '', hän kertoi ITV: n Martin Lewisin raha -esityksen katsojille.

Näin et vain säästä jotain tulevaisuutta varten, vaan autat heitä myös oppimaan rahasta.

'Parhaat tilit ovat tavallisia säästäjiä, joihin laitat kiinteän summan joka kuukausi.'



Kaksi parasta tiliä maksavat 3,5% AER: n, joka on kiinteä vuodeksi - Halifax Kids & apos; Kuukausittainen säästö, jonka voit avata verkossa tai sivuliikkeessä enintään 15-vuotiaille, ja Barclaysin lasten tavallinen säästö, joka on vain haara, jälleen alle 15-vuotiaille.

Mutta jos sinulla on pienempi kertakorvaus, voit laittaa ensimmäisen kuukauden rahat sisään, sitten pysähtyä ja jättää sen jälkeen ansaita korkoa sen jälkeen, Martin sanoi.



veto kuninkaallinen vauvan nimi
Lapsi äidin ja kolikkopinon kanssa

Lapset saavat paljon paremman tuoton kuin aikuiset (Kuva: Getty)

Ihmiset, joilla on suurempia kertakorvauksia, jätetään pois, tärkeimmät tilit muuttuvat.

Parhaat tilit ovat sitten Santander 123 Mini, joka maksaa 3% AER -muuttujan, mutta vain 1500–2000 puntaa. Ikä 13-18; HSBC MySavings, joka maksaa 2,5% AER-muuttujan jopa 3000 puntaan asti ja TSB: n alle 19-vuotiaat Tili, joka maksaa 2,5% AER -muuttujan, mutta enintään 2500 puntaa.

Jos lapsellasi on enemmän säästöjä, Virgin Money maksaa 1,75% AER -muuttujan aina 25 000 puntaan asti.

Kolmen parhaan mainitsemalla voit saada pankkikortin, jos haluat lastesi kuluttavan siihen.

'Nyt tiedän, että monet vanhemmat todella pitävät ennakkomaksukorteista, joissa on lapsilukko, jotta voit hallita ja katsoa, ​​mihin lapsesi käyttää rahaa', Martin sanoi.

Mutta heillä kaikilla on maksu - vähintään 24 puntaa vuodessa.

'Joten se on todella valinta - maksukortit ovat ilmaisia, ennakkomaksukorteilla on enemmän toimintoja, mutta sinä maksat siitä.'

Lue lisää

Martin Lewis & apos; huippurahan neuvoja
Saat satoja takaisin luottokortiltasi Peer2peerin riskit vs edut Totuus yksityisistä pysäköintilipuista Varoitus jokaiselle, joka on ylittänyt

Mitä tulee ISA -junioreihin, Martinilla oli enemmän vinkkejä.

'Tässä on iso asia juniori -ISA: n kanssa, käteisjuniori -ISA: n kanssa, verovapaa kannustin on melkein merkityksetön', Martin sanoi.

'Ensinnäkin suurin osa lapsista ei ansaitse tarpeeksi rahaa maksaakseen [12 500 puntaa vuodessa]', Martin sanoi.

Ainoa muu kerta, kun se houkuttelee veroja, on se, jos vanhempien antama raha ansaitsee yli 100 puntaa korkoa vuodessa - silloin sitä verotetaan vanhemman verokannalla.

Mutta vanhemmat saavat nyt ensimmäiset 1000 puntaa, jotka he ansaitsevat ilman veroja (500 puntaa korkeamman veronmaksajille).

'Vain 1% tai 2%, joilla on eniten säästöjä lapsille ja eniten säästöjä aikuiselle, saavat tosiasiallisesti rahaetuuksia ISA -juniorilta', Martin sanoi.

Mutta tämä ei tarkoita sitä, ettei ole mitään syytä ottaa pois nuorempaa ISA: ta.

'Suuri ammattilainen on, että rahat on lukittu, kunnes lapsesi täyttää 18', Martin sanoi.

'Jotkut vanhemmat rakastavat sitä ... Jotkut ihmiset haluavat, että heidän lapsensa saa käteisen käyttöönsä nopeammin, jolloin älä koske nuorempiin ISA -jäseniin, ellet ole saanut niin paljon säästöjä kuin verokysymys.'

Katso Myös: