Matthijs de Ligtin sisäänpääsy valottaa uutta, miksi hän katkaisi Man Utd -siirron

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Juventuksen puolustaja Matthijs de Ligtin viimeisimmät kommentit viittaavat siihen, miksi hän päätti liittyä Serie A -jättiläisiin Manchester Unitedin sijaan.



Hollantilainen maajoukkueen pelaaja De Ligt siirtyi Juveen 18 kuukautta sitten, kun hän otti Ajaxin Mestarien liigan välieriin, kun Tottenham pudotti heidät dramaattisesti.



ray-j kim

Unitedin uskottiin myös olevan kiinnostunut nuoren allekirjoittamisesta, sillä Ole Gunnar Solskjaer tarvitsi tuolloin kipeästi uutta keskipuoliskoa.



Mutta nyt on selvää, miksi hän liittyi Torinossa toimivaan Juventukseen, ja De Ligt myönsi olevansa suuri klubilegendan ihailija ja nyt manageri Andrea Pirlo.

Matthijs de Ligt on paljastanut uuden syyn liittyä Juventukseen ja ryöstää Man Utdia (Kuva: YouTube/FootTruck)

Ajaxissa 14-vuotiaana pelasin syvällä keskikenttäpelaajana ja minulla oli kaksi seurattavaa mallia: Sergio Busquets ja Andrea Pirlo, De Ligt kertoi Sky Sport Italialle (via Jalkapallo Italia ).



500:n henkinen merkitys

Katsoin niin paljon Pirlo -videoita ja pidin hänestä todella pelaajana. Hän oli minulle hyvä esimerkki.

De Ligt paljasti myös, että työskentely sellaisten kokeneiden pelaajien kanssa, kuten Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini, on auttanut häntä kehittämään pelin erilaisia ​​elementtejä rajusti.



De Ligt myöntää oppineensa paljon pelaamisesta Giorgio Chiellinin kanssa Juventuksessa (Kuva: NurPhoto/PA -kuvat)

Bonucci on niin vahva puolustaja, 21-vuotias lisäsi. Hänellä on tämä loistava visio ja hän on erittäin hyvä pallossa.

catherine zeta jones ja michael douglas

Hän voi tehdä sekä pitkiä että lyhyitä syöttöjä tarkasti, ja se on minulle tärkeää, koska tiedän, että minulla on paljon opittavaa tässä suhteessa.

Chiellinin miesmerkintä laatikossa on uskomaton, en ole koskaan nähnyt ketään hänen kaltaistaan. Usein sanon hänelle, että näyttää siltä, ​​että hänellä on magneetti päässä, hän on aina oikeassa asennossa. Hän on todella uskomaton.

Saat viimeisimmät uutiset suoraan postilaatikkoosi!

Kausi on ollut tähän asti hektinen - joten varmista, ettet missaa mitään tilaamalla uusi loistava NEWSAM Football -uutiskirje!

Kaikki uusimmat siirtouutiset ja suuret tarinat saapuvat suoraan postilaatikkoosi. Et menetä.

Rekisteröidy kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tämän artikkelin alkuun tai noudattamalla tämän linkin ohjeita.

Uskon olevani fyysisesti hyvässä kunnossa, tunnen oloni vahvemmaksi ja nopeammaksi, samalla kun opin myös paljon taktisesti Italiaan tulon jälkeen.

Disney tai ring dvd

Ajaxilla teimme paljon miesmerkintöjä, kun taas Serie A: ssa se on alueellisempaa. Siksi kokemukseni molemmista järjestelmistä tekee minusta paremman pelaajan.

Rekisteröidy NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen tässä saadaksesi viimeisimmät uutiset ja siirtoketjut.

Katso Myös: