Max Verstappenin isä pilkkaa Ferraria, mutta myöntää, että 'Red Bullin päätökset eivät aina ole hyviä'

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Jos Verstappen ei voinut muuta kuin pilkata Ferrari strategiakatastrofien vuoksi, jotka ovat jättäneet hänen poikansa peräkkäisten maailmanmestaruuden partaalle.



punainen härkä itse, eläkkeellä olevat Formula 1 kilpailija myönsi, pystyvät ulvomaan omia. Mutta hänen poikansa joukkue ei tehnyt virhettä, kun he käyttivät hyväkseen Ferrarin murheita voittaakseen Unkarin Grand Prix .



cambridgen prinsessa charlotte

Max Verstappen oli suhteellisen haastamaton huolimatta kilpailun 10. sijasta. Charles Leclerc olisi voinut kilpailla voitosta, mutta häntä haittasivat kovat renkaat, jotka hänen tiiminsä asettivat hänet kisan puolivälissä, eikä hän koskaan toipunut siitä.



'Red Bullin päätökset eivät aina ole hyviä, se on totta', sanoi Jos per motorsport.com . 'Mutta he tekevät vähemmän virheitä kuin Ferrari, ja siksi Maxilla on 80 pisteen etumatka Leclerciin.'

Lainannut Verstappenin virallisilla verkkosivuilla , hän lisäsi myöhemmin: 'Minun ei tarvitse kertoa hänelle mitään. Hän teki fantastista työtä. Hyvä asia on, että hän ymmärtää itseään. Mielestäni strategia oli hyvä. Hän aloitti oikeilla renkailla ja lopetti oikeilla hetkillä .

'Hän ohitti kaikki helposti, kuten aina. Mielestäni meillä oli hyvä kilpa-auto. Näimme sen jo aika-ajoissa. Olen ylpeä isä, olen aina.'



Leclerc oli turhautunut Budapestin kilpailun jälkeen , eikä voinut ymmärtää, miksi hänen oli pakko laittaa kovat renkaat. 'Jostain syystä, en tiedä miksi, jatkoimme kovaa', hän kertoi Sky Sportsille. 'Sanoin radiossa, että olin erittäin tyytyväinen meedioon ja että halusin kulkea mahdollisimman pitkään noilla renkailla, koska fiilis oli hyvä - en tiedä miksi teimme toisenlaisen päätöksen.'

michael-perheen suojalasilaatikko
 Max Verstappen istuu melko kuljettajien huipulla' standings
Max Verstappen istuu melko kärjessä kuljettajien sijoituksissa ( Kuva: Getty Images)

Entinen Ferrarin kuljettaja Philip Massa ei ollut iloinen nähdessään Leclercin puhuvan niin karkeasti joukkueesta julkisuudessa, ja kehotti Monegaskia piilottamaan turhautumisensa paremmin . 'No, ehdottomasti, hän ei ole ollenkaan onnellinen', brasilialainen sanoi. 'Mutta sinun täytyy olla kärsivällinen, koska jos aloitat taistelun nyt, se ei auta joukkuetta.



'Charles, emme voi unohtaa, että hän teki viime kilpailussa virheen, joka antoi vain erittäin hyvän mahdollisuuden voittaa kilpailu ja tehdä oikea määrä pisteitä. Joten sinun täytyy olla kärsivällinen.

'Joten, vaikka et olisikaan tyytyväinen päätöksiin, tapahtuviin virheisiin, sinun on taisteltava oikealla tavalla, ammattimaisesti. Älä näytä sitä ulkopuolelta, koska jos alkaa näkyä ulkopuolella, se ei auta molempia osapuolia. , vaikka Ferrari teki enemmän virheitä tänä vuonna. Taistelu ulkona ei auta heitä.'

bucks fizz -bussionnettomuus

Katso Myös: