Matthew Pottsin 'hämmästyttävä' alku hänen Englannin uralleen on 'todistus Countyn pelistä'

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Matthew Potts on nauttinut unelmien alkamisesta Englanti uran, ottaen 18 wickets keskimäärin 26,72 neljässä Testit vastaan Uusi Seelanti ja Intia .



23-vuotias pelaaja oli hieman yllättävä valinta, mutta sai tilaisuutensa Englannin nopeiden keilailijoiden loukkaantumiskriisin ja upeiden suoritusten vuoksi. Durham in Maakunnan mestaruus .



Potts poimi 35 wicketiä kello 18.57 ennen debyyttiään ja on jatkanut erinomaista muotoaan kansainvälisellä näyttämöllä. Ja Alex Lees , joka on Pottsin joukkuetoveri sekä Durhamissa että Englannissa, uskoo, että merimiehen menestys on 'osoitus läänin pelistä'.



'Se on ollut hämmästyttävää', Lees kertoi NEWSAM Sport kun hän osallistui mediaverkkoistuntoon Durham Cricket -kumppanien Vertu Motorsin kanssa.

'Kun näkee, että kaverit pärjäävät todella hyvin ja heidät valitaan kotijoukkueidensa muodon takaa, se on ilmeisesti osoitus maakuntaottelusta. Uskon, että sen toisella puolella, portit ovat itse asiassa olleet parempia tänä vuonna.

'Hänen on täytynyt työskennellä lyönnillä ja opetella keilaamaan kunnollisilla lyöntipinnoilla, ja se on itse asiassa asettanut hänet hyvälle sijalle testikriketissä. Kun olet kolmen miehen hyökkäyksessä testikriketissä, sinun odotetaan keilaavan voittosi. .



 Lees on kehunut Pottsia' "amazing" start to life as an international cricketer
Lees on kehunut Pottsin 'hämmästyttävää' elämän alkua kansainvälisenä krikettipelaajana ( Kuva: Vertu Motors)

'En väitä, että [se oli sama] kaikkialla ja jokaisessa pelissä, mutta aiempina vuosina se on joskus ollut erittäin suotuisaa saumalle ja jos vain esittelet sauman, saat portit. Tänä vuonna hän on joutunut oppia hänen taitonsa.

'Hän on mennyt kansainväliseen krikettiin hyvässä kunnossa, saamalla värejä melko taikinaystävällisistä väreistä, mutta hän on myös keilannut ylijäämät ja hän on oppinut tekemään sen, mikä on ollut mahtavaa katsella.



'Ja hän on joku, joka nuorena pelaajana voi olla mukana seuraavat 10-15 vuotta. Englantilaiseen krikettiin tarvitsemme hänen kaltaisiaan tyyppejä, tarvitsemme kilpailua läänin ja kansainvälisen pelin sisällä tehdäksemme englantilaisesta kriketistä vahvaa.'

Katso Myös: