Martin Lewisin salaisuus hankkia Harry Potter ja kirottu lapsi -teatteriliput hintaan 20 puntaa

Teatteriliput

Horoskooppi Huomenna

Säästömestari Martin Lewis on paljastanut, kuinka voit saada teatterilippuja Lontoon parhaisiin esityksiin kymmenen vuoden ajaksi.



Puhuessaan maanantai -illan rahaesityksessä hän puhui teatteriarvoissa & apos; ja toimivatko ne oikeasti.



'Teatteriarvot eivät ole uhkapeliä', hän selitti. 'Se on vain vähän tunnettu tapa, että suuret yritykset myyvät lippuja 10 puntaa.'



Lataa festivaali sää 2017

Jos onnistut, voit ostaa lippuja suuriin West End -esityksiin alle 20 puntaa, mukaan lukien Harry Potter ja kirottu lapsi 20 puntaa, Hamilton 10 puntaa ja Matilda 25 puntaa.

Näin se toimii

Harry Potter ja Kirottu lapsi -liput ovat tunnetusti kalliita - mutta on olemassa kiertotie (Kuva: Getty)

'Jos osallistut arvontaan, se on aina ilmainen pelata', Martin selitti.



'Ja sitten jos sinut valitaan, saat lipun joko esitykseen arvonta -iltana tai jopa kaksi viikkoa eteenpäin.'

Hän sanoi, että se ei ole vain takaistuimen istuimet.



'Älä usko, että tämä on istuin takana, se voi joskus olla edessä ja wow, onko se halpaa.

enkelin numero 1017 merkitys

'Voit saada Harry Potter -lippuja hintaan 20 puntaa, Mormonin kirjan hintaan 20 puntaa.

'Miksi he tekevät sen, no? he haluavat luoda buzzia sosiaalisessa mediassa tai saada uusia teatterin kävijöitä. Jotkut haluavat vain täyttää tyhjät paikat. '

Kuinka päästä sisään

Niiden voittaminen ei ole helppoa, mutta lippuarpajaiset voivat saada sinut joihinkin kaupungin suosituimpiin esityksiin merkittävän alennuksen saamiseksi.

Löytääksesi ne, voit tehdä nopean haun verkossa, mutta varmista, että tulokset ovat laillisia. Tässä on neuvomme väärennettyjen verkkosivustojen havaitsemiseen.

Joka perjantai klo 13 vapautetaan 20 punnan lippu kaikkien kolmen National -teatterin esityksiin verkossa ostettavaksi seuraavan viikon esityksiin. Friday Rush -liput ovat varattavissa verkossa, ja niitä saa olla enintään kaksi asiakasta kohden jokaista esitystä varten.

Joka päivä klo 10 alkaen voit myös noutaa ilmoittautumislomakkeen Prinssi Edwardin teatteri mahdollisuudesta voittaa kaksi 25 punnan lippua. Osallistumisia otetaan vastaan ​​kaksi ja puoli tuntia ennen kyseisen päivän esitystä, ja arvonta suoritetaan 30 minuuttia myöhemmin.

Lipunmyynti -sivusto Mitä lavalla on on erittäin kätevä opas siitä, miten ja mistä löytää Lontoon teatterilippujen arpajaiset, tässä .

'Jos voit päästä ilmaiseksi, tee se, älä koskaan maksa, jos sinun ei tarvitse, mutta varmista, että se on laillista', Martin selitti.

raymond briggs isä joulu

He lähettävät sähköpostin, jos voitat, ja he voivat maksaa ja nauttia esityksestä.

Mutta hän sanoi, että on tärkeää muistaa, että se EI ole taattu. 'Se ei ole lupaus, vaan arpajaiset, kaikki onnea', hän lisäsi.

Mitä esityksiä on tarjolla?

Tässä on joitain parhaita, jotka olemme löytäneet verkosta:

  • Mormonin kirja - Netissä on arpajaiset y, ja myös Twitter -arpajaiset 20 puntaa.

  • Harry Potter ja kirottu lapsi - Siirry perjantai -neljäkymmentä napsauttamalla tässä tai lataa TodayTix -sovellus. Voit syöttää Perjantai neljäkymmentä milloin tahansa maanantaina klo 12.01–13.00 joka perjantai, voimassa seuraavan viikon esityksille. Arvonta päättyy joka perjantai klo 13.00 ja voittajille ilmoitetaan voitosta samana päivänä klo 13.00-17.00. Voittajat maksavat yhteensä 40 puntaa (20 puntaa per osa) per henkilö ja varmistavat paikan sekä ensimmäiselle että toiselle osalle peräkkäisissä esityksissä seuraavalla viikolla.

    jättiläinen talo hämähäkki brittiläiset hämähäkit
  • Hamilton - He tarjoavat myös arpajaiset alkaen 37,50 £ viikossa plus 1,25 £ varausmaksu.

  • Aladdin - Aladdin -arpajaiset on joka maanantai klo 11 verkossa ja sulkeutuu klo 11 tiistaina. Voit valita jopa kolme esitystä seuraavalle viikolle. Voittoliput ovat 25 puntaa.

Lisää tapoja saada halpoja teatterilippuja

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla näitä huippuvinkkejä, joiden avulla voit hankkia halpoja teatterilippuja osumaan West End -esitykseen.

  1. Showfilmfirst jäsenet voivat saada ilmaisen pääsyn vain kutsutilaisuuksiin ja esikatseluihin heidän mieltymystensä perusteella. Mutta ei-jäsenet voivat myös saada eksklusiivisia lippuja kiinnostuksensa rekisteröiminen verkossa . Se on usein uusia esityksiä, mutta juuri nyt voit saada Mormonin kirjan lippuja, Kinky Bootsia ja Tom Hiddlestonin petosta 20 puntaa .

  2. Etsi alennuksia ja myyntitarjouksia. Sivustot kuten discounttheatre.com ja www.discount-london.com päivitetään säännöllisesti uusimmilla tarjouksilla.

  3. Varaa etukäteen. Etenkin suurissa esityksissä - kokeile suuria myyntipisteitä, kuten londontheatredirect.com ja Ticketmaster missä ennakkomyynti vaihtoehtoja on saatavilla.

  4. Mene pakettiin. Jos et asu Lontoossa, tämä on loistava budjettiystävällinen tapa nauttia kulttuurillisesta illasta. Lastminute.com , Neitsytkokemuspäivät ja superbreaks.com kaikki tarjoavat ruokailu- ja teatteripaketteja eri hintapisteisiin, jolloin voit räätälöidä kokemuksen sinulle sopivaksi.

  5. Yleisökerho voit löytää uusia tapahtumapaikkoja ympäri Lontoota ja saada lippuja ensimmäisiin iltoihin sekä esikatseluja näytelmiin ja konsertteihin niiden mainostamiseksi. Jäsenyys on ilmainen, mutta maksat 5,00 puntaa valitulle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Lue lisää

Teatteri
Halvat teatteriliput Kuinka myydä ei -toivottuja lippuja Hamilton julkaisee lisää lippuja Ystävien musikaali tulossa Iso -Britanniaan

Katso Myös: